kocamla ilgili barmisiniz,,,,,,,,,,

canım ya eşin gerçekten istese yapardı diye düşünüyorum ama...

anlıyorum seni fakat bence sayende eşin stres yapmış
adet gününden sonra sen say eşine hah tamam şimdi yumurtlama zamanım hadi yapalım dersen adam kendini kötü hisseder tabi

eşine söyleme adamcağıza seksi davran çocuk için onunla birlikte olmak değilde onu istediğin için birlikte olacağın izlenimini ver yoksa programlı olursa bu işin ne tadı kalır ne tuzu haksızmıyım

dogru ama 3 kez hamile kaldim ve dusuk oldu dusuk zamanlarini cok sarsintili geciriyoruz yani sanki kusuyoruz birbirimize o beni ben onu sucluyorum sanki.acaba yine dusuk olur diyemi dusunuyo ne dusunuyo bilmiyorum

canım hergün ilişki erkekleri ve tabi kadınlarıda zorlar. Kadınlar daha pasif kalabildikleri için bu süreç daha kolay oluyor. Erkeklerde durum farklı. Çünkü o kadar kısa sürede tekrar ereksiyon olmaları zorlaşıyor. Üst üste yedigün çok fazla. Ve her geçen gün spermlerin kalitesi düşüyor. Bu şekilde hamile kalabileceğini nereden biliyorsun doktor mu söyledi ? Eşinin cinsel gücünün ve isteğinin arttırmasını istiyorsan ona bal, fındık, fıstık gibi yüksek kalorili yiyecekler tüketmesini sağla. Birde her gün yerine gün aşırı ikiniz içinde daha iyi olur..

anlıyorum seni fakat bence sayende eşin stres yapmış
adet gününden sonra sen say eşine hah tamam şimdi yumurtlama zamanım hadi yapalım dersen adam kendini kötü hisseder tabi

eşine söyleme adamcağıza seksi davran çocuk için onunla birlikte olmak değilde onu istediğin için birlikte olacağın izlenimini ver yoksa programlı olursa bu işin ne tadı kalır ne tuzu haksızmıyım

canim elbette onceleri soylemiyodum hamile kalacagim gunleri am o bi gun yaptimi bi hafta aklina gelmiyo cok calisma meraklisi hep is hep is mecbur bilmeliydi bunu ama yine de bi erkek olarak cok pasif hani derler ya erkekler soyle boyle bikmaz isleri gucleri bu ama benim esim oyle degil CADIARZU

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır,kaldığınız yerden paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz yerimseniben

tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına geri çekiyor olabilir kendini..
bence sizde bu kadar acele etmek yerine düşüklerinizin nedenini öğrenin arkadaşım:teselli:

canım bence cok normal.benim eşimde cok yoruluyordu.halada yoruluyor.cocuk isterkende ben zorlardım.ama adam da haklı ya yoruluyordur gercekten.

cok normal canim...erkekler söyle böyle diye genellememek lazim bana göre..onlar icin daha zordur,is,ev,ve üstüne üstlük zoraki iliski...
bende merak ettim hergün beraber olun diye doktor mu dedi??
yani hem sperm kalitesi düsüyor,hemde isteksiz bir iliskide hamile kalma sansi düsüyor diye biliyorum
bence gün asiri deneseniz hem fiziksel hemde ruhsal acidan bi kadar stress yasamazsiniz..

arkadaşım ,,evet doğru hergün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyor zaten en az 1 gün ara vermeli
kocana kızma işi de ağırmış iyice kalitesi düşer bak,,ara vermesi iyi

nekadar yorgun olursa olsun bir erkek o iş için herzaman enerji bulur diye düşünüyorum
isteksizlik neyden kaynaklanıyor önce onu bulun
gerçekten çocukmu istemiyor yada yaşadığın düşüklerden dolayı strese girdi aynı şeyleri yaşamaktanmı korkuyor?
cinsel gücü artırmak için ceviz, bal fındık fistik, keçiboynuzu gibi şeyler iyi geliyor
ayrıca her gün değil 2 günde bir olursa spermlerin kalitesi açısından daha iyi olur hem her gün her gün görev haline gelince ikinizde bunalırsınız

nekadar yorgun olursa olsun bir erkek o iş için herzaman enerji bulur diye düşünüyorum
isteksizlik neyden kaynaklanıyor önce onu bulun
gerçekten çocukmu istemiyor yada yaşadığın düşüklerden dolayı strese girdi aynı şeyleri yaşamaktanmı korkuyor?
cinsel gücü artırmak için ceviz, bal fındık fistik, keçiboynuzu gibi şeyler iyi geliyor
ayrıca her gün değil 2 günde bir olursa spermlerin kalitesi açısından daha iyi olur hem her gün her gün görev haline gelince ikinizde bunalırsınız

o iş için enerji bulunur ama hergün adam o enerjiyi nerde bulacak pardon:uhm: evlisin galiba ama henüz bu aşamada olmayabilirsin.ve ne kadar zor oldugunu görüceksin elbet birgün.artık o iş için degil cocuk için giriliyormuş baksana ilişkiye.neyse :delphin:

Back
X