Konu sahibinin konuşmaya niyeti olsaydı, mutlaka ufacıkta bir zaman bulur konuşurdu. Aileler gelmeden önce de mutlaka zamanları olmuştur. İnsan canına tak ettiyse birşeyler, cidden çok sıkıldıysa, birkaç saat dışarı bile çıkar konuşmak için fırsat yaratır. Arkadaşın konuşmaya niyeti yok, nedenini anlayamasamda. O böyle bir çözüm bulduysa da, Allah kolaylık versin ne diyelim.
canım ben de daha önceden duymuştum ki erkekler kadınları doğum yaptıktan sonra anne gözüyle görüyormuş ve haliyle de istekleri azalıyormuş. bilmiyorumkismile ne derece doğru bilmiyorum ama ben bunu düşündükçe çocuk yapmaktan korkar oldum eyvahedigeldismile
Bunca yorumu okuduktan sonraa ben bir daha bu bölüme uğramam herhalde sempatiksalakcinni Bu ne yaaa daha evlenmedenn evlilikten soğuyacağım. Herkesin türlü türlü sorunu var. Acaba bizimde mi böyle olur demekten kendimi alamaz oldum. Psikolojimi bozmaya başladı bu site. Güzel örnekler,evlilikler yok mu? Birazda onları anlatın biz bekarların içi rahatlasın. Evlilik kavramına öcü gibi bakmayalım buyrunnnnnnnnn
Bunca yorumu okuduktan sonraa ben bir daha bu bölüme uğramam herhalde sempatiksalakcinni Bu ne yaaa daha evlenmedenn evlilikten soğuyacağım. Herkesin türlü türlü sorunu var. Acaba bizimde mi böyle olur demekten kendimi alamaz oldum. Psikolojimi bozmaya başladı bu site. Güzel örnekler,evlilikler yok mu? Birazda onları anlatın biz bekarların içi rahatlasın. Evlilik kavramına öcü gibi bakmayalım buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?