• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla ilişkim hakkında yardıma ihtiyacım var

ist34 arkadaşım
kocana sebebini sor bence
açık açık konuş
sen neden içine atıp duruyırsun,böyle yapmaya devam edersen hem eşinden hem kendinden nefret etmeye başlarsın gibi geliyor bana..
kendini suçlama sakın

Arkadaşlar kendimi su an inanılmaz kötü hissediyorum, az önce bebeğimi emziriyordum uyutmak için. O sıra eşim ortalığı topluyordu, bebeğim kucagımda melek gibiydi, eşim gelip ikimizi birden öptü. Ve ben tek kelimeyle kendimden nefret ettim. Böyle birşeyden ötürü bosanmayı bile düşündüğüm için. Sanki yapmasak ölürmüyüm dedim vs vs vs..

Ama biliyorum yarın gelince yine kafam dönecek....... Offfffffffff kötüyüm çok kötüyüm..........

Bu arada bana özelden mesaj atan bütün arkadaslar, yeni üye olduğum için maalesef özel mesaj atamıyormuşum sanırım 50 mesajdan sonra atabilecekmişim. Atabilecegim ilk fırsatta yazacagım sizlere, ve destekleriniz için çoooooooook teşekkür ediyorum...

Kendinizden nefret edecek bir durum yok ki ,siz zaten en başından beri eşinizle ilgili ve eşinizin ilgisiyle ilgili en ufak kötü birşey yazmadınız. Yani sıkıntı zaten bu değil.

Sıkıntı başka ve bunu mutlaka öğrenmeniz ve çözüm üretmeniz lazım beraber. Bu sadece sizin sorununuz değil.

Tekrar merhabalar,
Burada neredeyse 100 kişi yorum yaptı ve oy birliğiyle eşimle konusmam söylendi. Bencede haklısınız konusacagım. Fakat bu noktada bir sorunum daha çıkıyor ortaya. Eşimle bu konuyu nerede, nasıl bir ortamda konusacagım. Şöyleki daha önce yazdığım üzere minik bebeğimiz var. Tamam ben halen doğum iznindeyim. Ama eşim eve geldiği an bebişimizi alıyor kucagına, onu pıspıslıyo, susturmaya calısıyor vs vs. Ben o sıra çamaşır bulaşık ütü ne varsa onu hallediyorum yemek hazırlıyorum, sonra yemeği sırayla yiyoruz. Saat 9 da bebişi yıkıyoruz ve sonrada yatırıyoruz ki bu yatırma seansımızın saatlerce sürdüğü oluyor. Çoğu zaman ben bebeği yataga bıraktığımda eşim uyukluyor oluyor.

Simdi bu durumda ben ne zaman konusmalıyım hadi zamanıda gectim zaman yaratılır elbette, ama mesela bebek onun kucagında ve ben bulaşık basındayken, eeeeeeeee biz neden birlikte olmuyoruz mu diyecegim. Yada bebek yattıktan sonra, hadi kalk aşkım, kalkmıskende bana bi açıkla biz neden birlikte olmuyoruz mu diycem??? Tabiiki biraz espri oldu bu satırlar ama inanın bu konu bizim yakınımızdan bile geçmiyor. Sanki benim eşim degilde erkek kardeşim gibi ve bu konuyu nasıl açabileceğimi inanın bilemiyorum...

Tekrar merhabalar,
Burada neredeyse 100 kişi yorum yaptı ve oy birliğiyle eşimle konusmam söylendi. Bencede haklısınız konusacagım. Fakat bu noktada bir sorunum daha çıkıyor ortaya. Eşimle bu konuyu nerede, nasıl bir ortamda konusacagım. Şöyleki daha önce yazdığım üzere minik bebeğimiz var. Tamam ben halen doğum iznindeyim. Ama eşim eve geldiği an bebişimizi alıyor kucagına, onu pıspıslıyo, susturmaya calısıyor vs vs. Ben o sıra çamaşır bulaşık ütü ne varsa onu hallediyorum yemek hazırlıyorum, sonra yemeği sırayla yiyoruz. Saat 9 da bebişi yıkıyoruz ve sonrada yatırıyoruz ki bu yatırma seansımızın saatlerce sürdüğü oluyor. Çoğu zaman ben bebeği yataga bıraktığımda eşim uyukluyor oluyor.

