Kocamla yalnız kalamıyorum

Kocanız bundan rahatsız değil mi? Ne bileyim erkek de karısıyla birlikte olmak istemez mi? Erkeklerin arasındasınız sürekli hizmet ediyorsunuz. Üzücü bir durum. Mutlu bir yuva yerine koğuşa dönmüş ev
Kardeş, anne, baba canımızın içidir ama yeri geldi mi onlar da yerini bilmeli bence.

Bende 2 yıl kaynımla birlikte yaşadım. Kaynım 32 yaşında bide. Kalacak yeri yoktu bizimle kaldı sözde hemen kendine bekar evi tutup çıkıcaktı 2 sene çıkmayınca bende sinir olmaya başladım özel günlerimizde bile bizimle mumlu romantik masalara oturdu. En sonunda büyük kavga çıkardım eşime aylarca sürdü tabi boşanma derecesine geldik ama en sonunda ben kazandım ev tuttu kendine gitti 6 aydır güller gibi yaşıyoruz evli olduğumun yeni farkına vardım. İnşallah sende kurtulursun bir an önce

Malesef öyle düşünen erkek çok azdır bence. Kendi eşimden biliyorum

Biraz siz yönlendirseniz kibarca.ara sıra iyi bir akşam yemeği sonra evde müzik eşliğinde dans.o maç izlerkende öf pöf yerine ılımlı olsanız ilgilenseniz belki oda size yaklaşır

Ne kayınlarınız suçlu ne de kaynananız. Tek suçlu eşiniz. Ama onun da sizinle başbaşa kalma gibi bir isteği, romantikliği yok. Bunu kabullenin. Erkek kendi kök ailesi ile ilgili düzeni sağlayacak. Sizinki bu durumu hem sorun etmiyor hem de pasif bir erkek.

Bu sorunu kavga ederek, küserek vs. bir şekilde çözseniz bile, ilerki yıllarda eşiniz ve kök ailesi ile ilgili farklı sorunlarla karşılaşacaksınız. Çünkü klasik yurdum erkeği evliliği eşini kök aileye katmak olarak kodlamıştır. Sizin yeni bir yuva kurduk , yalnız kalalım düşünceleriniz onun için kök ailesini istememe, onlarla anlaşamama olarak yansır.

Kısacası 3. kişilerden dolayı sorun yaşamıyorsunuz, eşinizin ve sizin 'evlilik kurumundan' anladıklarınız farklı diye sorun yaşıyorsunuz.

Gerçekten çok zor bir durum en iyisi eşinle açık açık konuş bir ortak yol bulun

Şöyle yapın bir akşam eşiniz gelmeden önce ona msj atın aşkım seni çok özledim eve gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum diye sonra güzel bir sofra iki tanede mum yakın zaten eşinizle birlikte yine gelirlerse durumu fark edecekler ve onlar utanacaklar yani sonra baktınız hicbisey yok gibi devam ediyorlar yemekten sonra eşinizi yatak odasına bişey konuşmak için beş dk gelirmisin aşkım deyin gelincede sarılıp boynundan öpün yani bir nevi eşinizi cinsel çağırım yapın oda durumu anlicak yani bunu bizzat yaptığım için söylüyorum denenmiş tescilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…