Kocamla Bitmek Bilmeyen Kavgalarımız

Esiniz hakli. Belli ki okul ile evliligi dengede yurutemiyordunuz, yeniden planlama yapin. Ustelik esinizle vakit geciremiyorken eve kardesiniz niye geliyor? Bir de onunla disarda plan yapiyorsunuz? Ustelik tlf larinizi duymuyorsunuz esiniz merak ediyor vs vs. Ben her acidan esinize hak verdim. Elbette hayaliniz olan bolumu okuyabilirsiniz ama o zaman evlenmeyi erteleyecektiniz, kimseyi yalniz birakmaya veya oyle hissettirmeye hakkiniz yok

Haksızsınız kusura bakmayın. Ayni şeyi eşiniz size yapsa kabul eder misiniz ? Hiç sanmıyorum. Okuyun tabiki istediğiniz bölümü ama eşinizlede oturun sohbet edin biseyler yapın çıkın gezin kardesinze ayıracak vaktinz var esinize gelince ödev okul vs diyorsunuz

Eşinizin haklı olduğu yönler var .sizde okulunuzu okuyun ama eşiniz biraz yalnız kalmış sanki yoğunluktan

Bence bu sürekli böyle devam etmiyodur. Şuan ödevler yoğunsa bu max 1-2 ay sürer sonra sınavlar olur ve biter sanırım. Eşinize bu şekilde izah etseniz daha doğru olur.
Kızkardeşiniz size geldiyse üçünüzün birlikte vakit geçirebileceği planlar da yapmalısınız, o yabancı değil sonuçta ve kardeşinizle kaynaşması işinize gelir aslında.
Eşinizi ve ev yaşamınızı ihmal etmediğinizi gösteren bişeyler yapsanız, en azından haftanın belli günlerini ayırsanız çok daha iyi olur.

Herkes esime hak vermis ama bende yillardir hayalini kurdugum bir bolumu okuyorum. Surekli geriliyoruz evde bu okul muhabbetinden dolayi. Ortada kaldim resmen
Valla bende eşinize hak verdim. İşime yaramayacak bir bölümü okumazdım ben açıkcası. Okusamda eşimede vakit ayrırdım. Ayrıca dışarı çıktığınızda bi mesaja cevap vermek 1dakikanızı bile almaz.

İyi geceler kizlar. Esimle 1.5 yillik evliyiz. Su son zamanlarda cok tartismamiz oluyor. Ben memurum. Esimde memur. İkimizde universite mezunuyuz. Ben ek olarak baska bir bolum daha okumak istedim. Esim baska okumami istemedi. Ne isine yarayacak. Okuyacaksan meslegini ilerletecek bisey oku dedi ama ben o bolumu okumayi cok istedigim icin istedigim yeri yazdim. Bildiginiz uzere universiteler uzaktan egitime gectigi icin, bende online okuyorum ama surekli odevim oluyor eve geliyorum gecenin 12 lerine kadar odev yapiyorum ancak yetisiyor. Birde bu hengamenin arasinda kardesim bize geldi. Esim surekli sorun cikarmaya basladi biz hic vakit geciremiyoruz, her Allahin gunu bu odev ders baska bisey yok. İhtiyacin olsa anlayacagim ama sirf heves etttigin icin okuyorsun diyor. Ben bu duruma cok uzuluyorum ama sesim cikmiyor. Gecen gun kiz kardesmin arkadaslari ile beraber disari ciktik gece biraz gec geldik diye bana kizdi. Ariyorum bakmiyosun msj atiyorum cevap vermiyosun diyor. Bugun yine ayni olay oldu. Kardesim evime ilk kez gelmis. Biraz onunla vakit gecirmek istedim diye boyle yapiyor.
Okul okumama da kesinlikle karsi, bananesi de bize vakit kalmiyormusmus. Kendisi iki tane universite mezunu beni anlamiyor. Kizlar bana bi akil verin ne yapabilirim?
Esine yeteri kadar ilgi göstermiyorsun Adam Sana acık net söylüyor böyle yapmaya devam edersen yakında ilgi alakayı da senden keser sonra sen kızarsın. Kendini cok kaptırmıssın okul hayatına Esinlen ilgilen en güzel zamanlarınız adamın icindeki hevesini kırma sonra cok üzülürsün

