Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inançlıbiriyim ama çok kayıplarım oldu o yuzden bu eşime çok bağlandım. biliyorum değer verdiklerimizle sınanıyoruz . ve üzüntüler taktıkça büyüyr. ayrıca dünyalık üzüntülerde sadece iman zayıflığından.. ama insanın hayat arkadaşıyla sınanması zor. biliyorumçok iyiniyetli ym o yuzden eşimin akrabalarının oyunlarına kandım. eşim benden bıktı ben eşimden .. çok seviyoruz birbirimizi ama ben sorun vs hiç bahsetmiyorum artık. hatta geçen özürdiledi beni üzdüğünün farkında olduğunu söyledi.. daha yapmamdedi ama mesela diş tedavim var uzun süredir iki kere bişe dedim dediki uf diş bitene kadar diş sorununu dinleyecez dediÖncelikle Allahim yardimcin olsun insallah..
Yapılacak yorumları çok merak ediyorum...
Haklisiniz..bende o kismi okuyunca kotu oldum.. Belkide o yuzden kimse yorum yazmamiz arkadasa..Belki doğru düzgün bir yorum atacaktım ta kiiiii son iki cümleyi okuyana dek.
Ban yemek istemiyorum o yüzden susuyorum.
Merhaba kızlar evlendikten sonra tanıdım herhalde.bilmiyordum. ama en çok ta baba zitlastmis ondan.birde belediye başk. Olsun her dernek çevre ben8 çok sever yani kiskancligindanda yapmış birde çevredeki kadın is arkadaşları laf çıkarmış iftira yani. Benim gözde olmamı bo çok kadın çekemiyor burda .ama ben8 seven kadın arkadaslarm gözümün açılmasına vesile oldu.burda kimsenin mutluluğunu çekemezler dedi. Çünkü çok mutluyduk askerden önce. Fikirler ise uzlaştık daha iyiyiz. Ailesi ise simdi pesimden kosuyo ama seviyeleyim artik. Yani çok muhabbet etmiyorum. Benim yaşadıklarım öyle herkes kaldıramaz.ana-babası varya eşimin,, beni çocuklarım dan ayırmak istediler basardilarda ama seneye gtcem ve hep gitcem.bu konuda edim çok destekti ama ailesi yüzünden tepkili bana artik. Su an hamileyim yatıyorum yokda bu sene de giderdim. Zaten çocuklar konusmuyo artik bnle gördüğüm gibi geri donuyorum .babaları doldurmuş.. büyüünce anlayacaklar elbet.. simdi üniv okumaya karar verdim o karmakarışık kafayla çalıştım kazandım.hangi bölüm gelirsw kendi param olunca hic karisamayacaklar.beni yavrularımdan ayiramayacakar . Bu eşimi çok seviyorum ams söyledikleri bıçak gibi kesti bile.. bir ana için çocukları herşeyden değerlidir..herşeyi yazamıyorum ama kızlar imtihan bitmiyo sekli degisiyoson cümledeki kurmak isteyenlerden derken??? bunu kabullenebilmeniz? çocuk dünyaya getirebilmeniz?... söylenecek çok şey var. ama şuan gündemdeki tek sorun eşiniz düşüncesinde olanlar yüzünden bir çok eve her gün ateş düştüğü kaç çocuğun babasız kaldığı... neyse ban yemek istemiyorum.
Allah razi olsun kardeşim en azından is sahibi olunca ki özel egitimim var sosyal hizmeti kazanırsam aile danismanligi acarım.yada rehabilitasyon. Bak cam duruma gore okulu birakmiycam ins bitircem. Eşim ailesinin doldurusu ve eski eşimden dolayı beni kaybetme korkusuyla birde askerde yaşadıklarından acaip değişti hala önyargıları var ama yüzde 70 düzeldi. Bu arada ben çok içime kapandım okul iyi gelir inş.cevrem çok geniş ams dertlerimi içerim de çözmem gerektiğinden yoruldum biraz.esim olgunda değil birazda sorun orda birde karakterinde bozukluk var ,anasinib8le el kızı akrabam değil diyo.yani soy baba hala erkekkardes düşkünü..artik tek düşüncesi belkide bebegimin erkk olması..bana özür dilemek için çiçek almış geçenler üzdü de. Ams notta resmen inş yusufuna kavuşursun vs not yazmış yani erkek çocuk için... bende dedmki o yusuf sensin inş sana kavuşurum dedim. Haline bıraktım bırakmasam nolcakki kendimi yiyorum sonra. Öyle bomboş hayatı varki sürekli oyun film, aslında zevklerimizde çok uyusmuyo birazda ondan, bende oyunu filmi severim eskiden öyle güzel şeyler yapardık ki. Uf yine içerledim.okul okumak sana gerçekten iyi gelecektir.ne olur bırakma.çocuklarının gözünde de seni yükseltecektir.
dr kocanla konuşma derken kafasını toplasın demek istemiş bence.bu toplama ne kadar sürerse.fazla abartmış.
hangi akla dr un dediklerini yapmaz.
Allah yardımcın olsun.