• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla bosanmak uzereyiz akla ihtiyacim var

severek evlenmedım'' kısmından sonrasını okumadım.
çünkü sevmeyenın sabrı da olmaz .
acelen neydı saçma sapan evlılığın içine attın kendını. bir insan nasıl mantık evlılıgı yapar anlayamıyorum! sankı gece olunca herkes kendı yatagında yatacakmıs gıbı..

Calismasan ekonomik ozgürlügün olmasa bile hakkini da ararsin bosanirsin da.
Sen insanin. Calismissin calismamissin farketmez. Kimseye boyun egmek zorunda degilsin.
Bunu unutma.
Evliligin daha yeni ve sen cok gencsin. Bu evliligi sürdürmek istiyorsan elbet caresini bulursun..
Sabir ve zaman lazim. Hakkinda hayirlisi olsun..

Aslinda KOCAM IYI INSAN , iste anahtar cümle. .

Kocan iyi olsaydi sen bunlari yasamazdin ..

19 yasinda mantik evliligi yapiyosun ustelik ..

Bastan yanlis yapmissin bari simdi kurtar kendini.

• Beğen
Reactions: Amy
bence kocan mantık evliliği yapmış sen değil küçükken kafaya gelmişsin adamda yönetmiş öyle atlamıcaktın keske yapmasaydın bekleseydin bulurdun yasıtını daha kafa dengini alınma böyle yazdım diye belki yası küçük olan baskası okurda biraz dşünür

ilk defa bu konuda BOSANIN diyen yorumlara karsiyim... hatuna etraflica konusmak için dogru zamani bekle diyenimiz neden bu kadar az...! yola gelmeyecek bir kocada da degil aslinda.. bazi yorumlar gerçektende de yapici degil ne kötü!

konu sahibi, sana gelince! daha 18 aylik evlisin.. önce psikolojikmen kendini toparlaman lazim.. dizginleri ele alman lazim!
o koca ya ayagina gelecek, ya da gelecek! baska seçenegi yok! gelmezse umursama.. gelirsede artik üzerinde otoriteni kur!
kocana: '- ya evimizin; evliligimizin huzuru, yada sana annenle kizkardeslerinle mutlu yarinlar...' diyeceksin!
bir yerde agirligini koyacaksin... bi süre annenlerde kal, dönme evine, al çocugunu da yanina... baba olmak istiyorsan bize sahip çikacaksin de... ne oluyor canim, hemen bosa hemen bilmem ne yap! yok arkadas savasmadan zafer mi olurmus hiç!

Back
X