Kocamla sorunum

Diyorum ya normalde cok iyidik.asker esim ayriyiz 1 senedir.10 ay kaldi gelmesine.doguda kendisi ev ankarada. Ablasi izmirde gitmesi gereken yer dogu 10 saatlik yol.bilmiyorum bn ne yapiyosam ikimiz icin ama yanlis anlasiliyo demekki

Neden esınızle beraber yasamıyorsunuz

yani eşinin aslında fırsat bulduğunda bu süreci senin yanında atlatmalı. sonuçta sen eşisin. en sevdiğisin.
Degilmi.bende oyle dedim iste 10 gun 15 gun kalacksin zaten ne demek evinde kalmamak.seviyorum diyo ama bilmiyorum.inaniyorum ama yinede suphe var nedeni konusunda

evlisiniz siz yahu, ne bu sevgili tripleri, bi süre görüşmeyelim falan, derdi ne bu adamın anlamadım

Evinde değil de ablada kalmak ne demek ne ayak yani norml bi koca erkek karısına gelir çok özürdç diliyorum ama insan birliktelik içinde olsa 1 gün gelir hemn daraldılar mı üstüme gelme aynısını sen yap dene baklım nolacak

Hicbir anlam veremedim.yorumsuz kalmak boyle birseymis.

Degilmi.ben bi kere yaptim.oooo olay oldu.bilmiyorum inanki.aynen dediginizde haklisiniz.insan evine kosar karisina kocasina gider ama yok.ya annesine babasina gider.yani köyüne.yada diicem arti ablasina gitti iste.iliskiye ara verdik resmen bu ne demek allah askina

O
Orda bri olabilir mi seviyorum demek lafya olmz ki göstermek lazm

Diyorum ya normalde cok iyidik.asker esim ayriyiz 1 senedir.10 ay kaldi gelmesine.doguda kendisi ev ankarada. Ablasi izmirde gitmesi gereken yer dogu 10 saatlik yol.bilmiyorum bn ne yapiyosam ikimiz icin ama yanlis anlasiliyo demekki
canım benim bak senden habersiz izmire ablasına gitmesi beraberinde bir sürü soru işaretini getirir. Eşini sıkı takip et

Askerlik bitince senden boşanmak istediğini bile söyleyebilir. Gözlerini kulaklarını aç. Çok bağlama kendini eşine

canım benim bak senden habersiz izmire ablasına gitmesi beraberinde bir sürü soru işaretini getirir. Eşini sıkı takip et
Hep yalnis ustune yalnis yapiyo.bnmde hatalarim olabilir.ama hatalirim bizi bu konuma getirmis olmamali.sıkı takip ediyorum.etmeseydim onu izmirde oldugunu anlayamazdim.bunu ben yapsaydim bana ne laflar derdi.

Hep yalnis ustune yalnis yapiyo.bnmde hatalarim olabilir.ama hatalirim bizi bu konuma getirmis olmamali.sıkı takip ediyorum.etmeseydim onu izmirde oldugunu anlayamazdim.bunu ben yapsaydim bana ne laflar derdi.
sen kendini her şeye hazırla. Arana mesafe koy. Kızdığını kırıldığını anlasın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…