iyi yapıyosun hem kavga etsin hemde güzel düzen beklesin yok cnm bi kerede erkeke desin cnm ayy yemek yapıyım ne bicim kadın düsmanlıgı anlamadım ki erkege hizmet etmek icin mi yaratılmıs bu kadılar bırakın kız yapmasın sanki yaptınızda yarandınız mıKızlar merhaba,
Ben 2 yıldır evliyim eşimle çalkantılı bir evliliğimiz var kendi ev içi sorunlarımızdan anlaşamamaktan baskınlıktan ve inattan kaynaklı..ev işlerini ve yemek yapmayı da seven tabiri caizse hamarat aynı zamanda çalışan bir kadınım ..ev içinde sürekli bitmek bilmeyen kavgalarımız beni çok yordu artık içimden bişey yapmak gelmiyor alışkanlığım değildi ama artık eşimle tartıştığımızda evde yemek falan yapmıyorum belki bu şekilde tepki koyuyorum sorunlara..nekadar doğru yapıyorum bilmiyorm siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda
uyuma onuda yanlzı yapıyosun tepkin bu olmamalı tabi kac senelik evlisin bilmem ben 8 sene olcak nerdeyse ilk yıllar saf gibi kavga ettıkmı butun gun yemek yemez yataktan cıkmazdım simdi seyimde degil yanii kimse icin kendimi üzemem benden 1 tane var yemek zaten cok meraklı dgeilim keyfime baglı yaparım yapmam erkegide böyle alıstırcan her zaman agam pasam yaparsan 1000 yaparsın 1 gun yapmazsın sen zaten ne yaptın kı olur bosuna nenelerimiz erkegin 2 kasıgı varsa 1 rini kırıcan dememis ama bu kadınlar kocaları tarafından terslenmeye mahkum hala hizmet etsinler pehhhBen de yapmıyorum Aslında yemiyorum da Tüm enerjim sanki vücudumdan çekiliyor Yapmak istesem de yapamıyorum Sürekli uyuyorum
Yapmak zorunda değilsiniz...içinizden gelmiyorsa yapmayın...sorarsa söylersiniz...Evet bir yanım öyle diyor zaten, sonuçta ne olursa olsun Anadolu geleneğinden geliyorum için acıyor bazen yemek yapmayınca ama napayım gerçekten içimden gelmiyor artık beni umursamayan kavgalı olduğumuzda üzüntümü görmeyen elimi uzattığımda tutmayan kinci nankör bir koca görünce yapasım gelmiyor yemek falan, kullanılmış gibi hissediyorum kendimi
Haklısın nereye kadar küslük konuşmama dimi..olmuyorsa da hayati zından etmeye lüzum yok aynı evde yaşıyoruz köşe kapmaca oynamak gibi oluyor yoksa.zor da olsa o havayı dağıtmaya çalışmamız lazımbazen seytan diyor banaada yapma ama sonra işler dahada sarpa saravak biliyorum. bizde esimle tartısırız ama bunu uzun günlere yaymadık biraz bende hemen unutma var olayı ondan.
yani demem oki esinle tartısıyorsan bile küs seklinde olmasın basta birkac saat konusmayın sonra soru sor yada biraey söyle iletisim olsun yumusuasın ortam
inan benimle esim arasındada inatlık baskınlık mevzulrı var . üç yıllık evliyim bebekte var. bazen bıkıyoruz ama bazı seylerimizide düzeltmwye calısıyoruz .
yani herkesin evliliği güllük gülüstanlık degil
Sonuç alacağımı bilsem İnan yaparım ki denediğim çok oldu ama sonuç hüsran.. bide konuşamama problemi de var bizde daha doğrusu aşırı baskın karakterlerimizden dolayı tartışma büyüyor sadece suçlamaya dönüşüveriyor kalp kurmalara artık bıkmış durumdayız çözüm konuşması denen bişey yok artık bizde nasıl başarcaz onu da bilmiyormTam tersini yapsanız yemek yapıp hem yemeğinizi yerken hemde sorunlarınızı konuşsanız onlara bir çözüm bulsanız daha iyi olmaz mı
Çocuk yok canım bizdecocuk zaten 1 2 yasına kadar ne yicek ya corba ya meyve vs kendinede ödül ver cnm yapma yemek cocuk var diye köle olma
Asla yemek yapmaz zorla da olsa öğrettim bir iki yemek ama beceriksizliğine vuruyor denemiyor Bile yemek yapmayıBence sorun yok. Kavga ettiginizde içinden gelmiyordur o yapsin madem. Normalde de hep yapmaniza gerek yok ki çalıyorsunuz da.
O kocalık vazifelerini düşünmüyorken ve rahat iken ben neden rahatsız olayım ki bu durumdan aksi suistimal edilmek kullanılmak olmaz mıBence cok ayıp. Vazifeleriniz küs olunca geçerliliğini mj yitiriyor. Ben küsken bile esimi.kapıdan ugurlarim ama.konuşmam.
