Kocamla ev arkadaşı gibiyiz :(

Sen onunla tartışınca daha kötü oluyor. Anladım. Peki seni seviyor mu sence ?

Sen onunla tartışınca daha kötü oluyor. Anladım. Peki seni seviyor mu sence ?
Bilmiyorum yaaaa.emin olamiyorum ki.keske hemen evet diyebseydum. Bak simdi aklima geldi. Yazin yine boyle herseyi burnumdan getiriyordu.ben de aldim bunu karşıma dedim ki oglumun bosanmis bir anne babasi olsun istemiyorum seninbeni istemedigini de biliyorum.bu yüzden aynievde yasayalim ama kari koca olarak değil dedim. Ona da yokdiyor yani bitmesin mi istiyor anlamadim ki

kusura bakma da adam seni bi güzel sindirmiş, korkutmuş. önce bu korkularını yenmen gerekir. bırak duysun annenler, bırak dittirsin gitsin. nereye kadar böyle davranacak? o ne yaparsa sen de iki katını yap. bırak o seni kaybetmekten korksun.

ayrıca allah aşkına ''çocuğum için boşanmak istemiyorum'' bahanelerini bırakın artık, şu cümleyi duymaktan bıktım.

sadece siz boşanacaksınız, çocuğunuz da babasından boşanmayacak. istedikleri zaman görüşecekler zaten.

mutsuz ve kavgalı bi evde büyümekten kat kat iyi, psikolojisi bile daha düzgün büyür emin ol.

bırak o düşünsün çocuğunu, çocuğu için boşanmamayı, sen değil.

çünkü boşansanız da evladın yanında olacak senin, ama onun yanında olmayacak. bırak bunun derdine o düşsün.

seni bu kadar sindirmesine izin verme, bunu kendine yapma.

Özür dilerim ama bence eşiniz sizi sevmiyor artık .Sizin iyiliğiniz için diyorum bunu daha da yipratmadan kendinizi ayrılın.

Boşanmış aile çocuğu olmakta bi sıkıntı yok eğer çocuğun anneyle babayla olan bağı kopmuyorsa.İnanın aynı evin içinde birbirini sevmeyen tartışan ebeveynler çocuğun psikolojisini daha çok bozuyor.Bunu ne kendinize ne de çocuğunuza yapmayın

Boşanmış bir anne babası olsun istemiyorum deme . Senin sevgine muhtaç şekilde mi yaşayacaz ömür boyu , bana ve çocuğuma ilgini göstermekten acizsen olacakları göze alacaksın de .

Ozur dilemenize gerek yok.ben de ayni seyleri hissediyorum.onerilerinize kulak vericem. Bakalim onumuzdeki gunler bana ve aileme ne getirecek.bu arada ogretmenim ben.okulumda ne kadar problemli öğrenci varsa hepsinin anne babasi bosanmis. Bu yüzden geri adim atislarim.yoksa ne maddi ne manevi anlamda ina ihtiyacm yok. Acaba diyordum anne olarak ne yapabilirim.caba gostermek istedim. Ama olmayinca olmuyor.tekrar teşekkür ederim herkese

