kocamla anlşamıyoz

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
323
arkadaslr mrb bn tesettrluyum namazmda faln esım sırf balayındayz dıe tatıl dıe bgun bıra aldı ve içio bnde suan aglıyom kndımı kahrettım cok fena kavga ettık ayrılcm dedm tm dedi sımdı oylece kaldı bu gece yarısı gıtck kımsm yok babm adanada uvey annm var.annm öldü.kim bni kabul ederki.ne yapm bu adamı.yardm edin

Daha onceden ictigini bilmiyor muydun canim...
Cok uzuldum senin adina...
Akrabalarimizdan bi ablada esi ve ailesi ictigi icin bosandi ...
Evlilikten once ictiklerini saklamislar meger...
Belki sadece balayindasiniz diye meraktan icmistir...

tatille balayiyla ne alakasi var? icen insanlarin bahanesi...
evlenmeden once bilmiyor muydunuz?

Daha onceden ictigini bilmiyor muydun canim...
Cok uzuldum senin adina...
Akrabalarimizdan bi ablada esi ve ailesi ictigi icin bosandi ...
Evlilikten once ictiklerini saklamislar meger...
Belki sadece balayindasiniz diye meraktan icmistir...
daha önce tek tük içtiğini biliyrdm fakat evlnmden yani nişanlılık dönminde bıraktı söz verdi içmicm anlştık yni

arkadaslr mrb bn tesettrluyum namazmda faln esım sırf balayındayz dıe tatıl dıe bgun bıra aldı ve içio bnde suan aglıyom kndımı kahrettım cok fena kavga ettık ayrılcm dedm tm dedi sımdı oylece kaldı bu gece yarısı gıtck kımsm yok babm adanada uvey annm var.annm öldü.kim bni kabul ederki.ne yapm bu adamı.yardm edin

Allah aşkına şu türkçeyi düzgün yazın, bu ne?

İçki sizin için cidden büyük problemse ayrılacaksınız, ayrılamayacaksanız adamın arada bir bir iki bişey içmesine katlanacaksınız.

Bu mu tek sebep ben de içmem eşim de evde İçmez ama tatile gittiğinde alır bi bira içer günahı nı da sevabını da bilir.benim yanımda içsin sapıtmasın dozunda içsin ben karışmam ama ayarını bilmiyorsa durum başka...
vallh kndisi bugn acıklma yapıo bn kendim sevmem içmyi dozunu artrmyı bugun cnm cekti dio öyle durduk yere içen bi adam degıl ama söz verdi bna öncdn

Yapmayın bunu abartılacak kadar büyük bir mesele değil konuşarak orta yolu bulun

size söz verip içiyorsa sonuna kadar haksız . burda mevzu içki değil çünkü . size verilen bir söz var . siz rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz . belki de söz vermese evlenmeyecektiniz. bunun bira olmasına gerek yok . sigara da olsa aynı şey .yaptığı davranış size verdiği sözden ötürü hatalı.

O senin namazina tesetturune karissa hosuna gider miydi?
tanımadan mı evlendiniz.bira içiyor diye sorun çıkarmak anlamsız.içki daha önceden içilmeye başlanması gereken bir içecek türü.içki içen birisiyle evlenmem diyecektiniz
sevgiliykn arada dugunde yılbasında içtgini biliyrdm nişanlndk bırktı evlnmeden soyldm içeceksn evlenmem die tm demişti bırkmıştı

size söz verip içiyorsa sonuna kadar haksız . burda mevzu içki değil çünkü . size verilen bir söz var . siz rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz . belki de söz vermese evlenmeyecektiniz. bunun bira olmasına gerek yok . sigara da olsa aynı şey .yaptığı davranış size verdiği sözden ötürü hatalı.
aynen aynısı soyledim bana söz vermiştin mademki ondan vazgecemicektn neden benle evlendın dedm nie mutsuz edıon bnı dedm

Back
X