- 20 Ağustos 2017
- 375
- 1.564
- 113
- Konu Sahibi Miraclessss
Sana olan aşkı bitmiş yerini tahammülsüzlük almış gibi duruyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana kalırsa çocuklardan sonra olmuş gibi sanki herşey.bu anlatıklarınızında etkisi illaki vardır.kini erkek çocuk sevmez sevmez derken ağlamalarını gece kalkmalarını falan şimdi çocuk yokken her yere giden çift eşinizin gözünde 4 kişi gidecek masraf artıcak diye mi düşünüyor onu da bilemedim eşiniz bence rahatını da düşkün gibi geldi bana.aşılmıcak şeyler değil bence eşinizle evlilik terapisine gidin derim ben.Sagolun yorumlariniz icin.kimine guldum kimine acaba dedim.bi arkadasim donum noktasi dedi.ki iste onu bende bilemedim cozemedim.ama su var.esim kiskancti okadarki kendi aileme ziyarete bile kendi getirip gotururdu.zamanla onun kiskanmamasi icin gerekli tum herseyi yaptim.guven verdim itaatsizlik etmeyecegim kiskanilcak bi durumun olmamasi icin.ve artik simdi suslensem bile umursamiyo.bide su var.onun cevresiyle daha cok gorusuyoruz ve evlendigimiz ilk yil sanki esim bana cok yuz veriyormus benim dizginlerimi eline almasi gerekiyomus gibi imalar yapildi onun cevresinden.pek kulak asmiyomus gibi gorunuyodu ama etkilendi sanirim.ve iste beni ben olarak sevmesi gereken adam beni ailesinin istedigi kaliplara sokmaya calisti.ve ister istemez burada catismalarimiz kopuslarimiz basladi sanirim.
bence sizin artık gidemeyeceğinizi düşünüyor.sanırım ulaşılmazı seviyor yada zamanla sıkılmış.birdaha defolup gitmenizi söylerse onu kovun yada gerçekten gidin derim.Cocuklarim olmadan once bir iki kez tartistik ben annebabamin evine gittim.bi kere yanayakila mesaj atti tamamen duygusal.inandim dondum.bi kere tartisma esnasinda kavgayi birakip aksama kadar sokaklarda gezdim dusundum tasindim pisman olup eve dondum geldigimde iki gozu iki cesme agliyordu.kapiyi acip girince aglayarak simsiki sarildi filan.bi daha ufak tefek tartismalardan evi terketmemem icin benden soz aldi ve bidaha nolursa olsun gitmedim ama cocuklar oldu benim onlara olan zaafimi bildiginden bana defolup gitmemide soyledi yinede gitmedim.tokezleye tokezleye bugunlere geldik.