kocamla evlenmeden önce açık bır bayandım evlendıkten sonra zorla tesetture soktu benı

Kaç yıl geçti hala aklımda
İşte asıl ihtiyacı olan 4 elle işini yapar bence
Kadın bize kimse yok demedi hiç camiden alıyormuş suyu yazık, biz duyunca bi akşam öncedne kapıya su koyardık
Bu hem o kadını işinden etti, ihtiyacı olmadığı halde diye gıcık olmuştum
Hemde 1 koca su için çingenelik yapıyo diye, gıcıklığına su koymuyorum. Evi karşı daire zaten, alsın suyunu
Hem o apartmanda oturup hem de iki lokma ekmegi icin mucadele eden o kadini isinden etmek nasil bir yuzsuzluk ya? Kendisinin evi barki yetmemis mi temizlige talip oluyor, ne ayip

hiçbir ayette başını örtün denmez farklı düşünce değil gerçekler bu ziynet yerlerinin örtülmesi söylenir ki o da öneri mahiyetindedir. asıl siz kuran'ı tam anlayınız. anlamadan ezbere konuştuğunuz çok belli..
sünnet hadis Peygamber efendimizin sözleri ne olacak

çarpıtma yok gerçekleri anlatıyorum benim bdv de olmam ülke politikalarına ilgisiz olduğumu göstermez ayrıca yolsuzluklar deyince neden gerildiniz? ülkede her türlü pislik varken susan şeytansınız da 2 metre bezin durumuna gelince mi susan şeytanlık zorunuza gitti..
bakin yine siz bana susan seytan yolsuzluga susan diyorsunuz taniyormusunuz beni?geriliyorum çünkü her konuda hemen bir taraf olma durumundasiniz burda zora girmis bir kadin var.herkes gibi pis adi adam bosan kiz diyip cekilseydim sorun yoktu da 183u ara yanliz degilsin dedigim icin mi sorun oldu?hepimizin egrisi dogrusu var din benim dogrumda tum dunya islerinden daha üstün bunu elestirmekte kimseye düşmez. oyle yaziyorsunuzki kapaliysa cahildir baskaderdi yoktur..oyle degil hanim efendi..geriliyorum cunku ankara patlamasinda bile tesetturlu kiz icin biri cikip iyi ki oldu o basindaki pacavra ile ogretm3n olsa ne olacakti dedi..geriliyorum cunku en basit el birligi ile halledilecek konulari yaftalarla kirleten bir toplum olduk.buyuk ihtimalle de banlanicam bunlari konusmak yasak ama yeter gerçekten. .

sünnet hadis Peygamber efendimizin sözleri ne olacak

hadisler peygamberden 200 sene sonra çıkmış doğruluğu belli olmayan sözlerdir. kuran'ın tek kaynağı kuran'dır. kuran'da allah kuran'ın eksiksiz olduğunu söyler. o yüzden hadislerin benim gözümde dini kaynak görevi yoktur.

Back
X