Benim annem bizim için hep barıştı. Çocuk olduğumuz için bazı şeyleri anlamiyorduk ama babam çok sorumsuzdu. Ne eve para getirirdi, ne anneme sadakatliydi. Varsa yoksa arkadaşları, varsa yoksa kadınlar. Şiddet de yoktu çok şükür ama psikolojik olarak annemi cokertmisti. Düşünsenize hamilesiniz karnınız burnunuzda eşinizi arıyorsunuz sokak sokak gecenin bi yarısı. Tam karşıdan karşıya geçeceksiniz kırmızı ışık yanıyor bi araba duruyor içinde bi kaç bayan bi kaç erkek ve o erkeklerin arasında eşiniz var. En fenası sizi fark ediyor ve siz ona bakarken o sizi görmezden gelip (kafasını cevirip) geçip gidiyor gaza basıp. Ve daha nicesi. 18 sene katlanmış böyle bi adama. Bizde yeni yeni fark ettik işte bazı şeyleri. 8-9 sene oldu sanırım bosanali onlar. Abimle bana tek başına güller gibi de baktı. Ne istiyorsak almaya çalıştı. Belki içine çok kapanık bi çocuk olarak yetiştim belki çok kötü anlar yaşadım ama o hep yanimizdaydi. Yanımızda olmayan babamdi. Ve anneme bu haksızlığı yaptığımız için çok Üzülüyoruz. Yani bizim için böyle bi hayata katlanması çok üzücü. Kaybolan yılları için bizi affetsin. Çocuklarınız için istemediğiniz bi hayata katlanmak zorunda değilsiniz, geç olsa da anlıyoruz iyiyi kötüyü.

klişe olcak ama büyü mü var acaba evliliği ayakta tutan" ilşkidir" kesinlikle pek su üstünde konuşulmaz ama budur yani.

Ya yemin ederim evlilik sadece erkeklere güzel.

Karısı hem çalışsın hem evin bütün işini yapsın ama o karısını sürekli eleştirsin , hiç mutlu etmesin , kadın da hala ona yaranmaya çalışsın. Adamdaki lükse bakar mısın?

Erkek olmak varmış valla.

Şimdi mesele sadece cinsel isteksizlik olsa terapiste gidin mücadele edin derdim.

Ama adam genel olarak öküz.Kardeşim öğretmen eli ekmek tutan kadınsın sana neden böyle davranmasına izin veriyorsun?
Bak burada bile evim şöyle böyle demişsin o evde sadece sen mi yaşıyorsun sadece sen mi kirletiyorsun??
Şu erkeklere sorumluluk verin biraz anaları gibi davranmayın ya iş bölümü yapın evde yapmaz etmez demeyin yılmadan mücadele edin sonunda pes edip üstlerine düşeni yapıyorlar.
Bırak kendini paralamayı seni eleştirdiği zamanlarda daha iyisini sen yap de geç ciddiye alma bile.
Evin kirli yemeğin tuzlu diye evi terk edip boşanacaksa o evlilik aslında hiç olmamıştır zaten.
Bırak gitsin nereye gidiyorsa allah aşkına ne peşinden koşuyorsun çocuğum için boşanmam falan diyorsun.
Sorunlu öğrencilerin boşanmış aile çocuğu olabilir de o veliler de senin kadar bilinçli eğitimli mi bakalım?
Diğer çocuklarla neden kendi evladını bir tutuyorsun ki bireysel farklılıkları en iyi senin bilmen gerek bir öğretmen olarak.
Ayrıca benim ailem boşanmamış ama hep mutsuz ağlayan bi annem vardı yıllardır diyorum keşke boşansalardı mutlu bi annem olsaydı diye.

Bir de üzülerek söylüyorum ama bu adam seni sevmiyor ve kadın olarak arzulamıyor artık sal gitsin derim dönerse senindir zaten.

Dr,a gidelim de belki sorunu vae adamın
İstemiyorsa da

Onun yaptık ları i yap görme,duyma,bilme
Umursama ortamını değiştir kendini değiştir,

Yani yanlis anlasilmak istemiyorum azdim falan sanilmasin.sadece bu normal mi eminolamiyorum.benden bu kadar uzak kalamazsa bu sefer gozu kayar disari.aklimda deli sorular!!!
Bizim de böyle. Birbirimizi çok seviyoruz, çok iyi bir eş, çok iyi bir baba. Maddi sıkıntılar dışında bir sıkıntımız yok.

Riskli bir hamilelik geçirdim. Doğum yaptım, zaten uzun süre birliktelik yaşayamadık. Doğumdan sonra da eşimin böyle bir talebi olmadı. Dikişlerimin iyileşmesini bekliyor sanırım dedim. 3-4 ay oldu birşey demedi. Ben sordum özlemedin mi beni diye.

