10 yillik birliktelgmz var 5 sene flort 5 sene evlilik birde 4 yasinda yavrumuz var sorun sknti kavga huzursuzlk yok xok sukur mutlyz huzurluyz esim bendb ben esimden raziyiz ama soyle birsey paylasmak ve soemak istyrm isteksisim ayda bie cinsel iliski yasiyoruz esim sknti yapmiyor 5 senedir alisti hatta moral oluyor bana dahada mutlu etmeye calisiyor ...bende onu mutlu etmek istyrm bu konudaki fikirleriniz nedir???
Ilginc olan nedir insanlar zaten paylasim yaomak icin uye oluyor aksi halde zaten uye olunmadanda forumlar okunabiliyor sirf yorum yapmak icin yazmissinizYeni üye!!! İlk mesaj!!! İlginç!!!
Böyle devam et...
Mutluysaniz sorun ne ???
Sizin cinsel hayatınız , arkadaslarinizi neden ilgilendiriyor ? Arkadaslar ne alaka yani anlayamadim.Arkadaslarm cok sorun ediyor o yuzden
Yeni üye İlk mesajı Ve tek derdi cinsellik olan biri forumda konu açıyorsa akımıza başka şey geliyorIlginc olan nedir insanlar zaten paylasim yaomak icin uye oluyor aksi halde zaten uye olunmadanda forumlar okunabiliyor sirf yorum yapmak icin yazmissiniz
burda sorun nedir taraflar memnun sorun teşkil edecek bir durumda yok hani çocuk olmuyordur birliktrlik herektiriyordur öyle bir sorunda yokYukarida bayan ayda 1 cinsel iliski yasamak anormalmidir sizce diye fikir almak istiyir mutluyuz sevgi anlaminda ama sonucta bence cinsellikte onemli bir husus ama yapamiyorum diyor / benim fikrim bu konuda uzman bir aile terapistiyle gorusup fikir alman danisman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?