- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.916
- 113
- 30
- Konu Sahibi asii nuran
-
karşılık verdim zaten ama hala atamadım içimdenUzatılacak ve sabaha kadar ağlanacak bı konu görmedim ben. Bıraz hazır cevapla alakalı. O öyle boş konuştuğunda sende kuzenıne bak karısına nasıl da saygı duyuyor vs bıseyle ona karşılık ver kapansın gitsin konu
ayyy yok ne kusura bakıcam sonuna kadar haklısınız ben senin çayının bekçisi değilim dedim zaten saygı olarak görüyor bu durumuKendi içkisini kendi alıp içebiliyorsa gitsin kendi çayını kendi koysun!!! 5 yaşında çocuk değil. Oğlan anneleri sakın oğullarınızı böyle ataerkil bir anlayışta yetiştirmeyin, ne istiyorsa önüne sermeyin sonra böyle manyaklar dolanıyor etrafta , kadınları eziyorlar. Kusura bakma konu sahibi sinirlendim sabah sabah eşine ve sana tutunduğu tavıra.
dimi işte benim çenem konuşmadan duramıyorben olsam o konuşmuyorsa konuşmazdım
yok öyle hem kalp kırıp hem üste çıkmak
evet daha fazla ilgi bekliyor etrafında pervane olayım istiyor ama kendisi aynı çabayı sarf etmiyor
sinirlendiğim için güzelce söylemedim tabi onun kocasıda karısıyla çok ilgilidir bence dedimbunu aynı bu şekilde kendisi ile konuştunuz mu?
senin ilgi beklediğin kadar ben de bekliyorum birbirimizle güzelce ilgilenelim diye??
sinirlendiğim için güzelce söylemedim tabi onun kocasıda karısıyla çok ilgilidir bence dedim
işte benim sorunum bu sinirlendiğim zaman adamı doğduguna cenemle pişman ediyorum daha ağır şeyler söyledim bence adamı hiç pişman olmasına izin vermiyorum nasıl dizginlicem kendimio zaman bir sakin zamanda al karşına güzelce gönlünü içinden geçenleri anlat. insanlar konuşa konuşa biliyorsun. küse küse değil.
işte benim sorunum bu sinirlendiğim zaman adamı doğduguna cenemle pişman ediyorum daha ağır şeyler söyledim bence adamı hiç pişman olmasına izin vermiyorum nasıl dizginlicem kendimi
şuan için aynı evde iki yabancı modundayızo zaman sende de sorun var. hepimiz dönem dönem sinirli iken ağzımızdan çıkanlardan pişman oluyoruz ama bu süreklilik arz ediyorsa ve kendini dizginleyemiyorsan ne evlilik ne de sosyal hayat hatta çocuğun için bile iyi bir şey değil. zaten bu konuşmayı sinirli zamanda değil sakin ve keyifli bir zamanda yapman lazım.
Siz ağlarken kendisi güzelce uyuyabildi dimi? Sizinle konuşmama sebebi ayağına hizmet götürmemeniz,eli ayağı tutuyor değil mi? Bence siz haklısınızama bu sefer hep aynısını yapar diye düşündüm kendini şuan geri çekti bende konuşmuyor bile ben alttan alsam gebe kıyaslar belki
O zaman o size saygı göstersinayyy yok ne kusura bakıcam sonuna kadar haklısınız ben senin çayının bekçisi değilim dedim zaten saygı olarak görüyor bu durumu
evet hemde horlaya horlayaSiz ağlarken kendisi güzelce uyuyabildi dimi? Sizinle konuşmama sebebi ayağına hizmet götürmemeniz,eli ayağı tutuyor değil mi? Bence siz haklısınız
sorun çay değilmiş ona göre küçük bir örnekle açıklamış istediği şeyleri bende onun kocası da kızın ağzınını içine düşüyor dedim beyfendi küstüAyh az yesinde...bu adamlar niye 300 gr fazlaligi var diye bizden ustunler arkadas? Ben kabul etmiyorum onlara kole gibi hizmet etmeyi.. ancak cocuklarima hizmet ederim o kdr. Pervane olcakmissin ole mi? Bak bak baaakkk..
Buarada cay doldurmayi filan ben herkese doldururum yani kocam olmasi olmanasi degil.. birinin bardagi bossa doldururum.. ama erkek kardesimde doldurur, yengemde herkeste.. bunu bu kdr buyuymek bile sacma
Bu cvbi hak etmis kendisi:)sorun çay değilmiş ona göre küçük bir örnekle açıklamış istediği şeyleri bende onun kocası da kızın ağzınını içine düşüyor dedim beyfendi küstü
Benim ki mi gereksiz olmuşCok gereksiz bi cikis yapmissiniz
bosver..
Dost aci soylermis evet :)Benim ki mi gereksiz olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?