Kocamla küs iken yemek yapmıyorum

Aynen ben de öyle düşünüyorum sonuçta ben onun içinde kalkıp bişey yapcam yemek yaparak ama o benim için kılını kıpırdatmayacak eline sağlık dememesi de cabası olacak
Bir kere yaparim eline saglik demeden kalkarsa o da son olur. Neden yemek yapmadigimin sebebini de soylerim.
Ben onune yemek koycam yicek doycak tesekkur etmicek, oldu pasam. Bi daha bulursa yer

Bence sorun yok. Kavga ettiginizde içinden gelmiyordur o yapsin madem. Normalde de hep yapmaniza gerek yok ki çalıyorsunuz da.

içinizden gelmiyorsa yapmayın bence de
zaten insan küsken hiç bir şey yapmak istemiyor ki...
ben böyle durumlarda gene de yapıyorum ama ona hazırlamıyorum, sorarsa yemek mutfakta diyorum..

Sanırım çocuğunuz yok. Eğer olsaydı kocayı düşünmeden onu düşünerek yapardınız. Yemek sorunu çözülürdü. Ben kahvaltı sofrasından kalkar kalkmaz yemek yapıyorum her daim evde yemek olduğundan böyle bir şeye gerek kalmıyor :) çocuk olmadan önce de küs olsak da olmasak da mutlaka yemeğimi yapardım. Ya da bende birşey yemez geçer bir köşeye yatardim. Bende aç kalarak cezalandırıyorum sanırım :))

Ben de onu diyecektim. Evde tek yükümlülükleri olan kadin değildir. Bence haklisin.

Bence cok ayıp. Vazifeleriniz küs olunca geçerliliğini mj yitiriyor. Ben küsken bile esimi.kapıdan ugurlarim ama.konuşmam.

Hic o kadar suren kusluklerimiz olmuyor ama olsa da yemek yaparim herhalde, ama belki onun sevmedigi benim sevdigim bisey yaparim

Yemek yapmak kadının kutsal görevidir falan diye düşünen bir insan değilim. Bizim evde yemekleri ben yapıyorum ama canım istemeyince de yapmıyorum. O kadar önemli görmüyorum yani. Ama siz normalde hep yapıyorsanız kavgalı olunca yapmamak o kavgayı daha da uzatır bence. Eğer amacınız uzatmaksa yapmayın. Ama uzamasın barışalım istiyorsanız yapın derim. Ama karşı tarafa çok da büyük bir ceza olmuyor bu. Sonuçta sipariş verir geçer.

Bazı arkadaşlar yemeğini yap görevini yerine getir demişler ama ben buna katılmıyorum. Yemek yapmak ev işi yapmak kadının görevi değildir. Bu ortak hayat sonuçta. Aslında hoşuma gitmeyen görev kelimesi. Önemli olan sofrada ne varsa sohbetle muhabbetle yenmesi. Kendinizi zorunlu gibi hissetmeyin . İçinizden gelmiyorsa yapmayın.

Mesela neyi yapmıyor sorun ne tam olarak anlatsan sen nasil davranıyorsun eşine evliliklerin ilk iki yılı çalkantılı geçer zaten insan hiç tanımadığı biriyle aynı evde herseyini paylaşmaya başladımı baya zorlaniyo

Nereye kadar boyle devam edecek inatlasarak sonu husran ayrilik..

Ya ben de diyorum yemek, temizlik kadının görevi değil filan ama düşününce ben resmen kendimi kandırıyorum, yemek bende, temizlik bende, eşim yardımcı oluyo ama işin ağırlığı bende, bunun aksi zaten çok az. Şimdi burda bi kaç kişi "bizde öyle değil" diyebilir ama yok yani benim etrafımda bende dahil kadınlarda bu işler. Kadının görevi değil sadece, o zaman yardımcı tutun diyo çoğu kişi ama o zaman da yardımcı tutulan kişi kadın zaten.
Sizin konunuza gelirsek eğer, küs de olsam,yemek yapar, evimi temizlerim, orası sadece eşimin değil benimde. Evde bi şey eksikse eşim alamam, yapamam diyemez. Sonuçta evlilik bazı sorumsuzlukları kaldırmıyo, o saygı ipi bi kere koptu mu toparlamak zor olur bence.

Esimle büyük kavga edip küs olursak bende yemek yapmiyorum.
Hatta bir keresinde ne evi temizledim ne camasir yikayip ütüledim

Siz yapın yine de yemeğinizi bu sefer sucunuz olmasa bile onu atabilir ortaya sende böyle yaptin vs diye en azından sizin içiniz rahat etsin

Ben küsmem,dilimle okurum canına. Hıncım geçince de ki çabucak geçer,kaldığımız yerden devam normal hayatımıza

Çok kızıyorken bile evi yemeksiz hiç bırakmadım.Bunu doğru bulmuyorum.

Karı koca çalışıyorlarmış neden onun üzerine düşen görev olsun ki bu?

Sende çalışıyormuşsun madem o yapsın yemeği. .

En iyisi bende oyle yapardim eskiden gerci simdi kizimiz var ve kavga yasak evde.eskiden bende yemek yapmaz cikar kendi annemde yerdim annem ust katimda oturuyor gece yarisi giderdim eve ne halt yerse yesin ne ya kole miyiz biz etkili bir yontem isede yariyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…