Kocamla cinsel hayatimiz

Huska min

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
11
1
86
36
10 yillik birliktelgmz var 5 sene flort 5 sene evlilik birde 4 yasinda yavrumuz var sorun sknti kavga huzursuzlk yok xok sukur mutlyz huzurluyz esim bendb ben esimden raziyiz ama soyle birsey paylasmak ve soemak istyrm isteksisim ayda bie cinsel iliski yasiyoruz esim sknti yapmiyor 5 senedir alisti hatta moral oluyor bana dahada mutlu etmeye calisiyor ...bende onu mutlu etmek istyrm bu konudaki fikirleriniz nedir???

Valla kocanız hangi pozisyonlarda mutlu olur biz bilemeyeceğimiz için sanırım cevabını da veremeyiz.

Mutluluğa giden yolda her şey mübah deyip denemeye koyulun elbet tutturursunuz.

Yukarida bayan ayda 1 cinsel iliski yasamak anormalmidir sizce diye fikir almak istiyir mutluyuz sevgi anlaminda ama sonucta bence cinsellikte onemli bir husus ama yapamiyorum diyor / benim fikrim bu konuda uzman bir aile terapistiyle gorusup fikir alman danisman

Ilginc olan nedir insanlar zaten paylasim yaomak icin uye oluyor aksi halde zaten uye olunmadanda forumlar okunabiliyor sirf yorum yapmak icin yazmissiniz
Yeni üye İlk mesajı Ve tek derdi cinsellik olan biri forumda konu açıyorsa akımıza başka şey geliyor "sırf yorum yapmak için yorum yapmışsınız bu kelimede bayatladı artık"

Sikayetci diilm ama bazi dostlarm beni bu msja ittiler benden cok onlar dert etmissler esimde bende gayet iyiz ama onlar sknti ettiler ya aldatirsa bende icinde olan zatenn yaoar diyorum ama nafile dedim yazayimda kurtulayim

Soyleki yakin dostlrmz bazan konsyrz kadinlar bir araya gelince birbrmzle paylasyrz bende brn boylym bu konuda diyinxe sadrdlr bi sor dediler

burda sorun nedir taraflar memnun sorun teşkil edecek bir durumda yok hani çocuk olmuyordur birliktrlik herektiriyordur öyle bir sorunda yok
başkasına bu kadar özel bir konuyu yüz yüze dile getirmekte çok yanlış arkadaşları nasıl sorun edebilir bu fırsat nasıl verilir

Siz şikayetçi değilsiniz ama ben yazım hatalarından çok şikayetçiyim
Benim cinsel hayatımı ne yapıcaksın acaba!

Sizin yatak odanız neden arkadaşlarınıza dert oluyor?Siz niye anlatıyorsunuz bunu?insanın bir özeli olmalı..ulu orta konuşulacak şeymi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…