kocamla bas basa kalamiyorummmmmmmmm

Oy canım damadı ile de anlaşamıyor ki o yüzden gitmiyor. az önce de tartıştik.elim ayağım titriyor. güne girdim yasitlarimla gittim oturdum aradan biraz zaman geçti bir baktım çıkıp geldi kendisi de katılmış. varya nasıl oldum kizgin yağlar boşaldı uzerime sanki hiç rahatlik yok. neyse oturayim konuşayım dedim. ay ayyy küstü konuşmuyor çocuk gibi davranıyor. yaşını başını almış kocaman kadın dersin bana yol gösterip tamam kızım git diyeceğine. dünyanın lafını etti. off offfff yaslandim bunların elinden. kafayı yiyecegim. ne bir komşuya gidebiliyorum ne de bir arkadasima ömrüm gelip geçiyor. sonum güzel olur inşallah. kimseyle birşey paylasamiyorum . burada sizlerle paylaşıp birazda olsa rahatliyor. benimle sikintilarima ortak olan herkesten teşekkürler iyiki varsınız

Biliyorum belki de bana kızıyorsunuz ama bilmediğiniz çok şey var. Nisanlanmadan önce kv konuştuk babam annem kayinvalidem ailem bak bu kızı sana verirsek ezmeyeceksin ezdirmeyeceksin. kayinvalidem. tamam dedi.ben zaten bir evlendireyim çıkıp çıkıp gideceğim turlara katılacağım falan filan esimide çok seviyordum oldu gitti. ayrı evin lafını bile ettirmiyorlar.kaynima ve gorumceme bizimle gidiyor bizimle geliyor. eşim anne para vereyim git gez hayatını yasadiyor hiç öyle oturuyor.kimseyi evden kovmak gibi bir düşüncem yok ben sadece arada nefes alacagim anlar olsun istiyorum. aynı evde oturmayı ben kabul ettim
Eşinizdeki ayrı ewe çıkmama durumunu anlamıyorum ben.
Neden inat ediyor ayrı ewe çıkmamaya.
O da bu durumdan rahatsız değil mi?

Rahatsız ama eşimin babası ölmeden önce annen sana emanet demiş ve vefat etmiş. o yüzden ayrı ev düşüncesi bile olamaz.

yaşlı değil ise kendine ev açsın.oğlunu kızını rahat rahat ağırlasın

Maddi durumun iyiyse git baska eve geç.

Maddi durumun uygun değilse eşinle konuş arada bir dısarıya gidin bir otele 1 gün kalın çok fazla maddi bir külfet değil insana. En azından hayatınızda bir değişiklik olsun..
Ya canım onuda düşündük kaynanam ona da engel oldu

Ayrı eve çıkmak gibi bir durumunuz yok sanırım. Görümceniz ve kaynınızın olduğundan bahsetmişsiniz bir yorumunuzda ara sıra 1-2 gün onlara gidip kalsa olmaz mı? Benim abim de evlendi annemlerle birlikte oturdu şimdi babam vefat etti annem abimlerle kalıyor. Ama ben sık sık bize gelip kalmasını sağlıyorum, hatta çocukları da getir onlarda bizimkilerle oynar diyorum. Hatta bir keresinde annem sende niye gelip burada kalayım diye ısrar ediyorsun dedi bende açıkça arada karı-koca başbaşa kalsınlar anneciğim ne dersin dedim o gün bugündür bir şey demiyor.

Biliyorum belki de bana kızıyorsunuz ama bilmediğiniz çok şey var. Nisanlanmadan önce kv konuştuk babam annem kayinvalidem ailem bak bu kızı sana verirsek ezmeyeceksin ezdirmeyeceksin. kayinvalidem. tamam dedi.ben zaten bir evlendireyim çıkıp çıkıp gideceğim turlara katılacağım falan filan esimide çok seviyordum oldu gitti. ayrı evin lafını bile ettirmiyorlar.kaynima ve gorumceme bizimle gidiyor bizimle geliyor. eşim anne para vereyim git gez hayatını yasadiyor hiç öyle oturuyor.kimseyi evden kovmak gibi bir düşüncem yok ben sadece arada nefes alacagim anlar olsun istiyorum. aynı evde oturmayı ben kabul ettim

Benim kardeşim gelin getirecek eve sonra cebimize para koyup hadi az rahat verin diyecek. Var mi boyle dünya arkadasim?
Ben evimde oturmayi seviyorum napim disarda ? Koca kadin yani o yaslarda ki hangi bayan her gün sokakta geziyorda KV kasitli yapıyor gibi düşünüyorsunuz..

