Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kendimi su an inanılmaz kötü hissediyorum, az önce bebeğimi emziriyordum uyutmak için. O sıra eşim ortalığı topluyordu, bebeğim kucagımda melek gibiydi, eşim gelip ikimizi birden öptü. Ve ben tek kelimeyle kendimden nefret ettim. Böyle birşeyden ötürü bosanmayı bile düşündüğüm için. Sanki yapmasak ölürmüyüm dedim vs vs vs..
Ama biliyorum yarın gelince yine kafam dönecek....... Offfffffffff kötüyüm çok kötüyüm..........
Bu arada bana özelden mesaj atan bütün arkadaslar, yeni üye olduğum için maalesef özel mesaj atamıyormuşum sanırım 50 mesajdan sonra atabilecekmişim. Atabilecegim ilk fırsatta yazacagım sizlere, ve destekleriniz için çoooooooook teşekkür ediyorum...
Tekrar merhabalar,
Burada neredeyse 100 kişi yorum yaptı ve oy birliğiyle eşimle konusmam söylendi. Bencede haklısınız konusacagım. Fakat bu noktada bir sorunum daha çıkıyor ortaya. Eşimle bu konuyu nerede, nasıl bir ortamda konusacagım. Şöyleki daha önce yazdığım üzere minik bebeğimiz var. Tamam ben halen doğum iznindeyim. Ama eşim eve geldiği an bebişimizi alıyor kucagına, onu pıspıslıyo, susturmaya calısıyor vs vs. Ben o sıra çamaşır bulaşık ütü ne varsa onu hallediyorum yemek hazırlıyorum, sonra yemeği sırayla yiyoruz. Saat 9 da bebişi yıkıyoruz ve sonrada yatırıyoruz ki bu yatırma seansımızın saatlerce sürdüğü oluyor. Çoğu zaman ben bebeği yataga bıraktığımda eşim uyukluyor oluyor.
Simdi bu durumda ben ne zaman konusmalıyım hadi zamanıda gectim zaman yaratılır elbette, ama mesela bebek onun kucagında ve ben bulaşık basındayken, eeeeeeeee biz neden birlikte olmuyoruz mu diyecegim. Yada bebek yattıktan sonra, hadi kalk aşkım, kalkmıskende bana bi açıkla biz neden birlikte olmuyoruz mu diycem??? Tabiiki biraz espri oldu bu satırlar ama inanın bu konu bizim yakınımızdan bile geçmiyor. Sanki benim eşim degilde erkek kardeşim gibi ve bu konuyu nasıl açabileceğimi inanın bilemiyorum...
Tekrar merhabalar,
Burada neredeyse 100 kişi yorum yaptı ve oy birliğiyle eşimle konusmam söylendi. Bencede haklısınız konusacagım. Fakat bu noktada bir sorunum daha çıkıyor ortaya. Eşimle bu konuyu nerede, nasıl bir ortamda konusacagım. Şöyleki daha önce yazdığım üzere minik bebeğimiz var. Tamam ben halen doğum iznindeyim. Ama eşim eve geldiği an bebişimizi alıyor kucagına, onu pıspıslıyo, susturmaya calısıyor vs vs. Ben o sıra çamaşır bulaşık ütü ne varsa onu hallediyorum yemek hazırlıyorum, sonra yemeği sırayla yiyoruz. Saat 9 da bebişi yıkıyoruz ve sonrada yatırıyoruz ki bu yatırma seansımızın saatlerce sürdüğü oluyor. Çoğu zaman ben bebeği yataga bıraktığımda eşim uyukluyor oluyor.
Simdi bu durumda ben ne zaman konusmalıyım hadi zamanıda gectim zaman yaratılır elbette, ama mesela bebek onun kucagında ve ben bulaşık basındayken, eeeeeeeee biz neden birlikte olmuyoruz mu diyecegim. Yada bebek yattıktan sonra, hadi kalk aşkım, kalkmıskende bana bi açıkla biz neden birlikte olmuyoruz mu diycem??? Tabiiki biraz espri oldu bu satırlar ama inanın bu konu bizim yakınımızdan bile geçmiyor. Sanki benim eşim degilde erkek kardeşim gibi ve bu konuyu nasıl açabileceğimi inanın bilemiyorum...
ne olduysa bu erkeklere..
son zamanlarda kadınların tek sıkıntısı bu..!
ne olacak ellerini nikahlıyorlarklava:
kendi kendilerini tatmin ediyorlar çünkü bekarkenden kalma bir alışkanlıkları var! kötükedihüso o daha zevkli geliyor.klava:
İnanın başka biriyle ilişkisi olmadığına eminim, o kadar iyi o kadar melektirki. Böyle birseyi ben yaparım ama o yapmaz... Zaten yapmak istesede yapabilecek durumu yok, yani biz gercekten çok iyi anlasırız herseyi birlikte yaparız.
Keske başka birisiyle birlikte oluyor olsa. En azından o zaman "benim tanıdığım kadar iyi bir insan degilmiş" der boşanırım.......
canim yazinin basini anlamadim sonuna gelince koptum..valla dogruuu:1ninca:ama sadece bu mu?
ya bu besinlerdeki katki maddeleri,hormonlar,hayat sartlari bunlar mi acaba isteksizlik yaratiyor.?turk erkegi atip tutmaya gelince bu konuda kendileriyle cok ovunurler.okuduklarima bakiyorum cok kadin da sikayetci..