• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla ilişkim hakkında yardıma ihtiyacım var

İnanın siz eşimin bir şekilde beni aldattığını ima ederken ben hiç kırılmıyorum. Zaten hep aklımdan gecen sey keske beni aldatıyor olsa diyorum, o zaman hersey daha kolay olurdu.

Bende normal sartlarda erkeklere güvenilmemesi gerektiğine inanan bayanlardanım, eşimin beni aldattığını düşünemiyorum çünkü biz yapısık kardes gibiyiz, birbirimiz olmadan hiçbirsey yapmayız. Hatta ben yaparım eşim yapmaz. Ara sıra ben kız arkadaslarımla dışarı çıkarım o evde beni bekler. Onun arkadaşları çıkacakları zamanlar arayıp eşimide çağırırlar, eşime git derim, eşim sırf ben yanlız kalıpta sıkılmayayım diye ona bile gitmez. Hatta bunada kızarım çünkü bütün bekar arkadasları sırf bu yüzden beni eli maşalı sanıyorlar:))))

Ama evet daha önce aklıma gelmeyen birseyi sayenizde aklıma geldi. Belki bu adamın fiziksel olarak değil ama aklında başka birisi vardır.

Bu arada bazı arkadasların yazmışta inanın fazlasıyla bakımlı ve kokmayan (kendim karar vermiyorum, daha öncede ilişkilerim olmuştu) biriyim:))

Her ne olursa olsun eşinle tedaviye gitmelisiniz sonucu görmelisin...
Allah yardım etsin ne zor şeyler ya akannehir

Şu kesin ki, durum normal değil ve altında yatan mutlaka bir yada birden fazla neden var. Ve bu nedenleri bilmek ve çözümlenebilecekse, çözüm aramaya hakkınız var. İkinizide böyle bir konuda mahrum etmeye ve üzmeye gerek yok. Cevabıda verebilecek tek kişi eş.

enteresan bir durum..eğer cinsel yada piskolojik bi sorun warsa mutlaka bu durumu sorun eder bir erkek..tedavi yada kurtulma yolları arar..hayatından memnun bir durumu warsa cinsel yaşantısından da memnun demektir..yani şu yola çıkıyor,
ben canını sıkmak istemiyroum ama başka bir kadın war diyorum yada aklımdan geçen farklı bir tanımdan bahsetmek istemiyroum

adam belki antidepresan ilaç kullanıyordur ve senden gizliyordur.
Bu tip ilaçlar cinsellik olayını bitiriyor. ve herkesten gizleyerek kullanan da çok.

adam belki antidepresan ilaç kullanıyordur ve senden gizliyordur.
Bu tip ilaçlar cinsellik olayını bitiriyor. ve herkesten gizleyerek kullanan da çok.

Hakikaten ha, hiç aklımıza gelmedi. Ben de bir süre kullanmıştım ve cidden libidom yerlerde sürünüyordu. Bence mantıklı bir gerekçe. Ama insan böyle bir şeyi eşinden saklama gereği duyabilir mi bilmem, bu konu o kadar gündeme gelmişken...

Arkadaşlar kendimi su an inanılmaz kötü hissediyorum, az önce bebeğimi emziriyordum uyutmak için. O sıra eşim ortalığı topluyordu, bebeğim kucagımda melek gibiydi, eşim gelip ikimizi birden öptü. Ve ben tek kelimeyle kendimden nefret ettim. Böyle birşeyden ötürü bosanmayı bile düşündüğüm için. Sanki yapmasak ölürmüyüm dedim vs vs vs..

Ama biliyorum yarın gelince yine kafam dönecek....... Offfffffffff kötüyüm çok kötüyüm..........

Bu arada bana özelden mesaj atan bütün arkadaslar, yeni üye olduğum için maalesef özel mesaj atamıyormuşum sanırım 50 mesajdan sonra atabilecekmişim. Atabilecegim ilk fırsatta yazacagım sizlere, ve destekleriniz için çoooooooook teşekkür ediyorum...

ben evli degilim ve bu konuda size hicbi yardimim olmiycak size sadace
Allah yardimciniz olsun diyorum umarim sorununuz bir an once duzelir
Ve burda evlilik sorunlariyla acilan konulari okuyunca evlilik dusuncesinden nekadar sogudumu anladim bilmiyorum neden ama su anki dusuncelerimle ben evlenmeyi dusunemiyorum...

