Allah yar ve yardımcınız olsun. Size de sabırlar versin. İnşallah en kısa zamanda bırakır bu illeti. Çok dua edin, Allaha emanet olun.yorumlarınız için teşekkür ederim
sıra ile cevap vereyim eşim eğitim iyi kültürlüdür. Oldukça insancıldır.ama bu idaa lanetini oynamadan bırakmıyor ne yollar denedim bırakması için tehdit ettim anneme gittim
Adamın elinde olan bir sey değil sanki başka birseye dönüşüyo
Evimide eşimi de çok seviyorum bitmesini istemiyorum Acımak değil bu
Allahım bu lanet şeyi hepinizin evinden uzak tutsun
Tedavi konusuna gelince doktorların çok da uzmanlaşabildikleri bi alan değil herhalde bugun gittiğimiz doktor baska bi doktor onerdi ben alamam sizi dedi
Bence de boyle malesefAman ya bosversenize onu. Sizde bir ariza olsa "banane ne halt ederse etsin" der sıvısır gider bu adamlar.
Kendini kurtarmaya bak.
Öyle içten soluyorum ki ;
Rabbim düşmanının basına vermesin bu illeti sabahtan beri buglu gözlerimle
Bakıyorum hayata esime soyliyemiyorum boşanmak istiyorum diye istemiyorum da boşanmak ama olan bana olacak diye cok korkuyorum daha 7 aylık evliyiz nolur cok dua edin
Rabbim kimseyi çaresiz lik içersinde bırakmasın
Çok yeni evlisiniz.Öyle içten soluyorum ki ;
Rabbim düşmanının basına vermesin bu illeti sabahtan beri buglu gözlerimle
Bakıyorum hayata esime soyliyemiyorum boşanmak istiyorum diye istemiyorum da boşanmak ama olan bana olacak diye cok korkuyorum daha 7 aylık evliyiz nolur cok dua edin
Rabbim kimseyi çaresiz lik içersinde bırakmasın
Önce kendine acıeski konularımda çok sevimli konular olmadı hiç
konuşup içimi döküp bir tavsiye alamak istiyorum
Sorun eşim aşırı derecede kumar bağımlısı idaa oynuyor asla vazgeçmiyor korkunç kayıplar var ama bitmiyor çok merhametlidir iyidir kocam hakkaten kalp kırmayı sevemez ama bu illet onu yoldan çıkartıyor bildiğiniz bağımlıya dönüşüyor
2 doktora götürdüm ama pek fayda etmedi boşanma aşamasındayız yüzüstü bırakmakta istemiyorum
Beni bırakma yoksa kaybolurum asla kurtulamam diyo ama oynamadan yapamıyo napacağımı bilemedim
Boşansam ona acıyorum evliliğim için üzülüyorum devam etssem beni de bataklığa çekecek diye korkuyorum
yanaşmaz mı 2 tane farklı doktora gitttik doktorlar hep birbirinr yönlendirdi malesefEşiniz kimsenin kalbini kıramayan çok iyi niyetli biriyse önce sizin kalbinizi kırmasın bir psikologa gitsin, kumara yatırdığı parayla on tane doktor ücreti karşılar herhalde. Eğer buna yanaşmıyorsa, arkanıza bakmadan kaçın.
Bu alışkanlığı evlenmeden öncede varmıymış.
Yeni evliymişsiniz daha, peki bu sürecte ne kadar para kaybetti.
Sadece iddamı oynuyor. Eminmisin ?
Bunları soruyorum. Konuna çok yakınım çünkü
Çok ciddi bir rakam, ne kadar zamanda bu parayı kaybetmiş.Sadece idda eminim 80 bin civarı kayıp var
Eski eşim o lanet olası iddaa yüzünden beni kaybetmiştir...eski konularımda çok sevimli konular olmadı hiç
konuşup içimi döküp bir tavsiye alamak istiyorum
Sorun eşim aşırı derecede kumar bağımlısı idaa oynuyor asla vazgeçmiyor korkunç kayıplar var ama bitmiyor çok merhametlidir iyidir kocam hakkaten kalp kırmayı sevemez ama bu illet onu yoldan çıkartıyor bildiğiniz bağımlıya dönüşüyor
2 doktora götürdüm ama pek fayda etmedi boşanma aşamasındayız yüzüstü bırakmakta istemiyorum
Beni bırakma yoksa kaybolurum asla kurtulamam diyo ama oynamadan yapamıyo napacağımı bilemedim
Boşansam ona acıyorum evliliğim için üzülüyorum devam etssem beni de bataklığa çekecek diye korkuyorum
Eski eşim o lanet olası iddaa yüzünden beni kaybetmiştir...
Allah hepte önüme çıkarmıştı gizli oynasada..
Merhametli olsaydı oynamazdı.
O size acımıyor sizde ona acımayın..
Onada çok iyi insan derdi butun çevresi ama.
Çevreye iyiydi eşine gelince gizli gizli işler...
Sonuççç!!! Boşandımm...
İyikide boşanmışım..
Ben mücadelemi verdim kıymet bilmedi devam etti...
Umarım vazgeçer, eğer vazgeçmezse de yıpratmayın kendinizi...
Bu arada çocuk var mı?
Valla ben kurtuldum..yok çoçuk daha 7. ayımızdayız oynamasının kendi elinde olduğunu düşünmüyorum dr. da aynısnı soyledi içindeki dürtünün önüne geçemez dedi ama işte ben tedavi edebilirim diyen bi doktorda bulamadım
Allah yardımcınız olsun Nasıl boşanacam ne olacak bilimiyorum
Sadece idda eminim 80 bin civarı kayıp var
peki madem birakamiyor kota koysaniZ. haftalik bu kadar 50 tl vs, eger kazanirsan kazandigin parayla istedigin kadar oyna vs. gibi
bence adam kaybettikce buyuk oynuyor ki kazandigi para bir ise yarasin.80bin diyor arkadas.50 liralik kupon yapmaz tenezzul etmemistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?