- 4 Kasım 2011
- 135
- 235
- 303
- Konu Sahibi asii nuran
-
ayy en güzel yazmışşınız bende dediğiniz gibi yapayım ortam ayarlayıp dertlerimi tek tek anlatayım anlarsa inşallah aslında sorunlar tek bu değil işte hep söyler saygı yok diye halbuki ben çay çorba falan işlerini saygı olarak görmüyrum ama o görüyor mesala mesaiden gelir geç saatte ona sormam yemek yedin mi diye sor diyip duruyor bende sen çocuk değilsin açsan yersin diyorum
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim sizin yapıcı insanlara bayılıyorum kendim öyle olamasamdaYazdıklarınizdan anladığım kadarıyla Siz hep böyleydiniz sanırım ama eşiniz bunu "artik" sorun etmeye başlamış. Hizmet etmek saygı duymak olarak dusunulecekse Siz zaten ev işi temizlik çocuk büyütme ve çalışıp eve katkıda bulunma derken fazlasıyla ona hizmet ediyorsunuz.ama o da takmış bikere bu konuya, ortada buluşmayı deneyin.
Siz ona guzel bi akşam yemegi hazırlayın bigun.. Çayını koymadım diye bana saygın yok demistin, sana olan saygimi göstermek istedim diyin mesela.. Sonra ona başka bi kadınla kıyaslanmanın kadınlık gururunuzu kırdığını soyleyin mutlaka cunku bu yaptığı cok yanlış. Böyle bisey bekliyorsa bunu daha uygun bi dille söylemenin kırk yolu var. Siz iki defa çayını koymaya gayret edin o da koymadığınız zaman olduğunda bunu görmezden gelebilmeyi denesin.
Yanlış anlamayın ben size hak veriyorum. Sadece sabaha kadar ağlayıp uzuldugunuz icin ilk adımı varın siz atın diyorum. Çünkü küçücük bi konu çok büyümüş. Umarim eşiniz de anlayisla yaklasir.
kıyasladığı için çok kırıldım belki ondandır çok fazla laf söyledim bendeErkek de kadin gibi dikkat, ilgi ister. Belli ki, kuzeninin evliliyini kiskanmis. Siz de kavqa cikarmak yerine aklima gelmemis, bir dahakine daha dikkatli olurum filan diyip gonlunu ala bilirdiniz. Boşuna kavqa etmissiniz ...
kıyaslamasıda mı normalIlgi beklemesi normal
Kadinlar da cok zaman kocalarini baskalarinin kocalariyla, kv-lerini baskalarinin kv-leri ile kiyaslar. Bu normal bisey. İnsan baskasinda gorunce uzuluyo. Keske benim karim ve ya kocam da bana karsi boyle olsa diyo ...kıyasladığı için çok kırıldım belki ondandır çok fazla laf söyledim bende
Bilmem bana normal gelmediKadinlar da cok zaman kocalarini baskalarinin kocalariyla, kv-lerini baskalarinin kv-leri ile kiyaslar. Bu normal bisey. İnsan baskasinda gorunce uzuluyo. Keske benim karim ve ya kocam da bana karsi boyle olsa diyo ...
Canım kıyaslamak olarak anlama örnek göstermişkıyaslamasıda mı normal
evet haklı olabilirsiniz bende de var birazCanım kıyaslamak olarak anlama örnek göstermiş
En basitinden hani sen onun çayını bile önemsememişsin gibi hissetmiş...
Sende umrunda olmadığını düşünüyorsun
Belkide böyle cezalandırıyor seni konusmayarak..
Ben evde dikkat etmem çayı dolu mu boş mu
Ama dışarda özenle sorarım. Çünkü dışarda en yakini benim..
Böyle küçük şeyler hoşuna gidiyorsa şanslısın bence.
Diğer büyük işlerde kocandan yardım isteyebilirsin yoğruluyorsan
Ama sitem etmeden...
Ve överek. Sayende dinlendim kendime vakit ayirabildim teşekkkür ederim gibi cumleler erkegi motve eder
banada zaman lazım demek kiGereksiz bir konu ama belli ki insanlar içinde hizmet bekliyor.
Olur böyle tartışmalar. Erkekler böyle gayet rahat uyuyabiliyorlar ilk zamanlar benim de tuhafıma gitmişti şimdi ben ondan önce uyuyorum
giyelim bakalımAdam eşini hizmetçi olarak görüyor, kendi çayini bile doldurmuyor. Burdaki kadinlar "nolcak, olur öyle şeyler, git fantezi yap sirnaş" diyorlar. Ne desem bilemedim gerçekten. Evet konu sahibi, kirmizi geceligini giy, o zaman kesinlikle değerini anlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?