- 8 Temmuz 2019
- 11
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi Psikolojik hasta
-
İşin içinden de çıkamıyoruz kimseye bir şry diyemiyoruz iş için kardeşlerine ihtiyacı var bu yüzden kovamıyorsun ama bir Allah'ın kulu da çıkıp yalnız kalsınlar gitmeyin oraya demiyor inanın yatağımda ağlayıp duruyorum çok ypruldumNe deseniz haklısınız valla yorum yapamadım
Belki size nasip olmamıştır.Başbaşa kalınca da romantik yemekler yenmiyor ama yinede siz öyle hayal edin
Sonuna kadar haklısınız,Eşiniz aynı dusuncede olmadığı sürece işiniz çok zor halinden memnun o demekki yanlız kalmak istemiyor,bendede yeni evliyken 1sene kaynimla yaşadım artık gitsin dedim kabul etmedi eşim güzel bı kavga ettik eşimle öyle gitti, Allah sizede kolaylık versin inşallahmerhaba ben 8 aylık evli bir kadınım. Eşim ile 10 yıllık bir ilişkiden sonra büyük zorluklarla evlendik. İkimiz de pek çok şeyi göze aldık. Sözlendikten sonra eşimin işi büyüme aşamasına geçti ve farklı bir yerde yaşamamız gerektiğini fark ettik. Ben eskişehirliyim o da afyonlu. Ama biz afyonun bir ilçesine yerleştik iş gereği. Başta daha iyi olur diye düşünmüştüm ama daha kötü oldu. İlk kendi ailemden darbe yedim. Daha 3 haftalık evliyken annemin ayağı çatladı ve yanıma geldiler. 3 hafta bizde kaldılar. Tabi bu arada eşimin kardeşleri de gelip gitmeye başladı. İş büyüyünce eşim kardeşleriyle beraber çalışıyordu. Onlara ev tuttuk ama yine de sonuç değişmedi. 2 erkek kardeşi olunca yemekte heo bize gelmeye başladılar. Yemekten sonra da genel de kaldılar. 8 aydır aşağı yukarı durum böyle arada benim ailem geldi yetmedi evim kışın buz kesince kayınvalidemler de 1 buçuk ay kaldık şimdi de ramazan sahurda işin içine girince kardeşleri tamamen bize yerleşti hafta sonu afyona evlerine gidiyorlar ama onda da kayınvalidem bizi de çağırıyor yine rahat vermiyorlar bıktım artık eşime dert yanınca kötü eş kötü gelin gibi hissediyorum kendimi ama hoş görü gösterecek sabrım kalmadı çok yoruldum tükendim ben 10 yıl bunun için mi bekledim ben kocamla baş başa sohbet edemeyeceksem kocamı evde istediğim gibi karşılayamayacaksam baş başa romantik yemekler yiyemeyeceksem ne anlamı kaldı evliliğin
Her gün yenmez tabi ama en azından yalnız oluruz biri var diye televizyona gömülmek yerine karı koca ne yapmak istersek onu yaparızBaşbaşa kalınca da romantik yemekler yenmiyor ama yinede siz öyle hayal edin
Nasip olmama kocamdan çekme kocamın odun olması olayı değil bu. Sadece çok sıkıcı.nedir yani evde basbasa yemek için yorulan ben olcam .yorulunca romantizm mi kalıyorBelki size nasip olmamıştır.
Konu sahibi rahatsızlığını net bir sekilde belli et.
Romantik yemek anlayışlarımız tamamen zıtmış. 11 yıllık sevgilimle evlendim ben. Evimde oturup karşılıklı gerekirse aç kalmanın bile hayalini çok kurdum. Romantizm anlayışım bu sebeple yalılı dizilerden öğrenilme değil. Üzgünüm size hak veremediğim için.Nasip olmama kocamdan çekme kocamın odun olması olayı değil bu. Sadece çok sıkıcı.nedir yani evde basbasa yemek için yorulan ben olcam .yorulunca romantizm mi kalıyor
Dışarıda gerceklesecek bı durum bence
Özel bı masa hazırlanmış siz oturmuş olmalısınız eşinizle birlikte.