Sonrasında da böyle bir taleple gelmedi. Birkaç ay geçti. Bir kere daha sordum bir sorun mu var diye yok dedi. Şimdi arada ima ediyor ama istemediğini biliyorum bu yüzden geri duruyorum. O da üstelemiyor zaten. Beraber de yatmıyoruz ayrı yatıyoruz. Yani biz de iyi birer ev arkadaşı olduk :)

Aldatma sadece erkek icin degilki bu devirde
Erkek olarak sizin gozunuz disari kayar (fiili olarak olmasada baskasini istersiniz ozenirsiniz vs hic rahatsiz etmiyor onu bir es bir erkek olarak farkindamisiniz)

Bunu yazmaktan hoslanmiyorum ama esiniz sevmiyor surekli hir cikarma ezmeye calisma herseye bahane bulma bundan

Aslinda kendini rahatlatmaya calisiyor cunku karsisinda hem anne hem eli ekmek tutan bir kadin var hem becerikli hem titiz herseyiyle 4/4 luk olmaya calisiyor basariyorda disardan bakildiginda adaletsizligin farkinda kendi kompleksini yenmek icin saldiriyor herseye kulp takiyor eziyor
İyi davransa beklentiye giriceksiniz e o yonde bir istegide yok adamin

Yahu siz en ufak bir kavgada cocugum var benim diye dusunmeden bavulu toplayip giden adama aman çoçum babasiz buyumesin moduna giriyorsunuz
Cocugun Aile birliginde buyumesini dusunmek sadece kadinin gorevi degil kardesim erkeginde gorevi hemen zoru gorunce birakip gideni israrla yaninizda tutma cabasi neden

Bence yol verin niyeti buysa gitsin rahatlasin degilse kendini toparlasin ezdirmeyin kendinizi mukemmellik sendromunuzuda asin

Bosanmis aile cocuklari sorunlu aile sevgisiz sinir topuna donmus anne annesinin uzulmesini farkedince nefret edilmis baba hissiyatiyla buyuyenlerden daha saglikli emin olun

Ben cok bi yere gidecegini sanmiyorum zaten en azindan papucun pahali oldugunu gorur adam olur ezmeye kalkmaz birak toplasin bavulunu gitsin 1 ay 2 ay gelmesin pasa pasa donup gelicek
Boylelerinin aslanligi karilarina anca ne anasi ne bacisi kimse cekmez emin olun

Baska bi arkadasta demis. Bencede konu acin ve taktik verin. Cunku cogu kadinin sorunu bu. Evli degilim, evlilik yolundayim ve ben bile cok korkuyorum benimde basima gelicek diye.

Katiliyorum.
Bi evlilikte kadinin gorevleri vardir ve erkegin gorevleri vardir.
Eger konu sahibi T Totemm sen hem kadinlik rolunu ustleniyosan hemde erkeklik rolunu ustleniyosan, bu adama ne kalsin??
4 4 luk olmak guzel biseydir, esine mecbur olmamak guzeldir. Ama bazende esine ihtiyacin oldgunu soyluyceksin oyle olmasada. Mesela ben evde herseyi tamir etmede erkek kardeslerimden iyiyimdir. Ama evlenince niyetim " kocacim su civiyi cakarmsin ben yapamiyorum, canim su konserveyi acarmsin benim icin" yapmaktir.
4 4luk olmak yerine birakin 3/4 olunda, diger 1/4 bolumunude esinize vrin bi zahmet.

Yazdıklarınız bana yakın tarihte okumayı bitirdiğim kitabımı hatırlattı size onu okumanızı tavsiye edicem :)

Beş sevgi dili

Bu kitabı yanlışlıkla almıştım iyi ki almışım dedim okurken umarım sizde okursunuz.

Belki artık sevmiyordur :/ nasıl oluyor bu anlamıyorum ama erkekler biz gibi değiller... onlar için sevmek de kolay vazgeçmek de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…