- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
ne kadarlık flört döneminiz oldu acabaMerhabalar, Daha once de burada paylaştığım konular oldu.sagolsun herkes yardmci olmaya calisti.
Eşimle severek evlendik.evlendikten uc yil sonra bi oglumuz oldu.esim ogluma hamile kaldigimi ogrendigimizden beri bana o kadar uzak ki artik aşağılık kompleksi yasicam nerdeyse.yanlis anlasilmasin gereken ve uzerine dusen tüm sorumluluklari yerine getiriyo.bazen istekli bazense soylene soylene evde mecburi birlikte yasayan iki kisi gibiyiz.mecburen ayni ortamlari paylaşıyoruz. Bi de sürekli söylenir. Herseyime bahane bulur. Onun yüzünden ağlarım hep sinirimden.calisiyorum.evim hep piril pirildir.her aksam yemeği yaparim.hic biseyi eksik olmaz.yine de beni hep yargilar eleştirir.benden uzak durur. Iki ay birlikte olmasak hadi gel demez bile.
Sizce bu nasıl evlilik? Evlilik boyle mi olur? Sevdigim adama noldu? Off bunaldim. Basedemiyorum artik sanki
Bana cocuk bahane kocasi bosanalim der diye korkuyor konu sahibi gibi geldi adama ayrilalim ama cocuk icin ayni evde kalalim istersen diye teklif etmis alttan alta bizi birakma deyip g...u kaldirmismadem boşanmak istemiyorsun.
kocanın rahatını boz. boz ki senin kıymetini anlasın. başta sert tepkiler verecektir. evi terkedecektir. hepsi blöf eminim. hiç tınlama. birkaç ay içinde süt dökmüş kediye dönecek inan. ama sabret ve sakın taviz verme. hiç tartışma. sakin davran. bundan sonra böyle de ve sus. giderim derse, sen bilirsin hayatım, koca adamsın, seni hapsedecek değilim ya. ilerde çocuğumuza sen izah edersin neden gittiğini de. sakin ve net cevaplar ver. bekle ve gör. seni cepte biliyor, ondan bu öküzlüğü.
öğretmen ama kocasının kurnazlığını görememiş senelerdir.Bana cocuk bahane kocasi bosanalim der diye korkuyor konu sahibi gibi geldi adama ayrilalim ama cocuk icin ayni evde kalalim istersen diye teklif etmis alttan alta bizi birakma deyip g...u kaldirmis
bende ayni fikirdeyim ama konu sahibinin bunu yapacagini sanmam
O daha cok ezer buzer haklarinda hayirlisi
Haklisiniz.zaten artik dik durmaya karar verdim.Aldatma sadece erkek icin degilki bu devirde
Erkek olarak sizin gozunuz disari kayar (fiili olarak olmasada baskasini istersiniz ozenirsiniz vs hic rahatsiz etmiyor onu bir es bir erkek olarak farkindamisiniz)
Bunu yazmaktan hoslanmiyorum ama esiniz sevmiyor surekli hir cikarma ezmeye calisma herseye bahane bulma bundan
Aslinda kendini rahatlatmaya calisiyor cunku karsisinda hem anne hem eli ekmek tutan bir kadin var hem becerikli hem titiz herseyiyle 4/4 luk olmaya calisiyor basariyorda disardan bakildiginda adaletsizligin farkinda kendi kompleksini yenmek icin saldiriyor herseye kulp takiyor eziyor
İyi davransa beklentiye giriceksiniz e o yonde bir istegide yok adamin
Yahu siz en ufak bir kavgada cocugum var benim diye dusunmeden bavulu toplayip giden adama aman çoçum babasiz buyumesin moduna giriyorsunuz
Cocugun Aile birliginde buyumesini dusunmek sadece kadinin gorevi degil kardesim erkeginde gorevi hemen zoru gorunce birakip gideni israrla yaninizda tutma cabasi neden
Bence yol verin niyeti buysa gitsin rahatlasin degilse kendini toparlasin ezdirmeyin kendinizi mukemmellik sendromunuzuda asin
Bosanmis aile cocuklari sorunlu aile sevgisiz sinir topuna donmus anne annesinin uzulmesini farkedince nefret edilmis baba hissiyatiyla buyuyenlerden daha saglikli emin olun
Ben cok bi yere gidecegini sanmiyorum zaten en azindan papucun pahali oldugunu gorur adam olur ezmeye kalkmaz birak toplasin bavulunu gitsin 1 ay 2 ay gelmesin pasa pasa donup gelicek
Boylelerinin aslanligi karilarina anca ne anasi ne bacisi kimse cekmez emin olun
Aynen boyle olmaya karar verdim.artik onun suyuna gitmicem.o yokmuş gobi davranip onsuz da oldugunu ona ispatlicam.bakalim nasil oluyormus görsün. Zaten huysuzun teki benden baskasi cekmez ailesi bile çekmiyor. Ben de niye cektiysem niye evlendim bilmiyorum gozume perde indi herhalde diyorum.aslinda dusununce hep sinirliydi ama demek ki basiretim baglandi.gozum yeni aciliyor.madem boşanmak istemiyorsun.
