Kocamla sürekli kavga ediyoruz. Sebebi kıskançlık

Hsgzllk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
131
437
103
Kızlar 1 senedir evliyim. Kocamı çok seviyorum sevdiğim kadar da kıskanıyorum. Bu kıskançlık yüzünden 2 gün normalse 5gun kavga ediyoruz. Bu cinsel hayatımızı da etkiliyor. Kavga ettiğimiz zaman Sevişmeden uyuyoruz. Yarın olunca da bana "zaten benimle sevismiyorsun eskisi gibi ,neden sex yapmiyoruz"diyor.. Kısaca ne yapmalıyım bilemiyorum. Kıskançlık olayını aşsam bile içimdeki yaşadığım duygu sinsilesi yüzünden cinse hayatımız da sekteye uğruyor ne yapmalıyım yada yapmamalıyım? Evli hatunlar dan tavsiyeler bekliyorum

Yapı olarak kıskanç biriyim ama, bu sebepsiz kıskançlıkları anlayamıyorum.
Samimi bir arkadaş olur, size ayırdığı vakit ve ilgi azalır ya da size yapmadığı incelikleri başkalarına yaptığını görürsünüz ve kıskanırsınız anlarım da...
Bir insan durduk yere nasıl kıskanılır ki?

Malesef kıskançlık bu. Zaten sorunum olmasa burda yayınlamam özel hayatımın ayrıntılarını. Bitmez belki ama torpulemek için ne yapmalıyım bilmiyorum. Annem babam ayri oldukları için onlara da danisamiyorum. Zaten de böyle derin bi konuyu konuşamam onlarla. Kadınlar klübü yardım edebilir belki diye düşündüm :/

Sanırım evliliğin ilk yillarinda olağan birşey bu ama zamanla bu azalıyor bence daha sakin olman gerekiyor. Henüz çok gencsin...:))) küslük yapma naz yap :))

İlk yılları diyosun yani. Düzelir diyosun. Bak mesela suan annemlerdeyim. Oda annesinin yanında. Ama suan bile bi şekilde yaptığı herseyi bilmek ve görmek istiyorum. Uyuyor olabilir ama ruyasında ne gördüğünu bile bilmek istiyorum. OFF kontrolcü olma isteği midir bu.

Daha birbirinize doymamissiniz :)) ayrı kalmayın sizde beraber gidin gideceğiniz yere, emin ol bikac yıl hatta bir iki çocuk olunca geçer :))) ama bunaltmamaya çalışın evlilik emek ister... sabir ister...

Bak mesela o da çok kıskanç. Ben bakkala gidemiyorum . Çünkü genç bi bebe oluyor bazen . O bebeyi bi kere gördü ve bi daha bakkal yok dedi. Ben yokken makyaj yok,etek elbise dekoltesi olan hicbirsey yok diyor. Disardayken resmen garsonlari gözleriyle dövüyor. Daha bugün annemlerdeyken yanıma geldi. Arabanın bi tanesinde 1 erkek 1 kız varmış. Erkek bu eve doğru bakınca resmen adamı durdurdu hayırdır neye bakıyorsun "GARDAŞ "dedi. Ben şok oldum. Baktım aşağıya iniyor. Adam ı dövmek için indi resmen. Ama tabi adam topuk. Sonra bide bana gelmiş "hayırdır neden baktı? dedi. Tanımam etmem ama işte anlatmak çok zor.

Ama lütfen...abartmayın:) sevmek güzel şey,değer bilin..sevginizle bunlatmayın
Benim nişanlımla rüyamda ne gördüğümü sorgulayacak cinsten,o çoooookkk arayıp,çooooook merak edip,çooooook kıskandiği ve kıskanırkende çoooooook kalbimi kırdığı için sevgimi sizin kadar yoğun yaşayamıyorum.ama isterdim öyle çok sevmeyi:)

Aboooww ikiniz de siyirmissiniz
canim kiskanc iseniz kendinize olun milete bulasmayin...

Ilk yillarin verdigi bisey bu. Azcik ilerlesin evliliginiz gecer bunlar. Benim esimde cok kiskanc bi insan. Bense aksine hic degilim. Bazen cok bunaltiyor hala ama ilk yillari dusununce suan cennette gibiyim. Tabi artik 5 yillik evli ve 2 cocuk annesiyim. Zaman herseyin ilaci. Biraz sabir.

Ya aslında o yaptığında sorun yok. Çünkü bi şekilde affettiriyor kendisini. Ama ben yapinca resmen adamı hayattan bezdiriyorum. Nasil oluyorda benden daha kıskanç olmasına rağmen beni kırmadan parcalamadan dengeli bi şekilde yapıyor bunu anlayamıyorum :)

Belki sen kıskanılmayı seviyosundur,o yüzden sorun etmiyosundur,kırılmıyosundur
Eşin kıskanılmayı sevmiyosa kırılıyo olabilir
Ben sevmiyorum,aşırı olanını sevmiyorum...özgüvensiz geliyo,hoşuma gitmiyo
Benim ilişkimde kıskançlık sorun mesela

Aboooww ikiniz de siyirmissiniz
canim kiskanc iseniz kendinize olun milete bulasmayin...
Olur mu öyle. Dışarı ciktigimizda gözler kartal gibi :) ya en sinir olduğum kafelerdeki garson kızlar. Ya resmen ben varken yürümeye çalışan kızlar oldu :/ ama bak tam bu noktada çok şanslıyım çünkü böyle bi durumu hissettiğinde siparişi verdikten sonra GUZEL KARICIM tatlı da ister misin yada başka birşey ? Muhabbeti açıyor hemde sesini yükselterek :) bu adamı sevmiyim de ne yapiyim yaaa ❤❤❤

Zeymur ben geçsin istemiyorum ki sadece benim kendimi kontrol edip kıskançlık yapiyim derken Kocamın kalbini kırmamayi öğrenmek istiyorum :)

Onu anlamak çok zor gerçekten. Disardayken bana kıs kıs gülüyor ama eve gelince konuyu açtığımda hic sesini çıkarmıyor sonra tabi Çenemi tutamıyorum o böyle yapınca kiskanilmayi seviyor. Bana bunu defalarca söyledi. Senin kıskanç hallerin çok tatlı oluyor dedi. Dedi demesine de adamın kalbini kırıyorum işte

bazılarında ters teper.soğutma dikkat et

bazılarında ters teper.soğutma dikkat et
Ben gerçekten mutsuzum duzeltmeye çalıştıkça batıyorum bi süre konusmicam. Bu sefer beni çok kırdı küstümm ters tepe diyorsun ama o da beni kırıyor biraz önce aradı konuşuyorduk biraz naza cektim kendimi ilgilensin tatlı söz söylesin diye ama Bana BAĞIRDİ inan 3 gün oldu midem bomboş yiyemiyorum hiçbir şey. Zaten 10 gün önce bi rahatsizlik geçirdim dr ilaç verdi ama ne ilaç nede beslenme sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…