muhtemelen cinsel işlev bozukluğu yaşıyor ,
ama bunu seninle paylaşmak istemiyor (bir çok erkek gibi)
işi,mesleği stresli ise bu da bir neden...
ereksiyon sorunu yaşıyor olmalı..
muhtemelen o da bir an evvel bu sorunun geçmesini bekliyordur ama
bir yandan bunu düşünüp ,kafaya takıyor ise bu da tetikler ve cinsel anlamada başarısızlığa ve güven kaybına sürükler....
bu paylaşımda bulunmak istememesinin tek nedeni,
(anlattıklarınız doğrultusunda söylüyorum,müthiş bir güveniniz ve aranızda sevgi var çünkü) başarısız olma korkusu ile size yaklaşamama ve eylemi gerçekleştirmekten kaçınma, ki; sonrasında size mahçup olma duygusunu yaşamamak adına olmalı ...
eşinizle iletişim kurun,bunun doğal bir süreç olduğunu,
bir çok erkeğin bu durumla yüzleştiğini ama bunu atlatmak için
bir uzmana görünmesi için ikna etmeye çalışın ...
en azından onu motive edin bu konuda ve yüreklendirip ,cesaretlendirin ...

valla sizde sorun olsaydi coktan ima etmis yada soylemisti yada bir sekilde guvenizi kiracak seylere bas vurmustu ama size sefkat gosteren seven bir esiniz oldugu icin durum boyle degil

konusmayi hicmi denemediniz

konu sahibi krizit kristalitin ( doğru yazmışımdır nickini umarım)
alıntıladığı ayşe arman yazı dizisni okudun mu?

çok faydalı ve enteresan bir çalışma..

tavsiye ederim..

Eşimin gerçekten çok ama çok stresli bir mesleği var, ama bunun yanı sıra iyi kazanıyor. Allah bereket versin. Herşeye rağmen işini değiştirmek istese, ben kabul ederim ama bunun yanısıra işini çok ama çok severek ve isteyerek yapıyor.

ben dün eşime burda okuduğumu söylemeyerek tamamen kafadan uydurma gibi bu konudan bahsettim:delphin:
sence bu erkek açısından nedendir?? dedim bilinmeyen ne wardır?bir başka bayan vardır dedi..ama dedim bayana çok iyi davranıyor arada herhangi bir problem yoksa dedim..belli etmek istemediği için ve saygı duyduğu için arada çocuk olduğu için vs vs..dedi..
walla erkek milletinin söylediği bubenneyaptımki
şimdi efenim benim eşim de bir melektir..onun da beni 1 hafta bazen 2 hafta unuttuğu olur:kedi: benim gibi bir hatunu neden unutur..ben bu durumda şüphelenmiyorum..çünkü boş zamanlarını bol bol ibadetle geçirir:roflol: ayrıca zaten akşama kadar 1000 küsür askerin içinde:1rolleyes:
dedim ki eğer senin gibiyse:jeyyar: 1 sene boyunca da bir erkek dayanamaz dedi

canım bir rahatsızlığı olabilir.madem iyi anlaşıyorsunuz onu doktora gitmeye ikna edebilirsin
evlilik bir ömür böyle geçmez deyip gözdağı ver gerekirse.
bilemiyorum karşık bir durum fisfisfis

böyle şikayetleri son zamanlarda çok duyar oldum ne oldu bu erkeklere anlamadım CADIARZU

seks terapisi diye bir şey var canım. tek yapman gereken uzmandan yardım alman..

valla bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık açıldı son günlerde, vallahi şaşırıyorum, hiç bilmiyordum bu sorundan muzdarip bu kadar çok kadın olduğunu, genelde kadınlar isteksizdir ya
:sm_confused:

valla bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık açıldı son günlerde, vallahi şaşırıyorum, hiç bilmiyordum bu sorundan muzdarip bu kadar çok kadın olduğunu, genelde kadınlar isteksizdir ya

bende böyle düşünüyordum canım erkekler daha isteklidir diye ama tersi durumlarda çok varmış demekkifisfisfis

demekki devir değişti arkadaşım,

ama kadın için hazmetmesi zor bir olay bu,
acaba beni beğenmiyormu:uhm:
ona yetersizmi geliyorum:uhm:
termi kokuyorum:uhm:
eşimi daha içten ve daha sıcakmı karşılamalıydım:uhm:
gece için ne gibi hazırlıklar yapsamda benimle birlikte olur:uhm:
acaba şuan başka birnimi düşünüyor:uhm:
hayatında başka birmi var:uhm:
vs.vs.vs
eğer bir erkek eşini arzulamıyorsa, kadında sürekli kafasında bunları kurcalar,,,
piskolojik bir durum olduğunu kabul etsek bile, arkadaşımız eminimki kafasında bunları kurcalar,
bir bayan için acı bir durum istenmediğini düşünmek

Back
X