Kocamla basedemiyorum artik...

cnm o güzel günlerin yerini geçim derdi almış malesef..iş güç koşturma telaşı almışş.sevgiler boş kalmış yaşam derdi yok geçim derdi var artık.evlilikler işte bu yüzden zor....

Sagolun yorumlariniz icin.kimine guldum kimine acaba dedim.bi arkadasim donum noktasi dedi.ki iste onu bende bilemedim cozemedim.ama su var.esim kiskancti okadarki kendi aileme ziyarete bile kendi getirip gotururdu.zamanla onun kiskanmamasi icin gerekli tum herseyi yaptim.guven verdim itaatsizlik etmeyecegim kiskanilcak bi durumun olmamasi icin.ve artik simdi suslensem bile umursamiyo.bide su var.onun cevresiyle daha cok gorusuyoruz ve evlendigimiz ilk yil sanki esim bana cok yuz veriyormus benim dizginlerimi eline almasi gerekiyomus gibi imalar yapildi onun cevresinden.pek kulak asmiyomus gibi gorunuyodu ama etkilendi sanirim.ve iste beni ben olarak sevmesi gereken adam beni ailesinin istedigi kaliplara sokmaya calisti.ve ister istemez burada catismalarimiz kopuslarimiz basladi sanirim.
bana kalırsa çocuklardan sonra olmuş gibi sanki herşey.bu anlatıklarınızında etkisi illaki vardır.kini erkek çocuk sevmez sevmez derken ağlamalarını gece kalkmalarını falan şimdi çocuk yokken her yere giden çift eşinizin gözünde 4 kişi gidecek masraf artıcak diye mi düşünüyor onu da bilemedim eşiniz bence rahatını da düşkün gibi geldi bana.aşılmıcak şeyler değil bence eşinizle evlilik terapisine gidin derim ben.

Dengeleri değiştirmeniz gerek diye düşünüyorum, önceden ne yapıyorsanız tam tersini yapın.
Asosyalseniz sosyal olun, az süsleniyorsanız çok süslenin, çok üstüne düşmüşseniz hiç düşmeyin, alttan alıyorsanız almayın bırakın tartışma yaşayın, kavga değil ama tartışma olacak, o çirkinleşirse siz de umrumda değil minvalinde tavır sergileyin çekilin.
Ama bunları gözüne batıra batıra değil de hissettirmeden yavaş yavaş yapın ki, bunun taktik değil sizin ona olan ilginizi sevginizi kaybettiğini düşünmesi lazım.
Keşke bu taktik planlarına hiç gerek olmasa, hoş olmadığının farkındayım ama erkeklere taktik söküyor yapacak başka birşey yok.
Ayrıca eşinizin burcu ne, sizin ne ?

Bazı erkekler çocuk olunca kadını çantada keklik görmeye başlıyor ve gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.çocuk olunca işi garantiye aldığını düşünmüş ve ilgisini kesmis olabilir.çocuktan sonra size olan bakış açısı değişmiş olabilir.çocuk fikrine alışamamış olabilir.masraflar,sorumluluklar bunaltmış olabilir.size olan aşkı bitmiş olabilir.birçok neden olabilir bunu öğrenmeniz için onunla sakin ve ciddi bir şekilde konuşmanız lazım.

Cocuklarim olmadan once bir iki kez tartistik ben annebabamin evine gittim.bi kere yanayakila mesaj atti tamamen duygusal.inandim dondum.bi kere tartisma esnasinda kavgayi birakip aksama kadar sokaklarda gezdim dusundum tasindim pisman olup eve dondum geldigimde iki gozu iki cesme agliyordu.kapiyi acip girince aglayarak simsiki sarildi filan.bi daha ufak tefek tartismalardan evi terketmemem icin benden soz aldi ve bidaha nolursa olsun gitmedim ama cocuklar oldu benim onlara olan zaafimi bildiginden bana defolup gitmemide soyledi yinede gitmedim.tokezleye tokezleye bugunlere geldik.

Cocuklarim olmadan once bir iki kez tartistik ben annebabamin evine gittim.bi kere yanayakila mesaj atti tamamen duygusal.inandim dondum.bi kere tartisma esnasinda kavgayi birakip aksama kadar sokaklarda gezdim dusundum tasindim pisman olup eve dondum geldigimde iki gozu iki cesme agliyordu.kapiyi acip girince aglayarak simsiki sarildi filan.bi daha ufak tefek tartismalardan evi terketmemem icin benden soz aldi ve bidaha nolursa olsun gitmedim ama cocuklar oldu benim onlara olan zaafimi bildiginden bana defolup gitmemide soyledi yinede gitmedim.tokezleye tokezleye bugunlere geldik.
bence sizin artık gidemeyeceğinizi düşünüyor.sanırım ulaşılmazı seviyor yada zamanla sıkılmış.birdaha defolup gitmenizi söylerse onu kovun yada gerçekten gidin derim.

Eşinin ne istediğini bırak da sen ne istiyorsun? Bu kadar anlayışsızlığa ilgisizliğe rağmen seviyor musun hala

Back
X