Simdi bu durumda ben ne zaman konusmalıyım hadi zamanıda gectim zaman yaratılır elbette, ama mesela bebek onun kucagında ve ben bulaşık basındayken, eeeeeeeee biz neden birlikte olmuyoruz mu diyecegim. Yada bebek yattıktan sonra, hadi kalk aşkım, kalkmıskende bana bi açıkla biz neden birlikte olmuyoruz mu diycem??? Tabiiki biraz espri oldu bu satırlar ama inanın bu konu bizim yakınımızdan bile geçmiyor. Sanki benim eşim degilde erkek kardeşim gibi ve bu konuyu nasıl açabileceğimi inanın bilemiyorum...

canım haklısın pat diye bunlarla uğraşırken söylenemez ama..şöyle yapabilirsin..sen bebeği uyuturken uyuduysa uyandırıp "biraz konuşmamız lazım" diyebilirsin..sana kızmaz herhalde..sonuçta önemli bir mevzuu..bu da hayatın bir parçası..seni böyle düşündürmeye hakkı yok..

Bebek varken konuşulmaması uygun olur bence de. Bu durumda gerekiyorsa uyandırmak lazım. Hem bu sayede uykudunda uyandıracak duruma geldiğine göre, olayın ciddiyetine de artı sağlamış olur bu durum. Uykumdan uyandıracak kadar ciddi havası da oluşacak olabilir.

Tekrar merhabalar,

İstersen fırsat yaratılır. Bu yazdıklarından senin de konuşmaktan çekindiğini algılıyorum ben. Yemek, bulaşık hergünkü teraneler. Konuşmak istediğin akşam dışardan pizza söyleyiver. Bulaşık yerine konuşmaya ayır zamanını. Bir örnek olarak söyledim.

kendine güvenin bitmiş gibi görünüyor canımeyvahedigeldismile

bu konu çok önemli benim için demelisin

cinselliği bitmiş bir evlilik olmaz demelisin.

(bu arada senin yerinde olsam çocuğu arada bir uyuturum atarax şurup falan verip)

mrb arkadaşım,eşinin bu sorunu senin ona çok fazla baskı uygulaman olabilirmi...yani arada kızıyorsan,eleştiriyorsan,evde herşey senin planına göreyse,dominantsan eşin bu baskıdan sıkılmış ve senden soğumuş olabilir.ama senide çok sevdiği için kendi içinde bunu çözmeye çalışıyordur ve vicdan azabı çekiyordur.

ilaç kullansa problemin oda farkında,çıkış yolu olarak sana hemen söylerdi.

başka biri olsa sana hiç şevkat göstermezdi,vakit geçirmezdi seninle.çeşitli bahanelerle kaçardı.

bence eşinde bi eziklik,sıkılmışlık ve öfke var.ama bunu konuşarak değilde bu şekilde dışa vuruyor.

eğer konuşabilirsen ona sürekli niye böyle diye sorma o zaten cevabını bilse sana açılırdı.onu yüreklendir,sen tahminler yürüt ve bu esnada hareketlerine dikkat et ve o konu üstünde yoğunlaş,mutlaka bi ipucu verecektir...ama mutlaka ona cesaret ver

o zmana saglikla ilgili bir problemi var dr gitmeyi oner baska yolun yok 1 yildir fazla iliski yok neden bilmiyorsun cok garip

ne olduysa bu erkeklere..
son zamanlarda kadınların tek sıkıntısı bu..!

ne olacak ellerini nikahlıyorlar :oklava:
kendi kendilerini tatmin ediyorlar çünkü bekarkenden kalma bir alışkanlıkları var! kötükedihüso o daha zevkli geliyor. :oklava:

ne olacak ellerini nikahlıyorlar :oklava:
kendi kendilerini tatmin ediyorlar çünkü bekarkenden kalma bir alışkanlıkları var! kötükedihüso o daha zevkli geliyor. :oklava:

canim yazinin basini anlamadim sonuna gelince koptum..valla dogruuu:1ninca:ama sadece bu mu?
ya bu besinlerdeki katki maddeleri,hormonlar,hayat sartlari bunlar mi acaba isteksizlik yaratiyor.?turk erkegi atip tutmaya gelince bu konuda kendileriyle cok ovunurler.okuduklarima bakiyorum cok kadin da sikayetci..