yaşlı değil ise kendine ev açsın.oğlunu kızını rahat rahat ağırlasın
Olurmu hicbirseye yanaşmıyor çünkü temizlik yapılıyor yemek yapılıyor utusu yapılıyor geleni ağırlanıyor. rahatlığa alıştı o yüzden gitmez bir yere.bazen aman diyorum buyukten zarar gelmez diyorum. bis vermeye çalışıyorum gel gör ki dilim kabul ediyor ama yüreğim kabullenmiyor hepiniz haklısınız ancak bilmediğiniz şeyler çok anlatsam roman olur. Desteginiz için teşekkürler

Rahatsız ama eşimin babası ölmeden önce annen sana emanet demiş ve vefat etmiş. o yüzden ayrı ev düşüncesi bile olamaz.
Aynı apartmanda oturun kapınız ayrı olsun öylede mi olmuyor o_O
Adamcağız ölmüş ama sizin hayatınızı karartmışş :KK51:

Bırakmazlar.. Sende deli olursun eşinde birşey diyemez. Asabiyetin yanına kar kalır.

Dedim üst katimizdaki daire satılık alalim dedim gündüz beraber oluruz akşam olunca rahat rahat gencligimizi yaşarız dedim ben yapamam dedi. bende madem annenin dibinden ayrilamiyorsun neden benim hayatımı zehirledin dedim olay oldu o yüzden sesimi kestim. öyle bir durum var ki diyelim ki tatile gidiyoruz 100 kere arar kaynanam. eşim o yanlız korkar diye strese girer olurmu tatil b..k offfff aman be vallahi şöyle düşündük ce daha çok sinirleniyorum ya. kusuruma bakmayın başınızı sisirdim kusuruma bakmayın. dolmusum

ayrı ev olunca emanet olmuyor muymuş.bencil insan ölürken bile bencil Allaha emanet deseydi

kardes buna alismak zorundasin eger yuvanin dagilmasini istemiyorsan belli ki esin annesinden ayrilmiycak babamin emaneti diye sende boyle mutlu olmaya calismak zorundasin cunku illede ikidebir bu konuyu esine anatirsan yalniz kalamiyoruz annen oyle seoyle ayri cikalim dersen emin ol bi zaman sonra s1kilicak ve annesini secicek ve senin eline bavulu vericek cocugum varda demiycek erkekler boyle cunku anneci canini al ama annesine laf soyleme boyleler yani yapicak bisey yok alismak zorundasin bu kadina Rabbim yardimcin olsun

Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum[/QUOevini ayır

Babası vefat etti icin annesine daha fazla özeniyor olabilir ama biraz düşünceli olması gerek . Belki sizi bu derece sıktığının farkında bile değildir . Siz güvendiğiniz birine söyleseniz , dışardan bir göz olarak anne ile o kişi çaktırmadan konuşsa , belki biraz daha anlayışla davranır .

Ablacım resti çekeceksin bunun başka oluru yok..
Çokta iyi demişsin eşine benle evlenipte hayatımı niye zehir ettin diye.. çok haklısın..
Afedersin ama başka biriyle evli olsaydın bu şekil annesini bırakamayan biri olmasaydı gençlinde evliliğinde baldan tatlı olurdu... Hayatını heba ediyor senin.
Ömrüne yazık.. git göz dağı ver al çocuğunu babanın evine git evi ayırana kadarda gelmem de..
Böyle ömür mü geçer yazık.

Ben okurken sinirleniyorum. Siz her dakika yaşıyorsunuz. Allah kolaylık versin. Sanki bu kaderinizmiş gibi davranıyorsunuz. Bence yanlış yapıyorsunuz. Restinizi çekin ve olayları gözlemleyin eşiniz ne tavır alacak ona göre tekrar değerlendirin.

valla sabrına hayran kaldım.. 6 yıl.. az değil..Allah kolaylık versin.. şikayet ediyorsun her seferinde yine duvara çarpacağını düşünmeden atağa geçiyorsun sonu fiyasko olur..ne bitmez sabrın varmış ya. sen şimdi atar yapıp rest çeksen eşin ona olan sevgini bildiği için blöfünü yemeyecektir.. bunun için bence sen biraz uzak dur artık o düşünsün seninle başbaşa kalabilmenin yollarını.. ama bu öyle bir ay iki ay değil uzun uzun sabretmen lazım uzak durman bişey olduğunda da eee durumları biliyorsun artık deyip lafı ortaya atman lazım.. koca düşünecek bunları kocaaa ;)

Back
X