kocamla bas basa kalamiyorummmmmmmmm

esfiser

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
184
83
18
42
Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum

Ah şu düşüncesiz anlayışsız insanlar... Eşiniz konuşsa? "Anne bizi yalnız bırak arada bir cart curt" gibisinden? Oğlu söyleyince kırılmaz herhalde.

Allah yardimciniz olsun.esinizin konusmasi lazim annesiyle.sizde direkt soyleyin basbasa kalmak istediginizi.disari cikin imkanlar dahilinde.cocugunuz babaanneye emanet edebilecek yastaymis aksam uyuyup geceyi disarda bi yerde gecirebilirsiniz nefes alirsiniz biraz.2.cocugu dusunmeden ayri evi dusunun

Ah neler yaptım bir bilseniz hatta kaynim işi dolayısıyla 15 gün bizde kalmıştı gittiği gün kahvaltiyi hazirladim suslendim puslendim giyindim kusandim tam oturup kahvalti yapacağız kaynanam gorumcem arayıp kahvaltıya geliyorum demiş öyle sinirlendim ki anlatamam kalktım makyajımı sildim uzerimi değiştirdim oturdum birde ağladım esimede kızdım suratimi astım ama ne çare

Ah neler yaptım bir bilseniz hatta kaynim işi dolayısıyla 15 gün bizde kalmıştı gittiği gün kahvaltiyi hazirladim suslendim puslendim giyindim kusandim tam oturup kahvalti yapacağız kaynanam gorumcem arayıp kahvaltıya geliyorum demiş öyle sinirlendim ki anlatamam kalktım makyajımı sildim uzerimi değiştirdim oturdum birde ağladım esimede kızdım suratimi astım ama ne çare

bence esinizden cok kayinvalideniz sizi oyle gormeli ama.

Ayrı eve çıkın kadının evi sonuçta eşiniz annesi ile yaşayacak ise neden evlendi yada siz bu durumu bile bile kabul edip neden evlendiniz!!

Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
İmkanınız varsa ayrı eve çıkın. Anlayışsız kayınvalideniz belliki. Bu kadar sürede değişmemiş bu saatten sonrada değişmez sanmıyorum.

magdem kocanizla basbasa kalamiyorsunuz bu durum sorun teskil ediyor sizin icin ikinci cocuk niye ? birde ustune ustluk ayni evde ev ev ustune olmaz cnm ikinci cocuk icin cok dusunmelinisiz ..

Kaynanayla ayni evde kalmak bastan hatta...
Bu durumda esin devreye girmesi gerekiyor...
Ve annesiyle konusmasi gerekiyor..

Ayri eve tasinmaniz mumkun degilmi?

Aynı dertten muzdaribim.. bosu bosuna fedakarlk yapıp kahraman oluyoz güya bonrada hayatımzn içine edioz.. biri gitse biri kalıo evde...herkez hata yapabilirr...

Kaynananla ayni evde oturmayi kabul ettiysen bunlari göze almiş olman gerekirdi. Ayri eve çikmadan 2. Çocuğu düşünüyorsun bir de. Henüz doğru düzgün basbasa kalamadan, basini omzuna yaslayip güzel bir film izleyemeden, bir pazar sabah kahveleriniz icip tatli tatli sohbet edemeden gecip giden bir ömür.

Evet zor bir durum gerçekten, dışarıda buluşun ara sıra, odanıza da girip çıkmasanız olmaz, ama kadını da evinden edemezsiniz, kalksın gitsin başka yere diye. Hem ayıpta olur.. Zor hakikaten.

Selamun aleykum kardesim
Cok üzüldüm ya kv niz neden sizinle kaliyor
Yada siz neden onla oturuyorsunuz
Kayniniz gorumceniz varmis onlardada kalmiyor mu hep sizdemi kaliyor
Evi ayirma gibi bi sansiniz yok mu
Ayy en korktugum seyde bu ha
Cok kotu bir durum inşallah ayri eve cikarsiniz Rabbim Gönlünüze gore versin :(

Fikirlerimi direkt yazıcam.
Daha evliliğin e'sini bile yasayamamısken 2. çocuğu düşünmeniz biraz saçma değil mi ?
ne biliyim evinizi ayırmak için bence çaba göstermelisiniz . Böyle bir ortamda siz ve iki çocuğunuz tam anlamıyla bi aile olamazsınız ki. Evi ayırmazsanız iki çocukla bir ömür bu şekilde yasayacağınızı düşünün. Kafa olarak yorgunluğunuzda artacak.
Tabi karar sizin.

Neden ayrı eve çıkmıyorsunuz ki 6yil olmuş evleneli

Hem sizde kv evindeyken onların baş başa kalmasını engelliyorsunuz bence insan yasliliginda kafa dinlemek ister

Ev ev üstüne olmaz bunu göze almış olmaniz gerekmez miydi:KK14:

Back
X