Son düzenleme:
16 ay çok uzun bir zaman ya eşinizin bir psikolojık destek alması gerek veya arkadaşların dediği gibi sevgilisi var.inşallahta herşey istediğiniz gibi düzelir

hanımlar sanki çocuk yapınca kadınlar çekici gelmemeye başlıyor erkeklere
ben öyle bir çıkarımda bulundum
ne dersiniz? :uhm:

İnanın başka biriyle ilişkisi olmadığına eminim, o kadar iyi o kadar melektirki. Böyle birseyi ben yaparım ama o yapmaz... Zaten yapmak istesede yapabilecek durumu yok, yani biz gercekten çok iyi anlasırız herseyi birlikte yaparız.

Keske başka birisiyle birlikte oluyor olsa. En azından o zaman "benim tanıdığım kadar iyi bir insan degilmiş" der boşanırım.......

kesinlkle bu duşuncenden vazgec erkekler asla melek değiller... asla aldatmayacagını dusunme aldatan bi çok erkek melek rolune burunur+ erkekler fizyolojık olarak yapmak zorunda..

Eşinizde cinsel isteksizlik var demek ki...İhtiyaç duymuyor beraber olmaya .

Bu süreç sizin için baya uzun bir süreç.Süreklilik gösterdiği için de bir sorun olarak kabul etmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Bunun sebebinin araştırılması gerekir bence ona göre bir tedavi yöntemi uygulanabilir.

Fiziksel mi psikolojik mi nedenleri var bilemeyiz ki...Şu cinsel arzuyu fişeklendiren ilaçlar var hani doktor belki onlardan tavsiye edebilir.

Siz gene de fazla geciktirmeden bir uzmana gözükün.

Erkeklerde cinsel isteksizlik şu nedenlerden dolayı ortaya çıkarmış bir göz atın isterseniz...

Sertleşme / Ereksiyon sorunu (Empotans)
Özellikle işe bağlı aşırı stres,
Depresyon,
Kötü bir çocukluk dönemi,
Cinsel bilgisizlik,
Geçmişte yaşanmış cinsel taciz,
Genelev yada benzeri deneyimdeki başarısızlık,
Uyuşturucu, alkol, sigara ve bazı tıbbi ilaçlar
Erken boşalma. (Erkeklerin üçte biri erken boşalır) Bu sorunun özünde, hızla ve suçlulukla yapılan mastürbasyon vardır
Yanlış inançlar. (Erkek her zaman sekse hazırdır. Hiçbir zaman seksi reddetmemeli vs)
Geç boşalma.
Ağrılı boşalma.
Cinsel fobi.
Alınan ilaçlar,
Cinsel konuda geliştirilen özgüven eksikliği,
Partner seçimi / tercihi,
Başarısızlığa odaklanma / başarısızlık korkusu,
Aşırı yorgunluk
Eş ile yaşanan uyumsuzluk olarak sıralanabilir.

canim yazinin basini anlamadim sonuna gelince koptum..valla dogruuu:1ninca:ama sadece bu mu?
ya bu besinlerdeki katki maddeleri,hormonlar,hayat sartlari bunlar mi acaba isteksizlik yaratiyor.?turk erkegi atip tutmaya gelince bu konuda kendileriyle cok ovunurler.okuduklarima bakiyorum cok kadin da sikayetci..

sen de haklısın canım muhakkak başka birşeyler daha vardır etki eden ama ne? muhakkak senin yazdıkların etki ediyordur bence bir de şu var: cinselliğin bu kadar göz önünde olmasından dolayı küçük şeylerde heyecan uyandırmıyor erkeklerde...

