- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Bir kere yaparim eline saglik demeden kalkarsa o da son olur. Neden yemek yapmadigimin sebebini de soylerim.Aynen ben de öyle düşünüyorum sonuçta ben onun içinde kalkıp bişey yapcam yemek yaparak ama o benim için kılını kıpırdatmayacak eline sağlık dememesi de cabası olacak
Aynen dediğin gibi günlerce hatta bazen haftalarca sürüyor kavgalarımız, çpk yordu beni, evliliğimiz zaten kavgalı ve sorunlu iken diğer yükğmlğlğkler açıkçası artık gözüme gelmiyor sanırım, kocam evliliğimizin yükümlülüklerini yapmıyor bana karşı ilgisiz ve aldırışsız iken ben nlye üzerime düşeni yapayım ki diyorum, sakat bir düşünce belki ama bilmiyorum doğru mu yapıyorum
Yemek yapmak kadının kutsal görevidir falan diye düşünen bir insan değilim. Bizim evde yemekleri ben yapıyorum ama canım istemeyince de yapmıyorum. O kadar önemli görmüyorum yani. Ama siz normalde hep yapıyorsanız kavgalı olunca yapmamak o kavgayı daha da uzatır bence. Eğer amacınız uzatmaksa yapmayın. Ama uzamasın barışalım istiyorsanız yapın derim. Ama karşı tarafa çok da büyük bir ceza olmuyor bu. Sonuçta sipariş verir geçer.Kızlar merhaba,
Ben 2 yıldır evliyim eşimle çalkantılı bir evliliğimiz var kendi ev içi sorunlarımızdan anlaşamamaktan baskınlıktan ve inattan kaynaklı..ev işlerini ve yemek yapmayı da seven tabiri caizse hamarat aynı zamanda çalışan bir kadınım ..ev içinde sürekli bitmek bilmeyen kavgalarımız beni çok yordu artık içimden bişey yapmak gelmiyor alışkanlığım değildi ama artık eşimle tartıştığımızda evde yemek falan yapmıyorum belki bu şekilde tepki koyuyorum sorunlara..nekadar doğru yapıyorum bilmiyorm siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda
Mesela neyi yapmıyor sorun ne tam olarak anlatsan sen nasil davranıyorsun eşine evliliklerin ilk iki yılı çalkantılı geçer zaten insan hiç tanımadığı biriyle aynı evde herseyini paylaşmaya başladımı baya zorlaniyoAynen dediğin gibi günlerce hatta bazen haftalarca sürüyor kavgalarımız, çpk yordu beni, evliliğimiz zaten kavgalı ve sorunlu iken diğer yükğmlğlğkler açıkçası artık gözüme gelmiyor sanırım, kocam evliliğimizin yükümlülüklerini yapmıyor bana karşı ilgisiz ve aldırışsız iken ben nlye üzerime düşeni yapayım ki diyorum, sakat bir düşünce belki ama bilmiyorum doğru mu yapıyorum
Nereye kadar boyle devam edecek inatlasarak sonu husran ayrilik..Kızlar merhaba,
Ben 2 yıldır evliyim eşimle çalkantılı bir evliliğimiz var kendi ev içi sorunlarımızdan anlaşamamaktan baskınlıktan ve inattan kaynaklı..ev işlerini ve yemek yapmayı da seven tabiri caizse hamarat aynı zamanda çalışan bir kadınım ..ev içinde sürekli bitmek bilmeyen kavgalarımız beni çok yordu artık içimden bişey yapmak gelmiyor alışkanlığım değildi ama artık eşimle tartıştığımızda evde yemek falan yapmıyorum belki bu şekilde tepki koyuyorum sorunlara..nekadar doğru yapıyorum bilmiyorm siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda
Karı koca çalışıyorlarmış neden onun üzerine düşen görev olsun ki bu?Bence yanlış yapıyorsunuz. Ateşi daha fazla körüklemeyin. Zaten evliliğin 1 2 yılı hep böyle geçer. Eşinizle inatlaşmak yerine konuşmayı anlaşmayı alttan almayı deneyin belki işe yarar.
Evliliğimde üçüncü yıla giricem çom kavgalarımız oldu ama bir gün bile işten eve geldiğinde yemeksiz bırakmadım. Yani siz üzerinize düşen görevleri yapın gerisi onun vicdanına kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?