Yaklaşık 1 senelik evliyim eşimle hiçbir şekilde anlaşamıyorum. Bir senem resmen içime zıkkım olarak sabır ederek geçti. Aileme hiçbir şey anlatmadım bekleyeyim düzelsin diye sürekli konuştum ama hiçbir şekilde düzelmedi hep daha kötüye gitti. Evde sürekli huzursuzum. Her gün her lafı duymaktan artık bıktım. Onun için önceliği sadece arkadaşları ve ailesi. Arkadaşlarına verdiği değerin çeyreğini bana vermedi. Bana diyorki evde annem gibi davranırsan onun yaptığı yemeklerin aynısını yaparsan seni severim değer veririm böyle bir şey olabilir mi ? Gecen gün kavga ettim ailemin evine gidecem dedim eşyalarımı hazırlıyorum ben TV izliyor icerde hiçbir tepki vermiyo gidemeyeceğimi dusunuyor senin kimsen yok kafasında. Bende beni bırak gidecem dedim geldim. Geldikten sonra şüphelerim vardı 2 kez test yapmıştım negatifti gelince eczane gördüm. Test aldim pozitif çıktı hastanede çalışıyorum kendi mesleğim var ailemin de düzeni yok ama dur sana ve çocuğuna bakarız diyolar ama ben ne yapacam bilmiyorum kafam karışık adam hiçbir şekilde ne arıyor ne soruyor ailesi de aynı şekilde annesi ben şehir dışına gidiyorum gelene kadar dur diyo bana bunların aile yapısına da buna da aklım ermedi. Çok çaresiz hissediyorum ne yapsam bilemedim.ne yapmalıyım sizceeee ??