Oha yani 16 ay ne demek yaa...
Bencede önce dr. gidin.Yok dr birşey göremezse o zaman farklı ihtimalleri düşünelim.
yani 16 gün dahi dayanamazki erkekler.Erkeği geçtim kadına bile çok uzun gelir bu süre.
Normali haftada en kötü 1 kere olmasıdır diye düşünüyorum.
Bence öncelikle bir dr yardımı alma ihtimaliyle başlayın çözüme.

ben de benzer durumdayım ama benim ki biraz daha kırıcı ve aşşağlayıcı maalesef.eşimle altı yıllık evliyiz ve o askere gidene kadar yani ilk dört yıl cinsel hayatımız harikaydı.her kuytuda birbirimizi sıkıştırırdık,asansör ve araba bile buna dahildi.siz düşünün artık.bu dört yılda bir iki kez durgunluk dönemlerine girdik.neler oluyor diye sorduğumda bana bir açıklama yapamamıştı ve cevabı bir şey yok olmuştu.bu benim için de bir ihtiyaç demiştim,bu kadar ara veremeyiz demiştim bana haklısın demişti.sakince beni dinlemişti.neyse sonra bir gün askere gitti,altı ay sonra döndü ilk bir iki gün özlemle beraber olduk sonra tık yok.bıçak gibi kesiliverdi birden.ayda ikiye kadar düştü ve o nadir birlikteliklerin birinde hamile kaldım.bu hamilelik ona iyice bahane oldu ve dokuz ay yanıma yaklaşmadı.sonra doğum ,kırk vs. ayda yılda bir beraber oluyoruz yine.bir gece herzamanki gibi yine ben yanaştım ona,istemiyor. bu kadar zaman oldu hiç mi özlemedin beni diye sinir krizi geçirdim ve bana cevabı böyle kontrolünü kaybetme sen artık annesin,çocuğunu düşün, ona bak oldu akannehir ne alaka? iki üç ayda bire düştü beraberliklerimiz.o da vazife gibi yaptığı o kadar belliki..ben yine konuşmaya çalışıyorum bu süreçte onunla,ama değişen bir şey olmuyor.en sonunda geçtiğimiz eylül ayında sorularımdan bunalmış olmalı ki ve bence kaçacak yeri de kalmadığı için olacak beni doladı diline.çok zayıfsın seni beğenmiyorum artık dedi:1shok: iyide ben evlendiğimizden beri aynı kilodayım.dört sene her bulduğu yerde sevişirken şişmandım da şimdi mi zayıfladımakannehir bahaneler gün geçtikçe artmaya başladı çünkü ben böyle olmaz bu normal değil deyip onu köşeye sıkıştırıyordum devamlı.bahane listesi uzayıp gitmeye başladı.yok göğüslerin küçük,yok göğüs kafesin mi çökük senin,yok kolunda tüy mü var,yok gözünün üstünde kaşın var vs.vs.vs.dört yıldır bunlar sorun değildi,her şey iyiydi.birden bire benim göğsüm kolum kaşım gözüm gözüne battıakannehir anlayacağınız bahaneler..bahaneler..bahaneler..en son hafta sonu çok çirkinsin dedi bana.artık yüzüme resmen iğrenerek bakıyor dün gece çok antipatik olduğumu söyledi.ve ben zamanla tuhaf bir şekilde bu noktaya gelen ilişkimin bitişini arka arkaya sırlanmaya başlayan ve gün geçtikçe dozu artan bahaneler zincirine çaresizce bakarak seyrediyorum.evet çoğunuzun aklına gelen benim de aklıma geliyor.başka biri.bunalıma soktu beni,kendimi değersiz bir böcek gibi hissediyorum resmen.beğenilmemeye başlanmak ve bunun yüzünüze acımasızca söylenmesi.bir kadının gururuyla bu kadar oynanabilir.kimseyle görüşmek istemiyorum.işe bile gitmiyorum kaç gündür çünkü dışarıya çıkmak istemiyorum.beni bu hale getirdiği için o adamdan da nefret ediyorum.sanırım benim tek kurtuluşum boşanmak.bu hasta ruhlu adamdan kaçmalıyım kurtulmalıyım.kendime olan güvenimi yeniden kazanmalıyım.

Back
X