• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla Ayrılık Aşamasındayken Hamile Olduğumu Öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babasıyla eşim beni bıraktı annemin evine emanetinizi alın dedi babası bebek den annemin evinde haberim oldu
Oğlu cahil babası oğlundan da cahil. Çok özür diliyorum ama niye sizi bu kadar istemiyorlar niye böyle gitmenizi canlarına minnet bilircesine davrandılar? Ne yaşanmış olabilir bu kadar topluca kinlenecek kadar.

Yaklaşık 1 senelik evliyim eşimle hiçbir şekilde anlaşamıyorum. Bir senem resmen içime zıkkım olarak sabır ederek geçti. Aileme hiçbir şey anlatmadım bekleyeyim düzelsin diye sürekli konuştum ama hiçbir şekilde düzelmedi hep daha kötüye gitti. Evde sürekli huzursuzum. Her gün her lafı duymaktan artık bıktım. Onun için önceliği sadece arkadaşları ve ailesi. Arkadaşlarına verdiği değerin çeyreğini bana vermedi. Bana diyorki evde annem gibi davranırsan onun yaptığı yemeklerin aynısını yaparsan seni severim değer veririm böyle bir şey olabilir mi ? Gecen gün kavga ettim ailemin evine gidecem dedim eşyalarımı hazırlıyorum ben TV izliyor icerde hiçbir tepki vermiyo gidemeyeceğimi dusunuyor senin kimsen yok kafasında. Bende beni bırak gidecem dedim geldim. Geldikten sonra şüphelerim vardı 2 kez test yapmıştım negatifti gelince eczane gördüm. Test aldim pozitif çıktı hastanede çalışıyorum kendi mesleğim var ailemin de düzeni yok ama dur sana ve çocuğuna bakarız diyolar ama ben ne yapacam bilmiyorum kafam karışık adam hiçbir şekilde ne arıyor ne soruyor ailesi de aynı şekilde annesi ben şehir dışına gidiyorum gelene kadar dur diyo bana bunların aile yapısına da buna da aklım ermedi. Çok çaresiz hissediyorum ne yapsam bilemedim.ne yapmalıyım sizceeee ??

Bir senedir zehir ediyorsa neden çocuk yapıyorsunuz hanımefendi?
Ben olsam böyle birinin çocuğunu asla doğurmam.
Çocuğu aldırır,boşanır ve hayatıma bakarım.

Arkadaşıyım bu sayfanın rica ettim burdan benim için konu açtı buda baya büyütülmüş
İlk mesajda bu konuyu arkadaşım adına soruyorum yazılmadı, eski konular getirilince de bir arkadaş diye kıvrıldı. Geçmiş silinmiyor burada, başka arkadaşlar da konu açmanızı isterse haberiniz olsun.

Hangi karakter yazıyor şu an bilemiyorum o yüzden üye olanı cevaplıyorum. "Arkadaş"ınızı tebrik edin, tam boşanmak üzereyken bebek gelip kurtarmış kendisini. Kocasından ayrılmaya gerek yok artık. Bizim çok merak ettiğimiz bir kısım var, onu sorarsanız memnun olurum. Her gün kavga ettiği anlaşamadığı adamla niye sevişiyor, hadi mecbur kalıyor niye korunmuyor?

Arkadaşıyım bu sayfanın rica ettim burdan benim için konu açtı buda baya büyütülmüş
Üyelikleri kim açmışsa o kullanabilir, arkadaşlar, kardeşler, kuzenler, elti ve görümceler vb kendilerine ait bir üyelik almalıdırlar.
L Lazayse Kadınlar Kulübüne 3 senedir üyeymiş, çoklu üyelik alınmaması gerektiği, alınırsa üyeliklerin birleştiği, içerik silmenin yasak olduğu vb kuralları iyi bilir.

“Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.” kuralına uyulmadığı için üyelik askıya alınacaktır.

Derdinizi yazıp tavsiye almak istiyorsanız lütfen kendinize üyelik alın, size ait aktif bir mail adresi ve bir kullanıcı adıyla 5 dakikada üye olunabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X