Kocamla ev arkadaşı gibiyiz :(

Çocuğa hazır olmayan insan eşinden soğur bence...çünkü çocuktan soğuma gibi bir şansın yok....onu ruh hastaları yap sadece

biraz cesaret sadece..acaba düzelir mi diye beklemek sadece cesaret edememekten bence.bazen kendi gücünü anlamak için tek başına kalmak gerekiyor hayatta.o adam sizi boşasa yada ölse ne olacak.hayata sımsıkı tutunup devam edeceksiniz.karar vermekten korkmayın

Eşiniz sizi karısı olarak görmüyor malesef. Onun gözünde anne, kız kardeş hatta evin işini yapan yardımcı kadınsınız. Bu zinciri kırabilir misiniz emin değilim.

ne kadarlık flört döneminiz oldu acaba

Valla adama kul köle olursanız o da sizi zamanla gerçekten öylesiniz sanır sonra durum bu olur. Saçınızı süpürge etmişsiniz umarım yıpranmamıştır saçlarınız.

adam seni niye boşasın?
para getiren, evlat veren, sıcak yemeğini, temiz evini, ütülü giysisini hazırlayan, kavga ederken susan, bedava hizmetçi bulmuş. bu kadar konforu karşılıksız olarak, nerede kimde bulur?
sevdiği için değil bu rahatı bırakmamak için boşanmıyor.

madem boşanmak istemiyorsun.
kocanın rahatını boz. boz ki senin kıymetini anlasın. başta sert tepkiler verecektir. evi terkedecektir. hepsi blöf eminim. hiç tınlama. birkaç ay içinde süt dökmüş kediye dönecek inan. ama sabret ve sakın taviz verme. hiç tartışma. sakin davran. bundan sonra böyle de ve sus. giderim derse, sen bilirsin hayatım, koca adamsın, seni hapsedecek değilim ya. ilerde çocuğumuza sen izah edersin neden gittiğini de. sakin ve net cevaplar ver. bekle ve gör. seni cepte biliyor, ondan bu öküzlüğü.

Bana cocuk bahane kocasi bosanalim der diye korkuyor konu sahibi gibi geldi adama ayrilalim ama cocuk icin ayni evde kalalim istersen diye teklif etmis alttan alta bizi birakma deyip g...u kaldirmis
bende ayni fikirdeyim ama konu sahibinin bunu yapacagini sanmam
O daha cok ezer buzer haklarinda hayirlisi

öğretmen ama kocasının kurnazlığını görememiş senelerdir.

Haklisiniz.zaten artik dik durmaya karar verdim.

Aynen boyle olmaya karar verdim.artik onun suyuna gitmicem.o yokmuş gobi davranip onsuz da oldugunu ona ispatlicam.bakalim nasil oluyormus görsün. Zaten huysuzun teki benden baskasi cekmez ailesi bile çekmiyor. Ben de niye cektiysem niye evlendim bilmiyorum gozume perde indi herhalde diyorum.aslinda dusununce hep sinirliydi ama demek ki basiretim baglandi.gozum yeni aciliyor.

eğer cinsellik de yaşamıyorsanız hayatında başka biri olabilir çünkü erkekler biz bayanlar gibi değil bu cinsellik konusunda.

Kendi eksikliğini bu şekilde kapatmaya çalışıyor. Bak sen de mükemmel değilsin diyecek aklı sıra

Bu akşam buyuk kavga ettik.her zamanki gibi bir aksamdi yine esim soyleniyodu.ben susmayinca kavga çıktı. O kendini hakli goruyor tabi kavga buyuyor ben susmuyorum ama bagirmiyorum da.neyse bi sekilde ailem duydu ve yukari ciktik sorun ne niye sürekli kavga ediyorsunuz diye.bisey oldu mu olmadı kavga devam etti.ailemi zorla asagi geri yolladim.oglumu iyuttum. Bu arad o da bunlara maalesef ki şahit oldu.bi ara üstüme yurudu defol dedim mintunu giyip cikmaya yeltendi ama gidemedi.yarin annesi bize gelecekti.kesin ondan gidemedi.su an konusmuyoruz.neler olur bilemiyorum.ama susmayacagimi anladi.
buraz huzur istiyorum.hic kimse hiçbişey umrumda degil. Bunlari haketmedim ya

Illaki bunun altinda yatan bi sebep vardir deli degil heralde durduk yere hayati burnundan getiricek

Gittiğimiz psikolog, ilişkiler ilk önce cinsellikle bitmeye başlar demişti.adamın masürbasyon alışkanlığı yoksa ilişkinizde sorunlar var demek.Danışmana gidin derim

Susmayacagini dik duracagini hemen anlamayabilir inan guzel kararlar aldin ama bu surecte cok yoruyor insani diretmeler inatlar restlesmeler blofler sonunda duzelsen bile bir bakiyorsun tuketmissiniz esinizin en buyuk problemi bana gore sizi surekli elestirmesi digerleri gecici ama eleştirmesine musade etmeyin gerekirse onu eksiklerini yuzune vurun ki sizi ezmeye calismasin erkekler gercekten cok kurnaz ve surekli kadini kullanmak istiyor tum iyi niyetini allahtan size sabir diliyorum cok dusunmeyin cocugunuza ilginizi verin umarim hersey duzelir

Herşeye yeten kadınların eşlerinde bazen saçma sapan bir kompleks gelişiyor ve karşı tarafta olmasa da sürekli kusur bularak kendilerince denge sağlamaya çalışıyorlar galiba ...Siz de keşke böyle alıştırmasaydınız hem hizmete hem de sürekli alttan almaya..En basitinden arasıra yemek bulamayacak ki eve gelince sıcak yemekle karşılaşma nimetinin farkına varsın! Ya bir erkek bir gömleği ütülendiği için bile her seferinde minnet duymalı o kadına bunu görevi olarak görmemeli , kadın da erkek gibi (!) eve ekmek getiriyorsa hele de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…