Güzel bı müzik hizmet edenler etrafta...romantik yemek anlayışı budur size de bu nasip olmadı galiba
Esinizle bu konu hakkında konussaniz bence size hak verecektir. Kötü bir niyetiniz yok ki herkes kocasıyla yalnız kalmak ister, bunun için evleniyoruz bir yerde. Zorunlu durumların önüne geçemeyiz tabii ama birlikte bir formül bulabilirsiniz bencemerhaba ben 8 aylık evli bir kadınım. Eşim ile 10 yıllık bir ilişkiden sonra büyük zorluklarla evlendik. İkimiz de pek çok şeyi göze aldık. Sözlendikten sonra eşimin işi büyüme aşamasına geçti ve farklı bir yerde yaşamamız gerektiğini fark ettik. Ben eskişehirliyim o da afyonlu. Ama biz afyonun bir ilçesine yerleştik iş gereği. Başta daha iyi olur diye düşünmüştüm ama daha kötü oldu. İlk kendi ailemden darbe yedim. Daha 3 haftalık evliyken annemin ayağı çatladı ve yanıma geldiler. 3 hafta bizde kaldılar. Tabi bu arada eşimin kardeşleri de gelip gitmeye başladı. İş büyüyünce eşim kardeşleriyle beraber çalışıyordu. Onlara ev tuttuk ama yine de sonuç değişmedi. 2 erkek kardeşi olunca yemekte heo bize gelmeye başladılar. Yemekten sonra da genel de kaldılar. 8 aydır aşağı yukarı durum böyle arada benim ailem geldi yetmedi evim kışın buz kesince kayınvalidemler de 1 buçuk ay kaldık şimdi de ramazan sahurda işin içine girince kardeşleri tamamen bize yerleşti hafta sonu afyona evlerine gidiyorlar ama onda da kayınvalidem bizi de çağırıyor yine rahat vermiyorlar bıktım artık eşime dert yanınca kötü eş kötü gelin gibi hissediyorum kendimi ama hoş görü gösterecek sabrım kalmadı çok yoruldum tükendim ben 10 yıl bunun için mi bekledim ben kocamla baş başa sohbet edemeyeceksem kocamı evde istediğim gibi karşılayamayacaksam baş başa romantik yemekler yiyemeyeceksem ne anlamı kaldı evliliğin
böyle eziyet çekmektense çıkarın sesinizi. eziyet çekip iyi gelin olmaktansa kendi evinizde istediğiniz hayatı yaşayıp kötü gelin olun. biraz anlayış ve mantık ya. ev ev üstüne olmaz. ben kendi anamın evinde rahat edemiyorum evlendiğimden beri. bu yüzden böyle gidip orada burada kalan insanları anlayamıyorummerhaba ben 8 aylık evli bir kadınım. Eşim ile 10 yıllık bir ilişkiden sonra büyük zorluklarla evlendik. İkimiz de pek çok şeyi göze aldık. Sözlendikten sonra eşimin işi büyüme aşamasına geçti ve farklı bir yerde yaşamamız gerektiğini fark ettik. Ben eskişehirliyim o da afyonlu. Ama biz afyonun bir ilçesine yerleştik iş gereği. Başta daha iyi olur diye düşünmüştüm ama daha kötü oldu. İlk kendi ailemden darbe yedim. Daha 3 haftalık evliyken annemin ayağı çatladı ve yanıma geldiler. 3 hafta bizde kaldılar. Tabi bu arada eşimin kardeşleri de gelip gitmeye başladı. İş büyüyünce eşim kardeşleriyle beraber çalışıyordu. Onlara ev tuttuk ama yine de sonuç değişmedi. 2 erkek kardeşi olunca yemekte heo bize gelmeye başladılar. Yemekten sonra da genel de kaldılar. 8 aydır aşağı yukarı durum böyle arada benim ailem geldi yetmedi evim kışın buz kesince kayınvalidemler de 1 buçuk ay kaldık şimdi de ramazan sahurda işin içine girince kardeşleri tamamen bize yerleşti hafta sonu afyona evlerine gidiyorlar ama onda da kayınvalidem bizi de çağırıyor yine rahat vermiyorlar bıktım artık eşime dert yanınca kötü eş kötü gelin gibi hissediyorum kendimi ama hoş görü gösterecek sabrım kalmadı çok yoruldum tükendim ben 10 yıl bunun için mi bekledim ben kocamla baş başa sohbet edemeyeceksem kocamı evde istediğim gibi karşılayamayacaksam baş başa romantik yemekler yiyemeyeceksem ne anlamı kaldı evliliğin
