Kocamla aramızdaki bağ koptu, mantıklı düşünemiyorum.

Bence yaşadığınız çok normal bir süreç. Çocuk sahibi olduktan sonra hepimizin yaşadığı şeyleri yaşıyorsunuz. Sabredenler r bunun sadece süreç olduğunu kabul edenler için yolun sonu düzlük . Hamilelik lohusalık kaygılar beklentiler bu duygunuzu abartmanıza sebep oluyor. Emin olun ikinci çocukla her şeydaha güzel olacak Allahın izniyle. Siz bebeğiniz için huzurunuzun önündeki çalı çırpıyı atın yeter.

Son düzenleme:
Seni işyerinden aradım artık orada çalışmadığını söylediler bana olan biteni anlatır mısın demeyecek misin eşine?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 yıllık evlilik. Ailelere rağmen herşeye rağmen birlikte ayakta durduk, maddi zorluklara rağmen çocuk istedik, 3 yaşında yeşil gözlerinde huzur bulduğum bir mucizem var, şimdi diğer mucizem karnımda. Meleğimi bekliyorum, isimler düşünüyorum, oğlumun büyümesini izliyorum. İş hayatımı bitirdim, pişman değildim ama yorgunum.

Herkes işinde gücünde sabırlı düzgün kocan var ne beklıyorsun dıyor bana. Ama bizim bağımız vardı, sevgi, aşk vardı, birbirimize bugün nasıl geçti diye sormaz olduk, öpmez dokunmaz olduk, 3 kere şiddetli tartışmalarımız oldu. Her seferinde kızımın dünyaya gelince değişiceğini söylüyor, ama ben derdimi kimseye anlatamıyorum.

Şiddet görmek, aldatılmak mı lazım avaz avaz bağırmak için. Ben konuşmayı seçtim hormonlarla abartan kadın oldum. İşimi kariyerimi bıraktım, oğlum ve beklediğim kızım için ailem için sabrettim, eşim beni dikkate bile almıyor. Ne yapmalıyım?

sessiz ol sakin tepkini bu şekilde göster :ssz:

Bence esine acikca anlat durumu ve konusun herseyi. Eski sevgiliyle ayni isyerinde olmak yani insani supheye bogar..mazallah.

Esime soyledim herseyi.. Bazen aklim takiliyor ama susuyorum. Neler geldi aklima bunlara sukur.
Esinin arkadasi,
"Orda çalısmasının iş dışında başka bi amacı yok"
derken yeni çalıştığı is yerinden mi bahsediyo canim.
Okurken kötü oldum nedense, hamileliğin son dönemlerindesin, bebeğinde sende etkilenme diye mi bu degisiklikten bahsetmedi acaba?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Konustugumda boyle dedi bana. Yeni isyeri evet. Daha iyi suan hersey. Ama isyerinde oldugunda icim huzursuz yinede.

sabahtan akşama kadar napıyorki eşin
martta ayrıldıysa 2 ay olmuş
şimdi bu adam işsizmi
eve para getiriyorsa nerden geliyor para:ssz:

Yeni ise baslamis hemen ve isyerinde eski kiz arkadasi var bundan bana soylememis zaten. Simdi de masraf cok cikamiyor da.

Canim dun esın eve gelince noldu? Evde durumlar nasil? Bisey yazmadin merak ediyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Konustum canim esimle.. Sukur daha iyiyiz ona belli etmiyorum ama aklim takiliyo yinede..
Esin seni dusunmus
Etkilenme diye soylemedigini düşünüyorum

Ben de buna inanmak istedim. Inandim hayirlisi olsun dedim kizimdan baska bisey dusunmek istemyrm suan..
Bence yaşadığınız çok normal bir süreç. Çocuk sahibi olduktan sonra hepimizin yaşadığı şeyleri yaşıyorsunuz. Sabredenler r bunun sadece süreç olduğunu kabul edenler için yolun sonu düzlük . Hamilelik lohusalık kaygılar beklentiler bu duygunuzu abartmanıza sebep oluyor. Emin olun ikinci çocukla her şeydaha güzel olacak Allahın izniyle. Siz bebeğiniz için huzurunuzun önündeki çalı çırpıyı atın yeter.

