Olay bu.iste benlik sorun yok.bn cok ilgiliyim aslinda bundan kaybediyorum.esimden supheleniyorum evet ama suphem beni biranda terkedebilir suphesi var sadece.sebebide adam kendi geri duruyo.anlamıyorum.hala ablasinda.valla inanin bilsem zaten surda konu acmam.kendjsi olaylarin ust uste geldigini soyluyo.ama bunu esine maal etmemeli
Esiniz biranda geri dursa taaa kocaeline gitse.ankaradan.babası yeni vefat etmiş, ablasıyla dertleşmek istemiştir ne var bunda ya.
Cok haklisin kardesim.bugun aradi geleyimmi dedi sen bilirsin dedim.hiii o zmn gelmiyeyim dedi.istemiyosan fln yapti.bn isterim ama sen kafa dagitmaya gitmissin ya dedim.kafani dagit dedim.yani umursamamak lazim yaaksama ne yemek yapican ne yicez dedi.bn yemek yapmicam yalniz ne yiyim dedim.acmi klalim dedi.gelecekmisin dedim gelimmi dedi tekrar.gel dedim.bisey demedi kapattik bilmiyorum gelirmi gelmezmi.msj attim gelecekmisin diye yok gelmem yazmis peki tmm dedim bnde ne dim yani.cok tersleyemiyorumda.iyice kopar diye.yada bn koparim.o yüzden yinede ses cikartamiyorum.nasil olucak sonuc hic bilgim yokiskillendiysen vardir bi bildigin diyorum..
ama sakin uzatma arama sorma
ararsa da tinlama bu ayrilik cok iyi geldi kafa dağıttım iyi oldu de arada boyle tatiller verelim kendimize de mahsus
yani tinlama esini
sevgilo triplerine girmesjn
kendini bi halt sanmasin
Adam hic gitmemis yerine.ben yerine gittiginden suphelendim.aldatiyo diye degil.hi onu dusundum ama bnm en buyuk soru isaretim bu doguya gitmedi baska yere gitti.kime gittigi 2 sorumdu.oncelik bu nerde sorusu vardi bende.hareketleri supheliydi.ogrnene kadr catladim.blki evet fazla uzerine gidiyorum.ama buda sevgimden kaynakli yani.karsiligi bu oldu.yerinde olsa zaten anliyorum arkadaki seslerden.tabiki ordunun icinde bisey yapamaz.bunu bnde biliyorum.neyse bakalim olay boylebunlaro okumamistim ama tahmin etmistim
esine konum attirmak da benim de hic aklima gelmez
erkeler zaten cabuk bunalir ama bu cok cok fazla
beni de saat basi arasa bende daralirim acik acik arama beni derim yani
kocan da olsa az mesafe olacak
bi de adam askermis zaten ne yapicak erkelerin icinde konum attirmaya gerek yok ki
bende adam aldatiyor sandim okuyunca
Normal degil b3ncede.cok ayip etti bana.bilmiyorum icim cok fazla kirik.hemdee coook fazlaaa.ama bisey yapamiyorum 3 4 ayda 10 15 gun gorucem.sen onada al basini git.gitsin ya valla beni cok bunaltti.vayyy be inanmiyorum halaa biliyomusunuz.bn bu kdr kotu bi insanmiymisim.bu kdar cokmu bunaltmisim bana yalan soyleyip gidecek kadr iznini benimle gecirmeyecek kadr. Babasi vefat edeli 2 ay oldu yeni tabikideokudum şimdi
eşiniz saçmalamış ne demek yanınıza gelip 7 gününü annesinde geçirmek
sonra da ablasına gitmek
bu arada yeni mi vefat etti babaları
yeni ise belki ondan anne de o kadar kalınmıştır ona bişey diyemem
ne olursa olsun ablasına gitmek tuhaf geldi banada
Simdi herkes burda oyle anlamis konum dedigim icin.ben bunu 1 kere istedim 3 senelik hayattimda.oda ne bana yalan soyledigini anladigim icin.oda oyle suphelense bni alt eder cikar gelir bile yani.simarttigim digru.ben ona bebek gibi bakıyorum elbisesini giydiriyorum.yemegi cayi ikramim yani aklinza gelirse herseyini yapiyorum.iste bu yuzden kaybediyorum.ama bu bnm kadinlik görevim.bn bunlari yapmazsam nasil evli oldugumu anlicam.vurdumduymaz olsam ahiretimede yazik olacak.yani nasil aramim ilgilenmiyeyim.bilmiyorum inaninki.gonlum zaten biraz sogudu acikcasi.cok uzuldum cok ağladım.belki istesemde eskisi gibi olamayabilirim.cok candan yaklasiyodum.bundan sonra nasil olacak bilmiyorum.bunaldiysa bnden bunlari istemiyosa.ne kdr yuregim sicak kalir bilemiyorumKonu sahibinin esi asker. Askerden izne gelmis. Bi kismini kendi evlerinde bi kismini esiyle annesinin evinde gecirmisler. Sonra iznim bitti diyip gitmis. Ama izni bitmemis, yalan soylemis, gitmis ablasinda tamamlamis izni.
Ha bi de senden sogudum beni fazla arama diyormus. Saat basi konusuyorlarmis. Bak bu banada fazla geldi.
Kocam bir yere gitse asla aklima konum attirmak gelmez. Cok fazla bunaltiyorsunuz. Ya adami dusundugumden degil ama simartiyosunuz boyle yapip. Ne ugrascam be onu takip edip. Ne aricam zirt pirt o beni arasin! Bi de bu sekilde kontrol altina tutulmaya calisilan adamlar daha cok gizli is cevirir.
C canali84 cok dogru yazmissin brawo.ALLAH ALLAH cok ilginc.
Karisi duruyor ailesini geziyor beyefendi. Ben olsam hepten kafani dinle bidaha gelme derim.
Tevbe ya ne tuhaf insanlar var.
Ben daha anneleri ozledigimde gidemiyorum bile. Beni ailemin yanina bile gondermek istemiyor eşim sensiz ne yapacagim ben diye.
Bu nasil genisliktir ya. Evlcilik oyunu icin evleniyor bazilarim ben bu oyundan sıkıldım birazda baskalariyla baska oyunlar oynucam. Evcilik oyununu ozleyince geri gelirim gibi... bu ne densizlik anlamadim.
Bunlari ilk yazdigin yaziya gore yaziyorum.
Sonraki ilavelerini veya yorumlari okumadna.
Cunku bazen ilk bastaki konu ilerki aciklamalarla örtüşmuyor ve fikir degisiyor. Bunlar ilk basindaki gibi...
yenilikten kastım hani bikaç gün olur cenazeye gelirNormal degil b3ncede.cok ayip etti bana.bilmiyorum icim cok fazla kirik.hemdee coook fazlaaa.ama bisey yapamiyorum 3 4 ayda 10 15 gun gorucem.sen onada al basini git.gitsin ya valla beni cok bunaltti.vayyy be inanmiyorum halaa biliyomusunuz.bn bu kdr kotu bi insanmiymisim.bu kdar cokmu bunaltmisim bana yalan soyleyip gidecek kadr iznini benimle gecirmeyecek kadr. Babasi vefat edeli 2 ay oldu yeni tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?