Kocamla ev arkadaşı gibiyiz :(

Totemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
51
17
48
Bursa
Merhabalar, Daha once de burada paylaştığım konular oldu.sagolsun herkes yardmci olmaya calisti.
Eşimle severek evlendik.evlendikten uc yil sonra bi oglumuz oldu.esim ogluma hamile kaldigimi ogrendigimizden beri bana o kadar uzak ki artik aşağılık kompleksi yasicam nerdeyse.yanlis anlasilmasin gereken ve uzerine dusen tüm sorumluluklari yerine getiriyo.bazen istekli bazense soylene soylene evde mecburi birlikte yasayan iki kisi gibiyiz.mecburen ayni ortamlari paylaşıyoruz. Bi de sürekli söylenir. Herseyime bahane bulur. Onun yüzünden ağlarım hep sinirimden.calisiyorum.evim hep piril pirildir.her aksam yemeği yaparim.hic biseyi eksik olmaz.yine de beni hep yargilar eleştirir.benden uzak durur. Iki ay birlikte olmasak hadi gel demez bile.
Sizce bu nasıl evlilik? Evlilik boyle mi olur? Sevdigim adama noldu? Off bunaldim. Basedemiyorum artik sanki

benim esimde böyleydi 8 yil dayandim. okadar iyidiki cocuklarimla ilgili gezer tozardi bizimle ama is cinselige gelince sylarca tik yoktu.
artik dayanamadim. ya bosaniriz yada düzelirsin dedim adam u dönüsü yapti baktiki ciddiyim.düzelttik ki ben esimi gercekten seviyorum . 1 dedim 2 dedi 3 bosancam dedim artik.inan cinsel isteksiz okadar cok erkek varki. ve ben bunu fark ettim masturbasyon yapiyordu kesin. cünki su an en az haftada bir iki istiyor.daha önce nasil aylarca dayaniyordu? ben seni cok iyi anliyorum cekilmiyor öyle evlilik. biz düzelltik sende konus esinle düzeltmege calis

Yapım gereği yani ona özel değil. Bazen de ona laf ettirmemek icin eksik bişe y bulamasin diye yorguna argin tum islerimi yapıyorum. Yine eksik bisey buluyo.eksik yok asljnda ama o söylenecek yada tartisacak bisey buluyo uyduruyo.

Yaptıklarını onun yüzüne vurcaksınız bu derdınızı onla konusacksnız konusmdn olmz o yanasmıyrsa sen yanaş oyle dene.

Yani yanlis anlasilmak istemiyorum azdim falan sanilmasin.sadece bu normal mi eminolamiyorum.benden bu kadar uzak kalamazsa bu sefer gozu kayar disari.aklimda deli sorular!!!

Yani yanlis anlasilmak istemiyorum azdim falan sanilmasin.sadece bu normal mi eminolamiyorum.benden bu kadar uzak kalamazsa bu sefer gozu kayar disari.aklimda deli sorular!!!
hayir azginlikla alakasi yokki. ben seni cok iyi anliyabiliyorum ben artik haykirdim inan sen gaymisin dedim adama. kendimi artik kadin gibi hissetmiyordum. ama benim esim iyidir öyle beni elestirmez. bir cinsel sorununuz vardi astik sükür

bu konuda ilk kez düzelten gördüm. kk nın klasik konusudur bu ve ilk kez düzelttik dendiğini gördüm. bence bi konu açıp kadınlara taktik verin bu konuda

Nefes alın biraz , tatile çıkın . Belki ikinizin de yalnız kalmaya ihtiyacı vardır . Oğlunuza hamile kaldığından beri demişsiniz , çocuk istemiyor muydu ?
Baslarda istemiyordu ama artık iki yılı gecince o da istemeye basladi.isteyerek bilerek hamile kaldim.oglum oki bucuk yasinda bu arada

bu konuda ilk kez düzelten gördüm. kk nın klasik konusudur bu ve ilk kez düzelttik dendiğini gördüm. bence bi konu açıp kadınlara taktik verin bu konuda
düzeldi aylarca tik olmiyan adam hafta en az iki istiyor simdi. inan aylarca yaklasmadigi oluyordu. yeni evliylen bile böyleydi. düzeldi ya kapi orda dedim yada düzelirsin

Hamile kalan ve doğuran kadınlara karşı isteklerini kaybeden erkeklerden biri daha.
Garip düşünceleri oluyor bu konuda,kadın da anne oldumcuk olunca iyice soğutuyormuş
Sizde de böyle mi olmuştu.

3 yıldır hep mi böyle? Daha önceden nasıldı? Önce güzellikle konuşmanın, o işe yaramazsa anladığı dilden konuşmanın zamanı gelmiş.

Ha bi de madem herşeyini eleştiriyo, kendini hırpalama. O kadar emek verme. ''neden yapmıyosun'' derse, ''yapsam da beğendiremiyorum nasılsa, neden boşuna yorulayım ki? sanki sen bütün kocalık görevlerini yerine getiriyorsun da bi de hesap soruyorsun'' de.

Hasret ozlemek falan ise yaramadı. Daha once konustum esimle yorgunum fala dedi.e yaz tatili oluyor iki ay yine uzak.iki hafta tatil yaptik boyfriendi gibiyim adamin.aslinda evliligimizde bi coksorun var.disardan harika gorunuyoruz ana gel gor ki esim cok huysuz beni icten ice yiyip bitiriyor

Baslarda istemiyordu ama artık iki yılı gecince o da istemeye basladi.isteyerek bilerek hamile kaldim.oglum oki bucuk yasinda bu arada
Seni kaybetme korkusu olsun tatlım . Şu erkeklerin evlendikten sonra , nasıl olsa bir yere gidemez , ne desem bana karşı çıkamaz anlayışından nefret ediyorum. Tamam, olur dan vazgeç . Ağzında kuş tutsan yaranamayacaksın belli .

Ayrica bunları konusmaya kalktigimda kavga çıkarır. Kavgaci bi de.annemler alt katımda oturuyor ses olmasin onlara gitmesin diyorum. Zaten oglum çok etkileniyor kavgadan.o yuzden susuyorum.ama sus sus napcam bilmiyorum

Gecen yil yine bi olayda tartistik bu sefer susmadim bakalim nolacak dedim.adam evi terketti.ciddi ciddi esyalarini aldi ve gitti.gecenin köründe. Bunu yapinca cok ilerigidemiyorum.kendimi dusundugum icin degil.oglumbosanmis ailenin evladi olmasin diyw.yoksa bi dk durmam yaninda.bu yüzden çözüm aramalarim.cik Teşekkürler herkese

Taktikle alakası yok ki bunun.
Adamın içinde yoksa değişmek, düzelmek, evliliği düzeltmek, amuda kalksa düzelmez.
O yüzden herkeste işe yaramaz bu üyenin eşi istisna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…