Ama lütfen...abartmayın:) sevmek güzel şey,değer bilin..sevginizle bunlatmayınİlk yılları diyosun yani. Düzelir diyosun. Bak mesela suan annemlerdeyim. Oda annesinin yanında. Ama suan bile bi şekilde yaptığı herseyi bilmek ve görmek istiyorum. Uyuyor olabilir ama ruyasında ne gördüğünu bile bilmek istiyorum. OFF kontrolcü olma isteği midir bu.
Ya aslında o yaptığında sorun yok. Çünkü bi şekilde affettiriyor kendisini. Ama ben yapinca resmen adamı hayattan bezdiriyorum. Nasil oluyorda benden daha kıskanç olmasına rağmen beni kırmadan parcalamadan dengeli bi şekilde yapıyor bunu anlayamıyorum :)Ama lütfen...abartmayın:) sevmek güzel şey,değer bilin..sevginizle bunlatmayın
Benim nişanlımla rüyamda ne gördüğümü sorgulayacak cinsten,o çoooookkk arayıp,çooooook merak edip,çooooook kıskandiği ve kıskanırkende çoooooook kalbimi kırdığı için sevgimi sizin kadar yoğun yaşayamıyorum.ama isterdim öyle çok sevmeyi:)
Belki sen kıskanılmayı seviyosundur,o yüzden sorun etmiyosundur,kırılmıyosundurYa aslında o yaptığında sorun yok. Çünkü bi şekilde affettiriyor kendisini. Ama ben yapinca resmen adamı hayattan bezdiriyorum. Nasil oluyorda benden daha kıskanç olmasına rağmen beni kırmadan parcalamadan dengeli bi şekilde yapıyor bunu anlayamıyorum :)
Olur mu öyle. Dışarı ciktigimizda gözler kartal gibi :) ya en sinir olduğum kafelerdeki garson kızlar. Ya resmen ben varken yürümeye çalışan kızlar oldu :/ ama bak tam bu noktada çok şanslıyım çünkü böyle bi durumu hissettiğinde siparişi verdikten sonra GUZEL KARICIM tatlı da ister misin yada başka birşey ? Muhabbeti açıyor hemde sesini yükselterek :) bu adamı sevmiyim de ne yapiyim yaaa ❤❤❤Aboooww ikiniz de siyirmissiniz
canim kiskanc iseniz kendinize olun milete bulasmayin...
Zeymur ben geçsin istemiyorum ki sadece benim kendimi kontrol edip kıskançlık yapiyim derken Kocamın kalbini kırmamayi öğrenmek istiyorum :)Ilk yillarin verdigi bisey bu. Azcik ilerlesin evliliginiz gecer bunlar. Benim esimde cok kiskanc bi insan. Bense aksine hic degilim. Bazen cok bunaltiyor hala ama ilk yillari dusununce suan cennette gibiyim. Tabi artik 5 yillik evli ve 2 cocuk annesiyim. Zaman herseyin ilaci. Biraz sabir.
Onu anlamak çok zor gerçekten. Disardayken bana kıs kıs gülüyor ama eve gelince konuyu açtığımda hic sesini çıkarmıyor sonra tabi Çenemi tutamıyorum o böyle yapınca kiskanilmayi seviyor. Bana bunu defalarca söyledi. Senin kıskanç hallerin çok tatlı oluyor dedi. Dedi demesine de adamın kalbini kırıyorum işteBelki sen kıskanılmayı seviyosundur,o yüzden sorun etmiyosundur,kırılmıyosundur
Eşin kıskanılmayı sevmiyosa kırılıyo olabilir
Ben sevmiyorum,aşırı olanını sevmiyorum...özgüvensiz geliyo,hoşuma gitmiyo
Benim ilişkimde kıskançlık sorun mesela
bazılarında ters teper.soğutma dikkat etUlan düzenlicem düzenlemesine de bu konuda nasıl daha düzgün yazılır ki. Kızlar kısaca durum şu; 1 senedir evliyim. Kocamı ÇOOOOK SEVİYORUMMMMMMM. Ne kadar seviyorsam o kadarda kıskanıyorum ve bu kıskançlık artık tartışmalara ve küsmelere dönmeye başladi. Yatakta bazen dönüp yatıyorum. Ve kocam bundan rahatsız oldugunu dile getiriyor . Kocamı kaybetmek istemiyorum . Kıskançlık bitmez belki ama en azından ne yapmalıyım yada nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Pls heLP?
Ben gerçekten mutsuzumbazılarında ters teper.soğutma dikkat et
21 sayiliryaşınız kaç?
daha küçüksünüz sandım. neyse,21 sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?