kocanın rahatını boz. boz ki senin kıymetini anlasın. başta sert tepkiler verecektir. evi terkedecektir. hepsi blöf eminim. hiç tınlama. birkaç ay içinde süt dökmüş kediye dönecek inan. ama sabret ve sakın taviz verme. hiç tartışma. sakin davran. bundan sonra böyle de ve sus. giderim derse, sen bilirsin hayatım, koca adamsın, seni hapsedecek değilim ya. ilerde çocuğumuza sen izah edersin neden gittiğini de. sakin ve net cevaplar ver. bekle ve gör. seni cepte biliyor, ondan bu öküzlüğü.
Gittiğimiz psikolog, ilişkiler ilk önce cinsellikle bitmeye başlar demişti.adamın masürbasyon alışkanlığı yoksa ilişkinizde sorunlar var demek.Danışmana gidin derimHasret ozlemek falan ise yaramadı. Daha once konustum esimle yorgunum fala dedi.e yaz tatili oluyor iki ay yine uzak.iki hafta tatil yaptik boyfriendi gibiyim adamin.aslinda evliligimizde bi coksorun var.disardan harika gorunuyoruz ana gel gor ki esim cok huysuz beni icten ice yiyip bitiriyor
Susmayacagini dik duracagini hemen anlamayabilir inan guzel kararlar aldin ama bu surecte cok yoruyor insani diretmeler inatlar restlesmeler blofler sonunda duzelsen bile bir bakiyorsun tuketmissiniz esinizin en buyuk problemi bana gore sizi surekli elestirmesi digerleri gecici ama eleştirmesine musade etmeyin gerekirse onu eksiklerini yuzune vurun ki sizi ezmeye calismasin erkekler gercekten cok kurnaz ve surekli kadini kullanmak istiyor tum iyi niyetini allahtan size sabir diliyorum cok dusunmeyin cocugunuza ilginizi verin umarim hersey duzelirBu akşam buyuk kavga ettik.her zamanki gibi bir aksamdi yine esim soyleniyodu.ben susmayinca kavga çıktı. O kendini hakli goruyor tabi kavga buyuyor ben susmuyorum ama bagirmiyorum da.neyse bi sekilde ailem duydu ve yukari ciktik sorun ne niye sürekli kavga ediyorsunuz diye.bisey oldu mu olmadı kavga devam etti.ailemi zorla asagi geri yolladim.oglumu iyuttum. Bu arad o da bunlara maalesef ki şahit oldu.bi ara üstüme yurudu defol dedim mintunu giyip cikmaya yeltendi ama gidemedi.yarin annesi bize gelecekti.kesin ondan gidemedi.su an konusmuyoruz.neler olur bilemiyorum.ama susmayacagimi anladi.
buraz huzur istiyorum.hic kimse hiçbişey umrumda degil. Bunlari haketmedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?