- 4 Kasım 2016
- 128
- 113
- 18
Sen onunla tartışınca daha kötü oluyor. Anladım. Peki seni seviyor mu sence ?Gecen yil yine bi olayda tartistik bu sefer susmadim bakalim nolacak dedim.adam evi terketti.ciddi ciddi esyalarini aldi ve gitti.gecenin köründe. Bunu yapinca cok ilerigidemiyorum.kendimi dusundugum icin degil.oglumbosanmis ailenin evladi olmasin diyw.yoksa bi dk durmam yaninda.bu yüzden çözüm aramalarim.cik Teşekkürler herkese
Bilmiyorum yaaaa.emin olamiyorum ki.keske hemen evet diyebseydum. Bak simdi aklima geldi. Yazin yine boyle herseyi burnumdan getiriyordu.ben de aldim bunu karşıma dedim ki oglumun bosanmis bir anne babasi olsun istemiyorum seninbeni istemedigini de biliyorum.bu yüzden aynievde yasayalim ama kari koca olarak değil dedim. Ona da yokdiyor yani bitmesin mi istiyor anlamadim kiSen onunla tartışınca daha kötü oluyor. Anladım. Peki seni seviyor mu sence ?
Gecen yil yine bi olayda tartistik bu sefer susmadim bakalim nolacak dedim.adam evi terketti.ciddi ciddi esyalarini aldi ve gitti.gecenin köründe. Bunu yapinca cok ilerigidemiyorum.kendimi dusundugum icin degil.oglumbosanmis ailenin evladi olmasin diyw.yoksa bi dk durmam yaninda.bu yüzden çözüm aramalarim.cik Teşekkürler herkese
Özür dilerim ama bence eşiniz sizi sevmiyor artık .Sizin iyiliğiniz için diyorum bunu daha da yipratmadan kendinizi ayrılın.Gecen yil yine bi olayda tartistik bu sefer susmadim bakalim nolacak dedim.adam evi terketti.ciddi ciddi esyalarini aldi ve gitti.gecenin köründe. Bunu yapinca cok ilerigidemiyorum.kendimi dusundugum icin degil.oglumbosanmis ailenin evladi olmasin diyw.yoksa bi dk durmam yaninda.bu yüzden çözüm aramalarim.cik Teşekkürler herkese
Boşanmış bir anne babası olsun istemiyorum deme . Senin sevgine muhtaç şekilde mi yaşayacaz ömür boyu , bana ve çocuğuma ilgini göstermekten acizsen olacakları göze alacaksın de .Bilmiyorum yaaaa.emin olamiyorum ki.keske hemen evet diyebseydum. Bak simdi aklima geldi. Yazin yine boyle herseyi burnumdan getiriyordu.ben de aldim bunu karşıma dedim ki oglumun bosanmis bir anne babasi olsun istemiyorum seninbeni istemedigini de biliyorum.bu yüzden aynievde yasayalim ama kari koca olarak değil dedim. Ona da yokdiyor yani bitmesin mi istiyor anlamadim ki
Ozur dilemenize gerek yok.ben de ayni seyleri hissediyorum.onerilerinize kulak vericem. Bakalim onumuzdeki gunler bana ve aileme ne getirecek.bu arada ogretmenim ben.okulumda ne kadar problemli öğrenci varsa hepsinin anne babasi bosanmis. Bu yüzden geri adim atislarim.yoksa ne maddi ne manevi anlamda ina ihtiyacm yok. Acaba diyordum anne olarak ne yapabilirim.caba gostermek istedim. Ama olmayinca olmuyor.tekrar teşekkür ederim herkeseÖzür dilerim ama bence eşiniz sizi sevmiyor artık .Sizin iyiliğiniz için diyorum bunu daha da yipratmadan kendinizi ayrılın.
Boşanmış aile çocuğu olmakta bi sıkıntı yok eğer çocuğun anneyle babayla olan bağı kopmuyorsa.İnanın aynı evin içinde birbirini sevmeyen tartışan ebeveynler çocuğun psikolojisini daha çok bozuyor.Bunu ne kendinize ne de çocuğunuza yapmayın
Bizim de böyle. Birbirimizi çok seviyoruz, çok iyi bir eş, çok iyi bir baba. Maddi sıkıntılar dışında bir sıkıntımız yok.Yani yanlis anlasilmak istemiyorum azdim falan sanilmasin.sadece bu normal mi eminolamiyorum.benden bu kadar uzak kalamazsa bu sefer gozu kayar disari.aklimda deli sorular!!!