Parası gidince İnanın ceza oluyor ama yemek yapmamın da küslük sürecini kısalttığı söylenemez hatta eline sağlık bile demez aşırı ketum inatçı biridir benim barış elimi uzatmam kendinin haklılığı olarak görür bu durumu, beni sinir eden de bu.kendi gelmez sırnaşmaz ben hep giderim ve bıktım bu durmdanYemek yapmak kadının kutsal görevidir falan diye düşünen bir insan değilim. Bizim evde yemekleri ben yapıyorum ama canım istemeyince de yapmıyorum. O kadar önemli görmüyorum yani. Ama siz normalde hep yapıyorsanız kavgalı olunca yapmamak o kavgayı daha da uzatır bence. Eğer amacınız uzatmaksa yapmayın. Ama uzamasın barışalım istiyorsanız yapın derim. Ama karşı tarafa çok da büyük bir ceza olmuyor bu. Sonuçta sipariş verir geçer.
Canim gercekten nankor insanla yapmasi cok ama cok zorr ben dört dörtluk her gun camasir bulaskyemek vs... yapmama ragmen sen bana ne karilik yapiyorsun diyor afedersin zikkim bogazina hortum gibi yiyor hala ben evde ne yiyorum diyor tabi bende artk cildriyorum kfurler yagdriyorum sogudum bttim ha bide ustune anasini koruyo bana sen benm anam kadar olamazsn vs.. anasinida birr gorsen allah dusmanima vermesinEvet bir yanım öyle diyor zaten, sonuçta ne olursa olsun Anadolu geleneğinden geliyorum için acıyor bazen yemek yapmayınca ama napayım gerçekten içimden gelmiyor artık beni umursamayan kavgalı olduğumuzda üzüntümü görmeyen elimi uzattığımda tutmayan kinci nankör bir koca görünce yapasım gelmiyor yemek falan, kullanılmış gibi hissediyorum kendimi
sende olmadıgı gördüm cnm zaten burda yazmıslar ya cocuk olsa ille yapıcan diye ona acıklama yaptım ille erkege tam hizmet yapcaklar bunlarr :)))Çocuk yok canım bizde
Kesinlikle katılıyorum görev olarak addetmek yanlış bunu erkeğe böyle hissettiren de biziz..ki ben dediğin gibi Anadolu geleneğinden gelirim annemin babama hörmetini görerek büyümüş biriyim eşim de dahil çoğu erkek de annesinden bunu görmüş biri olarak bizden annelerinden gördüklerini bekliyor ama aynı şartlarda değiliz biz çalışan insanlarız hem Çalışın hem ev kadınlığı yapın diyorlar resmen ben bunu kabul etmek istemiyorum başlarda eşimle konuşmuştuk birlikte yaparız demişti ama sonraları eşli geleceğe döndü sanırım tepkim biraz da ondan büyüdü tamam elinden geldiğince yardım ediyor ama yemek çamaşır temizliğe falan değil belli başlı kolay şeylere o da yetmiyor nihayetinde yine yüzde 90 bizde işBazı arkadaşlar yemeğini yap görevini yerine getir demişler ama ben buna katılmıyorum. Yemek yapmak ev işi yapmak kadının görevi değildir. Bu ortak hayat sonuçta. Aslında hoşuma gitmeyen görev kelimesi. Önemli olan sofrada ne varsa sohbetle muhabbetle yenmesi. Kendinizi zorunlu gibi hissetmeyin . İçinizden gelmiyorsa yapmayın.
İnan çok basit şeylerden çıkıyor kavgalar ama büyüyor bir şekilde baskın kişilikler ele geçiriyor ikimizi ve kopuyoruz ha bir de 8 yıllık birliktelikten sona evlendik aynı evin içinde olmak başka tabi amaMesela neyi yapmıyor sorun ne tam olarak anlatsan sen nasil davranıyorsun eşine evliliklerin ilk iki yılı çalkantılı geçer zaten insan hiç tanımadığı biriyle aynı evde herseyini paylaşmaya başladımı baya zorlaniyo
Evliliğin ilk yillarinda olur boyle seyler. Canin istemiyorsa yapma birgun yemek yemedi diye olmez ya arada bir yumrugunu koyacaksin masaya ayrica hayat musterektir sen yapmiyorsan durumu anlayip esinin kendisi birseyler yapabilir salata vs.. gibi. Üzme kendini ama surekli hale getirme derim erkegin kalbine giden yol midesinden geçiyor benim esimin oyle en azindan.Kızlar merhaba,
Ben 2 yıldır evliyim eşimle çalkantılı bir evliliğimiz var kendi ev içi sorunlarımızdan anlaşamamaktan baskınlıktan ve inattan kaynaklı..ev işlerini ve yemek yapmayı da seven tabiri caizse hamarat aynı zamanda çalışan bir kadınım ..ev içinde sürekli bitmek bilmeyen kavgalarımız beni çok yordu artık içimden bişey yapmak gelmiyor alışkanlığım değildi ama artık eşimle tartıştığımızda evde yemek falan yapmıyorum belki bu şekilde tepki koyuyorum sorunlara..nekadar doğru yapıyorum bilmiyorm siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda
Aynen yüzüme vuruyor zaten bu durumu senin yüzünden dışardan yemek yiyorum şu kadar param gitti düşünme sen Bunları falan diye çıkışıyorSiz yapın yine de yemeğinizi bu sefer sucunuz olmasa bile onu atabilir ortaya sende böyle yaptin vs diye en azından sizin içiniz rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?