Kocamla sorunlar bitmiyor...

asii nuran

birgarip melek
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
461
159
33
39
Merhaba
Nerden başlasam bilemiyorum en iyisi kısa keseyim sadece dünkü konuyu anlatıyım;
Dün eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktı.Saat 23 civarı geldi.Bende çocuğu uyuttum otururuz diye düşündüm biraz.İkimizde çalışıyoruz fazla fırsatımız olmuyor.Neyse kendisi dışarıda içki içmiş sana da alayım mı dedi.Ben de aslında çok içmem arada eşlik ederim tamam al dedim.Sonra bana içkili muhabbet daha güzel olur dedi.Bende ne yani içmesek konuşamaz mıyız dedim.
Neyse konu orda kapandı.Oturduk öyle konuşuyoruz bana sen bana saygı duymuyorsun dedi.Nasıl yani dedim.Dün an nemlerde benim çayım bitti hiç umurunda olmadı dedi.Kuzeni ve eşide ordaydı. Kuzenimin eşi kocasının etrafında döndü durdu suyunu çayını ayağına getirdi dedi.
Bende artık beni milletin karısıyla kıyaslamaktan vazgeç dedim ve açtım ağzımı yumdum gözümü.Birbirimize girdik ve gitti yattı.
Ben ağladım durdum sabaha kadar ve o horlaya horlaya uyudu.Hiç de umurunda olmadı ağlamam ben umurunda değilim onun canımı yakıyor bu durum ne yapmalıyım sizce?

Eşler arasında olur böyle saçma kavgalarEminim biraz zaman geçtikten sonra birbirinizin suratına bakıp gülceksiniz.Tabiki tam olarak ne yaşandı kimse bilemez belki başka ağır şeylerde oldu ama sen haklı olduğuna inanıyorsan tavrını belli et derim canım. Yinede bu mesele küçük bir mesele. Bunun içinde sıkma canını. Allah başka dert vermesin.

haklı mıyım sizce

Çok saygı istiyosan sana bi hizmetçi tutayım hayatım dönsün dursun etrafında malum ben hizmetçin değil hayat arkadaşınım diyip gülüp gecseydiniz keske. Böyle durumlar umrunda olmaz çoğu erkegin siz niye ağlayıp oturuyosunuz sabaha kadar kendinize yazık

sinirlerim bozuldu kıyasladığı için ben çok kafama takıyorum işte

Her ailede olur böyle kavgalar fazla üzülmeyin
Belki de eşiniz sizden daha fazla ilgi görmek istiyordur o yüzden öyle demiştir
Kıyaslama değildir belki

Her ailede olur böyle kavgalar fazla üzülmeyin
Belki de eşiniz sizden daha fazla ilgi görmek istiyordur o yüzden öyle demiştir
Kıyaslama değildir belki
evet daha fazla ilgi bekliyor etrafında pervane olayım istiyor ama kendisi aynı çabayı sarf etmiyor

evet daha fazla ilgi bekliyor etrafında pervane olayım istiyor ama kendisi aynı çabayı sarf etmiyor
Bu işler karşılıklı olur
Siz biraz daha ilgi göstermeyi deneyin belki eşiniz de kendine çeki düzen verir
Eşim bana çok değer veriyor bende öyle yapayım diye düşünür erkekler biraz çocuk gibi oluyor

şuan konuşmuyor benimle ne yapayım sizce alttan alayım mı yoksa bende mi konuşmamayım

Biraz da içkinin verdiği sersemlikle size sarmış. Ilk adımı siz atın bu akşam bakalım karşılık vermezse sizde yokmuş gibi davranirsiniz. Ama hicbir erkek ilgiye biraz fanteziye hayır demez. Denenmeye değer tatlım :)

ama bu sefer hep aynısını yapar diye düşündüm kendini şuan geri çekti bende konuşmuyor bile ben alttan alsam gebe kıyaslar belki

ama bu sefer hep aynısını yapar diye düşündüm kendini şuan geri çekti bende konuşmuyor bile ben alttan alsam gebe kıyaslar belki
Bi dene canım kaybedecek ne var. Erkekler biraz soğuk nevale bize benzemezler kırıldı mı üzüldü mü. Sen beni dinle cnm

Amaan aynı benm koca onla bunla kıyaslama ılgı odagı olma. Ne yaparsan yap yetmıyo boylelerıne. Kendı bebeklerını bıle kıskanırdı dusun.

Uzatılacak ve sabaha kadar ağlanacak bı konu görmedim ben. Bıraz hazır cevapla alakalı. O öyle boş konuştuğunda sende kuzenıne bak karısına nasıl da saygı duyuyor vs bıseyle ona karşılık ver kapansın gitsin konu

ben olsam o konuşmuyorsa konuşmazdım
yok öyle hem kalp kırıp hem üste çıkmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…