Suan aynen bunu yapiyorum dilerim pisman olmam ilerde. Yuvami dagitma fikri korkutur beni. Rabbim korusun.

Seni işyerinden aradım artık orada çalışmadığını söylediler bana olan biteni anlatır mısın demeyecek misin eşine?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konustuk esimle ve ikna etti beni. Degisti durum ama tamamen eskisi gibi degil tabi.

sessiz ol sakin tepkini bu şekilde göster :ssz:
Herseyi unuttum suan.. Ama benzer bir kuskulu tavir olursa sabrim olmaz gibime geliyo benim..

Evlilikte ilk 7 yıl sallantı içerisinde oluyor hamileliğin verdiği duygusallık içindesin kapılma kıskançlık duygularının seni esir almasına bu süreçte ilgini ve sevgini eksik etme bazı şeyleri yok say kendinde güzel değişiklikler keşfet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk günki gibi evliliğin olacağını ve aynı kalacağını beklemeniz çok hayalperest mi yoksa çok pembe dizilere mi daldınız anlamadım ,zamanla herşey değişir tabi insanların hormonları dahi değişiyor ve evlilikte inişler çıkışlar oluyor adamın etrafında pervane döneceğini sanman çok hayalci olmuş ki 2 çocukta yoldayken ki eşinin stresleri vardır elbet aslında 2 'de birbirinizi anlamak zorundasınız ve olgunlaşmalısınız kaprisle bu iş olmaz

İlk günki gibi evliliğin olacağını ve aynı kalacağını beklemeniz çok hayalperest mi yoksa çok pembe dizilere mi daldınız anlamadım ,zamanla herşey değişir tabi insanların hormonları dahi değişiyor ve evlilikte inişler çıkışlar oluyor adamın etrafında pervane döneceğini sanman çok hayalci olmuş ki 2 çocukta yoldayken ki eşinin stresleri vardır elbet aslında 2 'de birbirinizi anlamak zorundasınız ve olgunlaşmalısınız kaprisle bu iş olmaz

Ben olsam daha da sabirsiz olurdum adam hamile esine suratsiz ve ilgisiz davranmis yetmedi isten ayrilmis gizlemis yetmedi eski sevgilisiyle ayni ise girmis ve gizlemis e bi de ustune telefon konusmalari tavirlar da insana herseyi dusundurecek dozda kanimca.
Yani suan hersey yolunda saniyorum ama bence adam kesinlikle hatali yolda gitmis insallah duzeltmistir kendini.

Evlilikte ilk 7 yıl sallantı içerisinde oluyor hamileliğin verdiği duygusallık içindesin kapılma kıskançlık duygularının seni esir almasına bu süreçte ilgini ve sevgini eksik etme bazı şeyleri yok say kendinde güzel değişiklikler keşfet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende o yolu seçtim şuan cok ıyıyım rabbıme sukur, allah herkesın yuvasına huzur versın :16:

Sanırım genel konuyu gormedınız, bu tek anlık bır bunalma değil, bir sürü şey oldu, şimdi allaha sukur ıyıyız hallettık sorunlarımızı ama ben bu sureci ilk kez yasamıyorum, o yuzden karamsarlıga dusmustum zaten. Sukurler olsun suan ıyıyız, tşk.ler ilginize.

Ben olsam daha da sabirsiz olurdum adam hamile esine suratsiz ve ilgisiz davranmis yetmedi isten ayrilmis gizlemis yetmedi eski sevgilisiyle ayni ise girmis ve gizlemis e bi de ustune telefon konusmalari tavirlar da insana herseyi dusundurecek dozda kanimca.
Yani suan hersey yolunda saniyorum ama bence adam kesinlikle hatali yolda gitmis insallah duzeltmistir kendini.

Teşekkürler desteğiniz için, sukur kı anladık bırbırımızı, konustuk esımle herşeyi, rabbım daım etsın :31:

Back
X