- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
Evt 3 gun evde kaldi annesine gittik 7 gun kdr orda kaldik.iznim bitti dedi..ablasina kafa dinlemeye gitmis.
Koymak iyi olurmu dersin.bugun beni hic aramdisen kendini her şeye hazırla. Arana mesafe koy. Kızdığını kırıldığını anlasın en azından
tabiki biraz mesafe koymalısınKoymak iyi olurmu dersin.bugun beni hic aramdi
okudum şimdiDuzelttim
bunlaro okumamistim ama tahmin etmistimKonu sahibinin esi asker. Askerden izne gelmis. Bi kismini kendi evlerinde bi kismini esiyle annesinin evinde gecirmisler. Sonra iznim bitti diyip gitmis. Ama izni bitmemis, yalan soylemis, gitmis ablasinda tamamlamis izni.
Ha bi de senden sogudum beni fazla arama diyormus. Saat basi konusuyorlarmis. Bak bu banada fazla geldi.
Kocam bir yere gitse asla aklima konum attirmak gelmez. Cok fazla bunaltiyorsunuz. Ya adami dusundugumden degil ama simartiyosunuz boyle yapip. Ne ugrascam be onu takip edip. Ne aricam zirt pirt o beni arasin! Bi de bu sekilde kontrol altina tutulmaya calisilan adamlar daha cok gizli is cevirir.
Giderken kayseriye gecip arkadasla gececez gorev yerine dedi.bn suphelendim ve icime sıkıntı girdi.biseyler oldugunu anladim .arkadasinla resim cek at dedim atmadi sesi gelmiyodu.yani oraya gitmedigi belliydi 3 4 gun gorusmeyelim diyincede konum istedim.cunku supheyi iyice cekti.sık arariz birbirimizi oda bende hani bn aramasam o merk eder o aramasa bn merak ederim.oyleydik.biranda bilmiyorum ondan sıkılmış.bugun 1 kere aradi aramdim bn.oda kafasi bnde kalmis o yuzden aramis.yani ozledigi icin degil demekki.yani neden boyle yapar bi insan.ablasiyla konustum ayrilik mi istiyo dedim yok dedi yok simdilik dedi.musait degildi aksam konusalim dedi aradim acmadi simdi.simdilik ne demek.yani aklim almiyorbunlaro okumamistim ama tahmin etmistim
esine konum attirmak da benim de hic aklima gelmez
erkeler zaten cabuk bunalir ama bu cok cok fazla
beni de saat basi arasa bende daralirim acik acik arama beni derim yani
kocan da olsa az mesafe olacak
bi de adam askermis zaten ne yapicak erkelerin icinde konum attirmaya gerek yok ki
bende adam aldatiyor sandim okuyunca
iskillendiysen vardir bi bildigin diyorum..Giderken kayseriye gecip arkadasla gececez gorev yerine dedi.bn suphelendim ve icime sıkıntı girdi.biseyler oldugunu anladim .arkadasinla resim cek at dedim atmadi sesi gelmiyodu.yani oraya gitmedigi belliydi 3 4 gun gorusmeyelim diyincede konum istedim.cunku supheyi iyice cekti.sık arariz birbirimizi oda bende hani bn aramasam o merk eder o aramasa bn merak ederim.oyleydik.biranda bilmiyorum ondan sıkılmış.bugun 1 kere aradi aramdim bn.oda kafasi bnde kalmis o yuzden aramis.yani ozledigi icin degil demekki.yani neden boyle yapar bi insan.ablasiyla konustum ayrilik mi istiyo dedim yok dedi yok simdilik dedi.musait degildi aksam konusalim dedi aradim acmadi simdi.simdilik ne demek.yani aklim almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?