- 26 Kasım 2013
- 491
- 573
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftada birgün otele gidin başbaşa kalırsınız.Kahveyide hafta birgün dışarıda için madem evde yalnız kalamıyorsunuz.Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
Ayrı bir ev acabilme durumunuz yokmu bu şekilde ailenizi büyütürken sorunlarda buyur ve eşinizle dahada uzaklasirsiniz.2 göz oda olsun çekirdek ailenizle yeterHaklısınız ancak bende kendi ailemi kurmak ve cocugumu tek bırakmak istemiyorum zaten o kadar tedavi oluyorum stresten olmuyor galiba
Fantazik kıyafetleri giyip kv yokmuş gibi hareket etmeyi denedin mi hiçMerhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
6 yıl koskoca 6 yıl ve hala kv ile aynı ev ?Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
Hatayı baştan yapmışsınız en baştan beri haftada bir gün baş başa yemeğe cikacaktin eşinizin arkadaslarina falan gezmeye gidecektin ya ne bileyim bu tür şeyler işteMerhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
dışarda içemiyormusunuz başbaşa kahvenizi anlamadım bu kadar zormu dışarıya çıkmak, çok zor durumda gibi konuşmuşsunuz ya da ayrı eve çıkın ne diyelim biz şimdi..Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
ara sıra görümcende falan kalsın yaBiliyorum belki de bana kızıyorsunuz ama bilmediğiniz çok şey var. Nisanlanmadan önce kv konuştuk babam annem kayinvalidem ailem bak bu kızı sana verirsek ezmeyeceksin ezdirmeyeceksin. kayinvalidem. tamam dedi.ben zaten bir evlendireyim çıkıp çıkıp gideceğim turlara katılacağım falan filan esimide çok seviyordum oldu gitti. ayrı evin lafını bile ettirmiyorlar.kaynima ve gorumceme bizimle gidiyor bizimle geliyor. eşim anne para vereyim git gez hayatını yasadiyor hiç öyle oturuyor.kimseyi evden kovmak gibi bir düşüncem yok ben sadece arada nefes alacagim anlar olsun istiyorum. aynı evde oturmayı ben kabul ettim