Ben de bişeyler atıştırıyorum yada dışardan söylüyorum bişeylerSiz evde yemek yemiyor musunuz?
Ee o zaman sorun yok aç kalma daBen de bişeyler atıştırıyorum yada dışardan söylüyorum bişeyler
Evet bir yanım öyle diyor zaten, sonuçta ne olursa olsun Anadolu geleneğinden geliyorum için acıyor bazen yemek yapmayınca ama napayım gerçekten içimden gelmiyor artık beni umursamayan kavgalı olduğumuzda üzüntümü görmeyen elimi uzattığımda tutmayan kinci nankör bir koca görünce yapasım gelmiyor yemek falan, kullanılmış gibi hissediyorum kendimiBence yanlış yapıyorsunuz. Ateşi daha fazla körüklemeyin. Zaten evliliğin 1 2 yılı hep böyle geçer. Eşinizle inatlaşmak yerine konuşmayı anlaşmayı alttan almayı deneyin belki işe yarar.
Evliliğimde üçüncü yıla giricem çom kavgalarımız oldu ama bir gün bile işten eve geldiğinde yemeksiz bırakmadım. Yani siz üzerinize düşen görevleri yapın gerisi onun vicdanına kalsın.
Tabiki etken değil ama cezalandırma yöntemi oldu galiba bende,yemeğe de düşkün biri oluncaE yemek yapmayınca ne oluyor yani barışmak için etken mi anlayamadım.
Aynen dediğin gibi günlerce hatta bazen haftalarca sürüyor kavgalarımız, çpk yordu beni, evliliğimiz zaten kavgalı ve sorunlu iken diğer yükğmlğlğkler açıkçası artık gözüme gelmiyor sanırım, kocam evliliğimizin yükümlülüklerini yapmıyor bana karşı ilgisiz ve aldırışsız iken ben nlye üzerime düşeni yapayım ki diyorum, sakat bir düşünce belki ama bilmiyorum doğru mu yapıyorumHangi konularda kavgalariniz bilmiyorum ama Valla ben yapıyorum. yemek bir ceza yöntemi olamaz diye düşünüyorum o küslük öyle uzar gider sen yemek yapmazsın o yatağa gelmez çok büyük şeyler olmadıkça günlerce kusluge karşıyım birbirinizden soğursunuz sevgi saygı azalır zamanla yok olur o zaman o evlilik bir izdirap olur
Para harcıyor dşye durumdan memnun olmuyor pek ama evet o da inada bindşrşyorEe siz dışarıdan yiyorsanız o da gidip yiyordur yani cezalandırmak mı sanıyorsunuz bunu. O zaman o da daha çok inat eder ne olursa olsun yemek yapılıp beraber sofraya oturulmalı yoksa tabii ki sorunlar büyür uzar.
Aynen ben de öyle düşünüyorum sonuçta ben onun içinde kalkıp bişey yapcam yemek yaparak ama o benim için kılını kıpırdatmayacak eline sağlık dememesi de cabası olacakBen de yapmam...moralim bozuksa zaten elim kolum tutmaz yaptığım yemek de birşeye benzemez...tüm bunların yanında canımı sıkanın rutini için olan enerjimi de harcamak istemem.
Hem ceza olarak hem de içimden gelmediği için yapmıyorum ama vicdanım da spnra sızlıyor arada kalmış durumdayımBen gereksiz buluyorum böyle şeyleri ya.
Sallıyorum adam kirayı ödüyorsa onu ödemesin mesela, aynı mantık. EE?
Görev meselesi değil bu, başka.
İstemiyorsanız hiç yapmayın o normal, ama ceza kartı olarak kullanmak kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?