benim esimde böyleydi 8 yil dayandim. okadar iyidiki cocuklarimla ilgili gezer tozardi bizimle ama is cinselige gelince sylarca tik yoktu.
artik dayanamadim. ya bosaniriz yada düzelirsin dedim adam u dönüsü yapti baktiki ciddiyim.düzelttik ki ben esimi gercekten seviyorum . 1 dedim 2 dedi 3 bosancam dedim artik.inan cinsel isteksiz okadar cok erkek varki. ve ben bunu fark ettim masturbasyon yapiyordu kesin. cünki su an en az haftada bir iki istiyor.daha önce nasil aylarca dayaniyordu? ben seni cok iyi anliyorum cekilmiyor öyle evlilik. biz düzelltik sende konus esinle düzeltmege calis
Yani yanlis anlasilmak istemiyorum azdim falan sanilmasin.sadece bu normal mi eminolamiyorum.benden bu kadar uzak kalamazsa bu sefer gozu kayar disari.aklimda deli sorular!!!benim esimde böyleydi 8 yil dayandim. okadar iyidiki cocuklarimla ilgili gezer tozardi bizimle ama is cinselige gelince sylarca tik yoktu.
artik dayanamadim. ya bosaniriz yada düzelirsin dedim adam u dönüsü yapti baktiki ciddiyim.düzelttik ki ben esimi gercekten seviyorum . 1 dedim 2 dedi 3 bosancam dedim artik.inan cinsel isteksiz okadar cok erkek varki. ve ben bunu fark ettim masturbasyon yapiyordu kesin. cünki su an en az haftada bir iki istiyor.daha önce nasil aylarca dayaniyordu? ben seni cok iyi anliyorum cekilmiyor öyle evlilik. biz düzelltik sende konus esinle düzeltmege calis
hayir azginlikla alakasi yokki. ben seni cok iyi anliyabiliyorum ben artik haykirdim inan sen gaymisin dedim adama. kendimi artik kadin gibi hissetmiyordum. ama benim esim iyidir öyle beni elestirmez. bir cinsel sorununuz vardi astik sükürYani yanlis anlasilmak istemiyorum azdim falan sanilmasin.sadece bu normal mi eminolamiyorum.benden bu kadar uzak kalamazsa bu sefer gozu kayar disari.aklimda deli sorular!!!
benim esimde böyleydi 8 yil dayandim. okadar iyidiki cocuklarimla ilgili gezer tozardi bizimle ama is cinselige gelince sylarca tik yoktu.
Baslarda istemiyordu ama artık iki yılı gecince o da istemeye basladi.isteyerek bilerek hamile kaldim.oglum oki bucuk yasinda bu aradaNefes alın biraz , tatile çıkın . Belki ikinizin de yalnız kalmaya ihtiyacı vardır . Oğlunuza hamile kaldığından beri demişsiniz , çocuk istemiyor muydu ?
düzeldi aylarca tik olmiyan adam hafta en az iki istiyor simdi. inan aylarca yaklasmadigi oluyordu. yeni evliylen bile böyleydi. düzeldi ya kapi orda dedim yada düzelirsinbu konuda ilk kez düzelten gördüm. kk nın klasik konusudur bu ve ilk kez düzelttik dendiğini gördüm. bence bi konu açıp kadınlara taktik verin bu konuda
Seni kaybetme korkusu olsun tatlım . Şu erkeklerin evlendikten sonra , nasıl olsa bir yere gidemez , ne desem bana karşı çıkamaz anlayışından nefret ediyorum. Tamam, olur dan vazgeç . Ağzında kuş tutsan yaranamayacaksın belli .Baslarda istemiyordu ama artık iki yılı gecince o da istemeye basladi.isteyerek bilerek hamile kaldim.oglum oki bucuk yasinda bu arada
Gecen yil yine bi olayda tartistik bu sefer susmadim bakalim nolacak dedim.adam evi terketti.ciddi ciddi esyalarini aldi ve gitti.gecenin köründe. Bunu yapinca cok ilerigidemiyorum.kendimi dusundugum icin degil.oglumbosanmis ailenin evladi olmasin diyw.yoksa bi dk durmam yaninda.bu yüzden çözüm aramalarim.cik Teşekkürler herkeseSeni kaybetme korkusu olsun tatlım . Şu erkeklerin evlendikten sonra , nasıl olsa bir yere gidemez , ne desem bana karşı çıkamaz anlayışından nefret ediyorum. Tamam, olur dan vazgeç . Ağzında kuş tutsan yaranamayacaksın belli .
Taktikle alakası yok ki bunun.bu konuda ilk kez düzelten gördüm. kk nın klasik konusudur bu ve ilk kez düzelttik dendiğini gördüm. bence bi konu açıp kadınlara taktik verin bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?