kocamla aram cok iyi mansallah

Egzona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
97
0
0
Adana
selam kizlar selam pin_up_girl nasilsin canim msjini okudum cok sagol ya allah senden razi olsun kardesim
birtek sen bana guvendin cok sagol ya canim benim

ya pin_up_girl ben senin nerden nasil bulacagimi bilemiyorum yemin ederim cunku cok yeni oldugum icin sen ban aozel msjdan mn de gondersene lutfen ok ordan konusuruz sana nasil ulasacagimi soyle ok bekliyorum canim?

Canım rica ederim de kapatırlar senin bu konunu da bak çünkü ortada bir dert yok ama dert köşesinde. Sohbet edebilmek için Anaforuma git önce orda Ortaya karışık diye bir bölüm var. Sonra o ortaya karışık bölümünden Mizah ve görsel paylaşıma, mizah ve görsel paylaşımdan Geyik bölümüne gir, orda konu açabilir veya diğer konu açanlarla istediğin konuda sohbet edebilirsin.

Ayrıca ben msn kullanmıyorum. Bir de bu forum öyle sohbet etmek için değil aslında, insanlar birbirleriyle bilgilerini paylaşsınlar diye. Öyle bak bu siteye.

Egzona günlerdir forumu karıştırıp durdun. Burası arkadaş bulma amaçlı açılmış bir site değil. Kişiler bu sitede özel maillerini, msnlerini verip kimseyle tanışmaya çalışmazlar. Sanırım forumun amacını yanlış anladın. Bir derdin varsa ona göre konu aç yardımcı olmak isteyen de konuna yazsın. Ama her gördüğün online kişiye ya da sana cevap verene hadi msn nini ver, tanışalım konuşalım vs dersen, burada erkek muamelesi de görürsün sapık muamelesi de. O nedenle bir süre konulara yorum yazma sadece izle ki sitenin kurallarını, nasıl çalıştığını anlayabilesin. Bak hem kendini hem bizleri yoruyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…