kocamla bas basa kalamiyorummmmmmmmm

ayrı eve çıkın ..
ev üstünde ev olmaz ..

Basbasa kalamiyoruz deyip 2.cocuk dusunmek ? Ozmn birbirinize vakit ayirabilecekmisiniz

Söyle tüm yorumlari okudum da aklima ne geldi... Biz millet olarak ne cabuk kestirip atiyoruz ya,canim arkadasim o evin icinde sen yasiyorsun, ne yasadigini senden iyi kimse bilemez.O yüzden hic biseyden haberi olmayan insanlardan alacagin ve hayatina uyarliyacagin fikirler daha da cok mutsuz olmana sebep olacaktir.En iyisimi kayinvalideni kendine dert etmeyi birak bu sekilde hayatin tadini cikarmaya bak.Hayati anca kendine de esine de zehir edersin... Büyügündür, istedigini yap, kalbini kirma, sonucta tatli dil yilani deliginden cikarir. Biz de gelecegin kayinvalide adaylariyiz sonucta degil mi biraz da bu acidan bakalim.Bugün sen ona yarin gelinin sana... Sahsi fikrimdir, ama bence böyle düsünürsen birazcik kafan rahatlar kendine eziyet etmeyi birakirsin.Inadina sik sik disari cik, kayinvalideyi de sürükle kendinle... bi yerden sonra o tempoya dayanamaz kendi ayagini ceker biraz.
NOT:
Bunlari yazan kisi 13 yildir kayinvalide, kayinpeder, iki kayin ve eltilerle üstelik esinin amcasi ve yengesiyle ayni binada oturmaktadir. Bunun ilk 2 senesi birlikte oturmakla gecti. Ilk zamanlar ben de böyle düsünüyordum, ama bi yerden sonra daha farkli düsünüyorsun.Esini ayrilamayacak kadar cok seviyorsan, bu sekilde mutlu olmana bak, zaten bi yerden sonra senin söylemene bile gerek kalmayacak esin otomatikmen kendisi fark edecek. Allah daha büyük dert vermesin kardesim ,hayat cok güzel kendine zehir etme lütfen:KK19:
Kayinvalidemin agzindan bigün olsun bi iltifat duymadim ama etraftan duyduklarim yetiyo. Kadin yaptigim herseyi takdir ediyo ama simarmiyim diye yüzüme söylemiyo.Ama cevredeki herkese o benim gelinim degil, kizim diyormus.Ona nazim hep gecer, bi deddigimi iki etmez dermis.Bunu duymakta yetiyo bazen:KK73:

Biliyorum belki de bana kızıyorsunuz ama bilmediğiniz çok şey var. Nisanlanmadan önce kv konuştuk babam annem kayinvalidem ailem bak bu kızı sana verirsek ezmeyeceksin ezdirmeyeceksin. kayinvalidem. tamam dedi.ben zaten bir evlendireyim çıkıp çıkıp gideceğim turlara katılacağım falan filan esimide çok seviyordum oldu gitti. ayrı evin lafını bile ettirmiyorlar.kaynima ve gorumceme bizimle gidiyor bizimle geliyor. eşim anne para vereyim git gez hayatını yasadiyor hiç öyle oturuyor.kimseyi evden kovmak gibi bir düşüncem yok ben sadece arada nefes alacagim anlar olsun istiyorum. aynı evde oturmayı ben kabul ettim
E o parayla siz gidin otelde kalın arasıra.
Kadına söyleyecek bişey yok,bile bile evlenmişsiniz.

Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
esinin bi cabasi var mi basbasa kalmak icin?

Esin caba gostersin sen degil. Arada bi hafta gidip kayninda neden kalmiyor ki?

Ayrı eve çıkın demiycem.herhalde çıkma durumunuz olsa çıkardınız şimdiye kadar ..
Ama bence eşinizle başbaşa dışarda vakit geçirmekle ilgili planlar yapsanız ..çocuğuda kayınvalideye bıraksanız.
hem yaptığınız bu kaçamaklar daha eğlenceli hale gelecektir hemde daha anlamlı..aslında bu sizin için bir avantaj bile olabilir çoğunlukla çocuklar yüzünden insan gece istediği gibi çıkamaz.siz haftanın bir günü kendinize rutin böyle bir şey ayarlayabilirsinz
Ama kastınız 2.çocuk yapmak için sadece eşinizle birlikte olmak ise ..0 zaman kayınvalidenizle aranızdaki samimiyeti ilerletin ve böyle şeyleri rahat rahat konuşabilir hale gelin.ozaman açık açık söylersiniz

Madem kayınvaliden evden çıkmıyor,o zaman siz eşinle dışarı çıkın.
Mesela akşam çocuk uyuyunca yürüyüşe çıkıyoruz deyip çay içmeye çıkabilirsiniz.
Bazı haftasonları yakın şehirlere 1 gecelik kaçamaklar yapabilirsiniz.

Ah neler yaptım bir bilseniz hatta kaynim işi dolayısıyla 15 gün bizde kalmıştı gittiği gün kahvaltiyi hazirladim suslendim puslendim giyindim kusandim tam oturup kahvalti yapacağız kaynanam gorumcem arayıp kahvaltıya geliyorum demiş öyle sinirlendim ki anlatamam kalktım makyajımı sildim uzerimi değiştirdim oturdum birde ağladım esimede kızdım suratimi astım ama ne çare
gece kaliyosunuZdur zaten

Bence kv ye gecelikle vs süslü püslü görün ve başbaşa bi program yaptınızda televon vs açmayın daha snra duymadık işimiz vardı dersin

Fantazik kıyafetleri giyip kv yokmuş gibi hareket etmeyi denedin mi hiç :KK53:
Bir ara bizde kvde kaldik adami bilerek nrde yakalasam sıkıstiriodum tabi esimde kayitsiz kalamiodu kvde tovbe tovbe die geziodu evde.En son kapiyi kitlemedim tabi buna gore davrandim kv iceri girdi esimin bagirmasina bir cikisi vardi🤣Anladilar kii ayni ev olmaz

Bir ara bizde kvde kaldik adami bilerek nrde yakalasam sıkıstiriodum tabi esimde kayitsiz kalamiodu kvde tovbe tovbe die geziodu evde.En son kapiyi kitlemedim tabi buna gore davrandim kv iceri girdi esimin bagirmasina bir cikisi vardi🤣Anladilar kii ayni ev olmaz
İyi yapmışsınız kapı tiklatilmadan nasıl giriyor onu anlamış degilim

Hep diyorum evleniceğiniz kişi ayrı ev açamıyorsa bunu beceremiyorsa ne diye evlenirsiniz. Daha anasının evınden ayrılamayan adamdan ne beklersiniz. Güzelim hayatınızı maffetmişsiniz. Kendi salonun kendı mutfagın yok hiç bir eşya senın değil. Çocugunun kendı odası yok. Baş başa oturup kahve ıcemezsınız. Tv karsısında sarılıp yatamazsınız. Sonucta başkasının evi ne biliyim hala nasıl ayrı rvde kalıyorsunuz tutun bir ev

bitek siz düşünüyorsunuz ikinci çocuğu herhalde kocanız oralı değil belli ki

Back
X