Valla belki acı bir yorum ama aynen katılıyorum..Aman ya bosversenize onu. Sizde bir ariza olsa "banane ne halt ederse etsin" der sıvısır gider bu adamlar.
Kendini kurtarmaya bak.
Abbooowww o nasıl adammış öyleAllah yardimcin olsun. Bari tedavi olsun. Annemlerin orda bir adam karisini kumar borcuna satmisti.
Kumar böyle lanet bir sey işte. Rabbim kurtarsin..
Abbooowww o nasıl adammış öyle
Arkadaşım,madem sizden ayrilmak istemiyor sizde ayrilmakla tehdit edin. birakmazsan ben seni birakacagim deyin. Belki de dediniz,etki etti mı?
Enistem senelerce ablama yasatti bunun sıkıntısını. Hala da bazen ne idugu belirsiz borclari cikar. Is yaptim falan diyor ama yemiyoruz.Valla belki acı bir yorum ama aynen katılıyorum..
Düşünmeme gerek yok aynılarını yaşadım yıllarca :) Ananemler yardım etti annem çalıştı ama olmadı olmadı daha da saldı kendini.. Kumar oynayan birinden hayır beklemem ben bu yüzden..Enistem senelerce ablama yasatti bunun sıkıntısını. Hala da bazen ne idugu belirsiz borclari cikar. Is yaptim falan diyor ama yemiyoruz.
Yegenim tek cocuk onun bile ihtiyaclarini tam anlamiyla karsilayamadilar. Annemler yardimci oluyordu Allah'tan. Ve bu cocuk Galatasaray Lisesi'nde sbs Turkiye 1.si düşünün :))
Allah yardimcin olsun. Bari tedavi olsun. Annemlerin orda bir adam karisini kumar borcuna satmisti.
Kumar böyle lanet bir sey işte. Rabbim kurtarsin..
Karısını mı sattı ? Kaıdna noldu yaaaaa çüşş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?