merhaba ben 8 aylık evli bir kadınım. Eşim ile 10 yıllık bir ilişkiden sonra büyük zorluklarla evlendik. İkimiz de pek çok şeyi göze aldık. Sözlendikten sonra eşimin işi büyüme aşamasına geçti ve farklı bir yerde yaşamamız gerektiğini fark ettik. Ben eskişehirliyim o da afyonlu. Ama biz afyonun bir ilçesine yerleştik iş gereği. Başta daha iyi olur diye düşünmüştüm ama daha kötü oldu. İlk kendi ailemden darbe yedim. Daha 3 haftalık evliyken annemin ayağı çatladı ve yanıma geldiler. 3 hafta bizde kaldılar. Tabi bu arada eşimin kardeşleri de gelip gitmeye başladı. İş büyüyünce eşim kardeşleriyle beraber çalışıyordu. Onlara ev tuttuk ama yine de sonuç değişmedi. 2 erkek kardeşi olunca yemekte heo bize gelmeye başladılar. Yemekten sonra da genel de kaldılar. 8 aydır aşağı yukarı durum böyle arada benim ailem geldi yetmedi evim kışın buz kesince kayınvalidemler de 1 buçuk ay kaldık şimdi de ramazan sahurda işin içine girince kardeşleri tamamen bize yerleşti hafta sonu afyona evlerine gidiyorlar ama onda da kayınvalidem bizi de çağırıyor yine rahat vermiyorlar bıktım artık eşime dert yanınca kötü eş kötü gelin gibi hissediyorum kendimi ama hoş görü gösterecek sabrım kalmadı çok yoruldum tükendim ben 10 yıl bunun için mi bekledim ben kocamla baş başa sohbet edemeyeceksem kocamı evde istediğim gibi karşılayamayacaksam baş başa romantik yemekler yiyemeyeceksem ne anlamı kaldı evliliğin
merhaba ben 8 aylık evli bir kadınım. Eşim ile 10 yıllık bir ilişkiden sonra büyük zorluklarla evlendik. İkimiz de pek çok şeyi göze aldık. Sözlendikten sonra eşimin işi büyüme aşamasına geçti ve farklı bir yerde yaşamamız gerektiğini fark ettik. Ben eskişehirliyim o da afyonlu. Ama biz afyonun bir ilçesine yerleştik iş gereği. Başta daha iyi olur diye düşünmüştüm ama daha kötü oldu. İlk kendi ailemden darbe yedim. Daha 3 haftalık evliyken annemin ayağı çatladı ve yanıma geldiler. 3 hafta bizde kaldılar. Tabi bu arada eşimin kardeşleri de gelip gitmeye başladı. İş büyüyünce eşim kardeşleriyle beraber çalışıyordu. Onlara ev tuttuk ama yine de sonuç değişmedi. 2 erkek kardeşi olunca yemekte heo bize gelmeye başladılar. Yemekten sonra da genel de kaldılar. 8 aydır aşağı yukarı durum böyle arada benim ailem geldi yetmedi evim kışın buz kesince kayınvalidemler de 1 buçuk ay kaldık şimdi de ramazan sahurda işin içine girince kardeşleri tamamen bize yerleşti hafta sonu afyona evlerine gidiyorlar ama onda da kayınvalidem bizi de çağırıyor yine rahat vermiyorlar bıktım artık eşime dert yanınca kötü eş kötü gelin gibi hissediyorum kendimi ama hoş görü gösterecek sabrım kalmadı çok yoruldum tükendim ben 10 yıl bunun için mi bekledim ben kocamla baş başa sohbet edemeyeceksem kocamı evde istediğim gibi karşılayamayacaksam baş başa romantik yemekler yiyemeyeceksem ne anlamı kaldı evliliğin
[/QUO hayaller hawai hayatlar sanayi olmuş sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?