• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla bugun ilk kavgamizi yaptik ...

aysimaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
219
7
68
12 haftalik hamileyim ve bugun bebisimin bi ihtimal erkek olabilicegini ogrendim esimle paylastim o erkek istiyodu ve sevindi haliyle ama aksamdan beri tutturdu babamin ismi olucak diye bende o adami hic sevmiyorum ve ismini bebegime koymak istemiyorum cok buyuk ve siddetli sekilde tartistik o israrla olucak diyo bende olursa bosanirim annemin evine giderim bebegin yuzunu omur boyu goremezsin dedim sonra bisey soylemedi biliyorum benden gizli koyar yine koyar ne yapabilirim vazgecirmek icin ben hastanede yatarken o isim koyabilirmi kendi istedigini mumkunmu boyle bisey

canım, tehdit ederek değil ama guzellikle anlat ona istemediğini.. çocuk ikinizin çocuğu... ve ortak kararlarınızla yetiştireceksiniz onu. ve bu onunla ilgili ortak olan ilk kararınız.. bir isim yüzünden çocuğun da babasının yüzünü göremeyecek mi gerçekten? ani sinirle söylenmiş sözler olmasın hayatınızda.. birbirinizi kırmayın.. o zaman o da düşünsün sen de babanın ismini koymak isteyebilirdin... güzellikle konuşmaya çalışın.. ikinizin de aklına yatan fikirleri uygulayın.. bir tanenizinkini değil.. güzel güzel konuşun. o yeni bir insan.. daha önce akrabasına konulmuş bir isme ihtiyacı yok falan deyin..

koyabilir, direkt gider çıkartır nüfus cüzdanını, hem anneye hem babaya gerek yok bunun için.

ancak ne kadar inada bindirirseniz o kadar sürer bu iş.

bence soy adını sen vereceksin, adını da ben vereyim diyin. (karnımda taşımanın ufak ödülü olsun) dierek misal

ilk once alttan aldim guzel bi dille anlattim ama yok anlamiyo bnde sinirle soylemis bulundum babasinin ismi atilla sorun o deil karaktersizin teki hic sevmiyorum esimde babasini sevmez aslinda ama nedense cok israrci ben ogluma babamin ismini koyarsam oda benim ismimi koyar diyo ne dediysem vazgecmiyo adam iyi huyu hos olsa tamam dicem ama gicik aksi huysuzun teki ve beni hic istemedi evlenmemizi bn biraz kilolu oldugum icin surekli o olmaz falan diye bahaneler uydurdu

Çok istiyosa boşverin kırmayın birbirinizi 2 isim koyun sizin istediginiz isimle seslenirsiniz nolucak ki bi cok gelin bu istegi istemedende olsa kabul ediyor :34:

Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına bebeğini inşallah :)

Bende merak ettim ismi ne babasının .

Belki 2 isim koyabilirsiniz

Ben anlamadım ne alaka ? Sevmiyor olabilirsiniz sonuçta isim bu. Çocuğunuza koyunca onun gibi olacak hali yok ya. İki isim koyun, birbirinizi kırmayın.

Mesela, Atilla Emir ne kadar güzel uyuyor.

Hem 12 hafta ne ki şimdiden böyleyse ohoo arkadaşım uzlaşın kalp kırmaya değmez..

Sinir oluyorum şu babamın adı olcak, dedemin adı olcak muhabbetine hadi eşleri geçtim bi'de eşlerin anneleri babaları diyo torunumun adı şu olcak diye.
Ya iki isim koyun ya da düzgünce anlat istemediğini onunki baba da seninki neymiş. Okadar karnında büyüt, bak adını bile koyama:19:

ben anlamıyorum bu baba anne adını koyma merakının varsın senin çocuğun da senin adını koymasın canım ne olcak ..ama eşin çok ısrarcıysa bencede en mantılısı 2 isim koymak sen istediğin ismi koy oda babasının ismiini..bunun için boşancam demek onun babasının ismini istemesi kadar saçma..napacan erkekleri bazen bööyyle çekecen be güzelim

hepsini denedim yok diyo babamin adi olcak gelds sinirlenme naptiysam vazgecmiyo :(

Sıkmamaya çalışın canınızı, daha önünüzde uzun bir gebelik döneminiz var, tadını çıkarmaya çalışın. Belki de zamanla uzlaşmanın bir yolunu bulursunuz.

Bu "babamın adını koyacağım" cümlesi benim de bir türlü anlayamadığım bir erkek ısrarı çeşidi. Beraber kafa kafaya verip isimlerden isim beğenmeniz dururken eşinizin sevmediğiniz bir insanın ismini size rağmen bebeğinize vermek istemesi çok sinir bozucu kabul ediyorum. Gerginliğinizin azalmasına faydası olur mu bilmiyorum ama en azından "Atilla" güzel bir isim. Elbette bu beğeni göreceli, ama hani "dede adı" deyince aklımıza gelen o eski ve ağır isimlerden değil.

keşke zıtlaşma yoluna girmeseydin şimdi iş inada binecek işin daha da zorlaştı. önünde zaman var daha dur hemen isim mevzusuna girmeyin. yavaş yavaş ikna etmeye çalış olmadı iki isim verirsiniz babasının ismini kullanmazsın:34:

boşanma lafını bu tarz basit konularda sürekli açarsan eşinle yüz göz olursun.ilerde gerçekten boşanmayı gerektirecek bir kusuru olursa senin laflarına inanmaz.o senin olduğu kadar eşinin de çocuğu.isim konusundan huzurunu bozmuşsun.ne var sanki iki isim koyarsınız sen ve senin ailen örnek veriyorum Ali der eşinin annesi babası ise Veli der.çocukta hangi ismi kullanmak istiyorsa ilerde bana böyle seslenin bu ismi kullanıyorum der zaten bu isim senin seçtiğin isim olur.bunda evi terketme tehditleri boşanma tehditleri yapacak ne vardı..

belli bi süre konuyu kapatın siz ısrar ettikce o inat edicektir biraz süre geçtkden sonra tatlı bir dille uyarır halledersiniz :16:

siz bebeğin yüzünü göstermemekle tehdit ediyorsunuz, o bebeğe kendi istediği ismi koymakla tehdit ediyor.. bence ikiniz de bebek için öncelikle bir sakinleşin, daha 6 ay var belki de kız olur, kimbilir?

Back
X