Aslında mantıklı özlemek işe yarar belkiHasret biraz işe yarar mı ?
Özlemek . .
benim esimde böyleydi 8 yil dayandim. okadar iyidiki cocuklarimla ilgili gezer tozardi bizimle ama is cinselige gelince sylarca tik yoktu.
artik dayanamadim. ya bosaniriz yada düzelirsin dedim adam u dönüsü yapti baktiki ciddiyim.düzelttik ki ben esimi gercekten seviyorum . 1 dedim 2 dedi 3 bosancam dedim artik.inan cinsel isteksiz okadar cok erkek varki. ve ben bunu fark ettim masturbasyon yapiyordu kesin. cünki su an en az haftada bir iki istiyor.daha önce nasil aylarca dayaniyordu? ben seni cok iyi anliyorum cekilmiyor öyle evlilik. biz düzelltik sende konus esinle düzeltmege calis
Aldatma sadece erkek icin degilki bu devirde
Erkek olarak sizin gozunuz disari kayar (fiili olarak olmasada baskasini istersiniz ozenirsiniz vs hic rahatsiz etmiyor onu bir es bir erkek olarak farkindamisiniz)
Bunu yazmaktan hoslanmiyorum ama esiniz sevmiyor surekli hir cikarma ezmeye calisma herseye bahane bulma bundan
Aslinda kendini rahatlatmaya calisiyor cunku karsisinda hem anne hem eli ekmek tutan bir kadin var hem becerikli hem titiz herseyiyle 4/4 luk olmaya calisiyor basariyorda disardan bakildiginda adaletsizligin farkinda kendi kompleksini yenmek icin saldiriyor herseye kulp takiyor eziyor
İyi davransa beklentiye giriceksiniz e o yonde bir istegide yok adamin
Yahu siz en ufak bir kavgada cocugum var benim diye dusunmeden bavulu toplayip giden adama aman çoçum babasiz buyumesin moduna giriyorsunuz
Cocugun Aile birliginde buyumesini dusunmek sadece kadinin gorevi degil kardesim erkeginde gorevi hemen zoru gorunce birakip gideni israrla yaninizda tutma cabasi neden
Bence yol verin niyeti buysa gitsin rahatlasin degilse kendini toparlasin ezdirmeyin kendinizi mukemmellik sendromunuzuda asin
Bosanmis aile cocuklari sorunlu aile sevgisiz sinir topuna donmus anne annesinin uzulmesini farkedince nefret edilmis baba hissiyatiyla buyuyenlerden daha saglikli emin olun
Ben cok bi yere gidecegini sanmiyorum zaten en azindan papucun pahali oldugunu gorur adam olur ezmeye kalkmaz birak toplasin bavulunu gitsin 1 ay 2 ay gelmesin pasa pasa donup gelicek
Boylelerinin aslanligi karilarina anca ne anasi ne bacisi kimse cekmez emin olun
Yazdıklarınız bana yakın tarihte okumayı bitirdiğim kitabımı hatırlattı size onu okumanızı tavsiye edicem :)Merhabalar, Daha once de burada paylaştığım konular oldu.sagolsun herkes yardmci olmaya calisti.
Eşimle severek evlendik.evlendikten uc yil sonra bi oglumuz oldu.esim ogluma hamile kaldigimi ogrendigimizden beri bana o kadar uzak ki artik aşağılık kompleksi yasicam nerdeyse.yanlis anlasilmasin gereken ve uzerine dusen tüm sorumluluklari yerine getiriyo.bazen istekli bazense soylene soylene evde mecburi birlikte yasayan iki kisi gibiyiz.mecburen ayni ortamlari paylaşıyoruz. Bi de sürekli söylenir. Herseyime bahane bulur. Onun yüzünden ağlarım hep sinirimden.calisiyorum.evim hep piril pirildir.her aksam yemeği yaparim.hic biseyi eksik olmaz.yine de beni hep yargilar eleştirir.benden uzak durur. Iki ay birlikte olmasak hadi gel demez bile.
Sizce bu nasıl evlilik? Evlilik boyle mi olur? Sevdigim adama noldu? Off bunaldim. Basedemiyorum artik sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?