Empatı yap esın senın yaptıgın aynı seylerı yapsaydı gece gec gelse ve o arada sen arasan acmasa msj atsan bakmazsa sende kızarsın. Oda bı bolum okusa ve hıc zaman gecıremesenız ve sen derdını anlatınca hıc umursamsa devam etse. Arta kalan zamanda onun erkek kardesı gelse onla takılsa gezse yanı senı gunlerce haftalarca cesıtlı sebepler le ıhmal etse sen ne yaparsın. Neden esını anlamıyorsun bılıyormusun cunku o senden ılgı bekledıgı ıcın senın suan pesınde kostugu ıcın. Xok surmez esın bıkar bunları yapmayı keser bu sefer sen dertlenırsın ve bence pısman olursun.
Esım benı ıhmal etse bır kosarım ıkı kosarım üçe artık bıkarım ve sogurum dıkkat et
Telefonunu acmamanız ayıp olmuş .

Bir denge kurmanız lazım. Akşamları eşinize ayırarak, saat 5 te kalkıp çalışmak gibi. Şikayetinde haklı. Evet, hayal ettiğiniz bölümü okumak harika bir şey ama bunu yaparken eşini ihmal etmek yanlış. Hafta sonu full beraber geçireceğiz, ya da akşam 9 dan sonra birbirimize zaman ayıracağız gibi.. bu arada kk’da erkeğin de haklı olabildiği nadir konulardan biri, hala şaşkınım :)

Okul konusunda birsey diyemem ancak neden ucunuz disari cikmadiniz ogun? Kardesin, sen ve esin. Hem hep beraber olurdunuz hisca vakit gecirirdinuz, hem de esin bekledigi ilgiyi gordugu icin okulu birakman konusunda ısrar etmezdi. Kardesine isteyince vakit ayirabiliyorsun, o vaktin bir tek esine yok gibi anlamis esin. Sanki buradan da oyle gorunuyor. Cunku ne aramalarina, ne de mesajlarina cevap vermemissin. Kardesin geldi diye onunla vakit gecirme ihtiyaci duyuyorsun, bu guzel. Ama esin yok hic planlarinda.

Bu konulari hep kadınlar yazardi ilk kez erkek boyle triplenmis ama bence kocan hakli tabi istediğin bolum konusunda sende haklisin telefona mesaja cevap verseydin mesela elinde telefon saatlerce konusmak degilde.

İkimizde haklısınız. İlla ki ödevini oluyordur. Bunu iyi bir planlama ile her güne yatmadan yapabilirsiniz. Dışarı çıkmanıza değil o sırada telefona bakmamanızdan şikayetlenmiş ki bizler de eşimiz sevgilimiz bakmadığı zaman şikayet ederiz değil mi?
Ben de ikinci üniversiteyi okuyorum. Eşimi de peşimden sürükledim birlikte okuyalım diye :D o da yüksek lisans yapıyor. Gerçekten daha az vakit kalıyor bize ama birbirimizi anlamaya çalışıyoruz.

Ben oyumu esinizden yana kullaniyorum 😆 çunku yerden göğe kadar hakli😕
Hem okul hem ev belliki yurutemiyorsunuz; zaten hic bir aktiviteniz yok bir de ustune ustluk evinize kiz kardesnz geliyor; hayir gelmesin demiyor kimse tamam ama boyle de olmaz. Aynisini esinizin yaptgni düşünün. Madem hayalleriniz vardi evliliği askıya alacaktiniz ya da dengeyi kurmayi öğrenin. Dışarı cikiyorsunus esiniz ariyor mesaj atiyor gormuorsnuz disari cikan siz degil esiniz olsaydı? Telefonu acmayan o olsaydi?
Boyle giderse bir kac ay sonra esim beni aldatiyormu diye konu acarsiniz Üzgünüm. . Soyledgmi yanlis anlamayin ama daha 2 yillik bile evli.dglsnz en guzel zamanlarnz her iki tarafnda ilgi beklediği gezip tozmanz gereken zamanlardasnz
Umarim esiniz bu durumdan skilip şeytana uymaz.

Ben de evliyken universite okudum örgün öğretimde. Buna karsi degilim. Fakat siz dengeyi saglayamamissiniz belli ki. Esiniz cok hakli.
Esim gec gelip telefona cevap vermese ben de kizarim. Ben degil herkes kizar. Anormal bir durum degil.

Back
X