• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla anlasmiyoruz :(

Dua olayında ayrıca katılıyorum
Büyüye inanmıyorumda
değer inançlıysan namazını kıl dua et o da görsün Allah'a sığındığını Allah yoluna gelsin
Dua ve namazın gücü farklı bişi
İçin rahatlıyo katılıyorum

Kız o 4.4lk kılar namazını

Kız o 4.4lk kılar namazını
Allah Allah daha düşünceli olurlar aslında dini inançları kuvvetli olanlar daha naif düşünürler enterasanmış
Günahı sevabı kalp kırmanın vehametini bilipde hala yapıyo olması ilginç.
Arınır umarım pişman olur

Esimle 2 yil olcak ewleneli ama bi türlü anlasamiyorz bn 21 yasndaym esim 31 cok sinirli bi yapisi war psikolojim bozldu artk bide 1 oqlmz war nolur yardm edin ne yaprsam düzelir :KK43:
üzgünüm, artik değişmez diyemem ama kolay kolay değişmez. ancak uzman yardimiyla değişebilir

Kaynanam beni pek beğenmez ama öyle çok sikintilarimiz yok kaynanamla benim kocam tam bi anne manyağı annem diyor baska bisey demiyor hergün ailesi için tartışıyoruz beni hiç kaale almıyor birşeye saymıyor artık bende bunaldim ne tarz dualar ediyosun yardımcı olur musun yani duayı çekip suratina falan mi üflüyorsun
Valla canım ben okadar bunaldımki namaz kıldıktan sonra ağlaya ağlaya dua ediyordum ama nasıl üzülüyordum nasıl bunalmıştım anlatamam ailem dağılıyordu ben sinir krizleri geçiriyordum hatta adam eve gelmedi ya sonra rüyasında korkutmuşlar bunu yasin oku herşeyi oku içten dua et kimseye anlatma derdini yaradana anlat onunla konuş dök içini bide bi dua var sana msj atıcam kopyalamam lazım bekle beni

Allah Allah daha düşünceli olurlar aslında dini inançları kuvvetli olanlar daha naif düşünürler enterasanmış
Ay ne bilmesi ya ne haklar yiyip hacca gidenler var keşke o Kuran'ın türkçesinide okusalar

Dua olayında ayrıca katılıyorum
Büyüye inanmıyorumda
değer inançlıysan namazını kıl dua et o da görsün Allah'a sığındığını Allah yoluna gelsin
Dua ve namazın gücü farklı bişi
İçin rahatlıyo katılıyorum
Ya bende pek bilmem ama var büyü diye bişey Kuran'da da yeri vardır eğer kaynanası çok zıt değilse yapmamıştır ama benim kocam çok değişmişti annesiyle pek muhatap olmayan adam anneside öyle oğlunu sevmez pek aa bi baktım annesi msj atmış evdekiyle aran nasıl diye şok oldum kadın hayatta ilgilenmezdi sonra biz barıştık eve geldi oğlum boşanıcam demişti zaten dedi eşimde ne diyosun sen ya biz barıştık ne diyosun diye kızdı.kocam bile şüphelendi annesinden

Ay günahınıda almıyım ama olaylar böyle gelişti ben yinede hocaya inanmadım kaynanamlada bozulmadım tam aksine kızı gibi olmanın çabasına girdim

Veterinerden at sakinlestiricisi temin edin, Eşinizin kilosuna uygun bir miktar belirleyip cayina, çorbasına, pogacasina falan koyun. Baktınız ise yaramiyor dozu arttirin, gebersin gitsin. Bana da bir sinir geldi aniden.
:KK70::KK70::KK70:

Benden cok daha iyi biliyor herseyi ama işine gelmiyor

Amin Allah razı olsun inşallah böyle devam eder bi kac tüyo aldım gidince uygulayacam insallah çok degisecem
Allah yardimcin olsun gaflete dusme.umutsuzluga kapilma once Allah rizasi icin sonra huzurun icin esinle arani duzeltmeye bak ;)

İnşallahgalina_, post: 36719674, member: 561395"]Allah yardimcin olsun gaflete dusme.umutsuzluga kapilma once Allah rizasi icin sonra huzurun icin esinle arani duzeltmeye bak :KK66:[/QUOTE]
Insallah

yaş farkı çok. 20 yasındakı ınsanla 30 yasındakı ınsan zaten ayrı dunyaların ınsanıdır

adamı kızdırma, ne de olsa sana göre kadın kısmısı car car konuşup adamı sinir etmezse susarsa dayağı haketmez.
o yüzden car car konuşma, kır totonu otur aşağı, adamın sinirini bildiğin için köşeye sin.
sinir etme yüceler yücesi adamını.ne yapsa haklı (!) ne de olsa.

bu sarı kantaronu kullanırken çok dikkat et kuşum ya hele antidepresan falan kullanıyorsun diye biliyorum etkileşim yapıyor :110:

Yok canim ben icmiyorum bunu :))))) ama hafif biseymis dogadaninki. Aslinda solgarin varmis boyle bi hapi. Her seyi birakip onu icesim var :)

Back
X