Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E o parayla siz gidin otelde kalın arasıra.Biliyorum belki de bana kızıyorsunuz ama bilmediğiniz çok şey var. Nisanlanmadan önce kv konuştuk babam annem kayinvalidem ailem bak bu kızı sana verirsek ezmeyeceksin ezdirmeyeceksin. kayinvalidem. tamam dedi.ben zaten bir evlendireyim çıkıp çıkıp gideceğim turlara katılacağım falan filan esimide çok seviyordum oldu gitti. ayrı evin lafını bile ettirmiyorlar.kaynima ve gorumceme bizimle gidiyor bizimle geliyor. eşim anne para vereyim git gez hayatını yasadiyor hiç öyle oturuyor.kimseyi evden kovmak gibi bir düşüncem yok ben sadece arada nefes alacagim anlar olsun istiyorum. aynı evde oturmayı ben kabul ettim
esinin bi cabasi var mi basbasa kalmak icin?Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
gece kaliyosunuZdur zatenAh neler yaptım bir bilseniz hatta kaynim işi dolayısıyla 15 gün bizde kalmıştı gittiği gün kahvaltiyi hazirladim suslendim puslendim giyindim kusandim tam oturup kahvalti yapacağız kaynanam gorumcem arayıp kahvaltıya geliyorum demiş öyle sinirlendim ki anlatamam kalktım makyajımı sildim uzerimi değiştirdim oturdum birde ağladım esimede kızdım suratimi astım ama ne çare
Konu 2014 ten en son 2015 te girmiş konu sahibi.Bence kv ye gecelikle vs süslü püslü görün ve başbaşa bi program yaptınızda televon vs açmayın daha snra duymadık işimiz vardı dersin
Bir ara bizde kvde kaldik adami bilerek nrde yakalasam sıkıstiriodum tabi esimde kayitsiz kalamiodu kvde tovbe tovbe die geziodu evde.En son kapiyi kitlemedim tabi buna gore davrandim kv iceri girdi esimin bagirmasina bir cikisi vardiFantazik kıyafetleri giyip kv yokmuş gibi hareket etmeyi denedin mi hiç![]()
İyi yapmışsınız kapı tiklatilmadan nasıl giriyor onu anlamış degilimBir ara bizde kvde kaldik adami bilerek nrde yakalasam sıkıstiriodum tabi esimde kayitsiz kalamiodu kvde tovbe tovbe die geziodu evde.En son kapiyi kitlemedim tabi buna gore davrandim kv iceri girdi esimin bagirmasina bir cikisi vardiAnladilar kii ayni ev olmaz
Demii?Unutmusta olabilirdik...İyi yapmışsınız kapı tiklatilmadan nasıl giriyor onu anlamış degilim