kocamm

misal sinemaya gitmek istedim paşamız gitmek istemedi . aldım arabanın anahtarını çıktım sinemaya gittim.
arkadaşlarım (kızlı erkekli bir grubumuz var) dışarı çağırdı gelmek istemedi tamam ben gidiyorum o zaman beni bekleme yat dedim.
ben falanca akşam yokum plan yapma dedim.
o tv izledi ben izlemek istemiyorum deyip yatak odasında kitap okudum.

ama en önemli kural bunları onun da yapmasına izin vermen.
bana gece geç dönerim arkadaşlarlayım dedi tamam dedim hiç aramadım. hiçbir yere gitme demedim
geçen gün mesela ben havuza gittim o kuzeniyle viaporta alışverişe gitti.
sizin bu dedikleriniz çocuk ykken oluyor varken defolup gidiyorlar parka bile kavga ile götürdüğünü bilirim

sizin bu dedikleriniz çocuk ykken oluyor varken defolup gidiyorlar parka bile kavga ile götürdüğünü bilirim
babanın kesinlikle çocukla vakit geçirmesi gerekiyor ama ayrı ayrı da götürülebilir. ben alır çıkarım o yorgunsa veya ben yorgunsam o alıp çıkar

babanın kesinlikle çocukla vakit geçirmesi gerekiyor ama ayrı ayrı da götürülebilir. ben alır çıkarım o yorgunsa veya ben yorgunsam o alıp çıkar
hayır hep yorgun olan o oluoyrdu bende çalışıyordum o da sadece istedigim haftada 1 gun 2-3 saat çocukla zaman geçirmek onda bile yapmıyordu şükür oglumda bende kurtulduk şuanda yeni konuşmaya başlayan çocuk diyor ki anne beni görsün ama götürmesin geri sana bıraksın diyor bunu daha 3 yaşında bir çocuk söylüyor

misal sinemaya gitmek istedim paşamız gitmek istemedi . aldım arabanın anahtarını çıktım sinemaya gittim.
arkadaşlarım (kızlı erkekli bir grubumuz var) dışarı çağırdı gelmek istemedi tamam ben gidiyorum o zaman beni bekleme yat dedim.
ben falanca akşam yokum plan yapma dedim.
o tv izledi ben izlemek istemiyorum deyip yatak odasında kitap okudum.

ama en önemli kural bunları onun da yapmasına izin vermen.
bana gece geç dönerim arkadaşlarlayım dedi tamam dedim hiç aramadım. hiçbir yere gitme demedim
geçen gün mesela ben havuza gittim o kuzeniyle viaporta alışverişe gitti.
Sizinki biraz ev arkadaşlığı olmuş sanki🤔

hayır hep yorgun olan o oluoyrdu bende çalışıyordum o da sadece istedigim haftada 1 gun 2-3 saat çocukla zaman geçirmek onda bile yapmıyordu şükür oglumda bende kurtulduk şuanda yeni konuşmaya başlayan çocuk diyor ki anne beni görsün ama götürmesin geri sana bıraksın diyor bunu daha 3 yaşında bir çocuk söylüyor
yerim yaaa siz en doğru kararı vermişsiniz
annem de ilk eşinden ayrıldığında abim 3 yaşındaymış şimdi diyor ki iyi ki ayrılmışlar. hiç korkmayın ilerde çocuğunuz size neden demeyecek ikinizi de tanıyacağı için iyi ki diyecek.

Ohooo baslarım oyle kocaya benım esımde sorsan o kafada oyle bı kadın olmamı ıstıyor ama olmauacagımı adı gıbı bılıyor sadece kafasında benım dedıgım olur ama benden ızınsız cogu seyı yapmaz senınkı ıslevdede oyle demekkı ben bunun dılındekıne katlanamıyorum allah sana yardm etsın
valla artık Bnde katlanamıyorum canim amin

Emannnn bunların hamurundan var bunları ypgururken şeker yerine zift katmidlar bacım bir hodukte bnde var hepidi böleeee bu cinslerin bilemedim nidenkine:olamaz:

merhaba kızlar yeni üyeyim. 5 yıllık evliyim kocamla hiç bir konuda anlaşamıyoruz her zaman kendi istediği yapiyo ben herşeye tamam dersem sorun yok itiraz edersem kavga ediyoruz büyük sorunlar çıkarıyo çok bunladim artik kocası böyle olupta dizeltebilen var mi aranız da
Benimki ilk başta benim istediğimi yapardı.Geçtiğimiz kış parasal mevzulardan çok kavga ettik,dediğiniz gibi ben tamam dersem iyiydik.Baktım mutsuzum çünkü biz böyle değildik.Umursamamaya başladım.İşlerini bile yapmadım sanki benim görevim gibi söylendi.Dışardan çok yönlendirme yapıyolar.Şimdi eski haline döndü bebekte bekliyoruz artık daha korumacı anlayışlı.

Bizim hoduk ilk yıllarda arkadaş bağımlısıydı tam onlardan kurtardim şimdide tel bağımlısı mayaları bozuk anacumm :kızgın:

Benimki ilk başta benim istediğimi yapardı.Geçtiğimiz kış parasal mevzulardan çok kavga ettik,dediğiniz gibi ben tamam dersem iyiydik.Baktım mutsuzum çünkü biz böyle değildik.Umursamamaya başladım.İşlerini bile yapmadım sanki benim görevim gibi söylendi.Dışardan çok yönlendirme yapıyolar.Şimdi eski haline döndü bebekte bekliyoruz artık daha korumacı anlayışlı.
çok sevindim sizin adınıza inşallah daha da iyi olur

Sizinki biraz ev arkadaşlığı olmuş sanki🤔
evet ama birlikte yaptığımız da çok aktivite var. her zaman bu şekilde değil. birlikte de arkadaş gruplarıyla takılıyoruz.
yalnızca birbirmizden beklentimiz yok illa geleceksin gibi. soruyoruz uyarsa birlikte takılıyoruz. veya bu akşam eve kimseyi davet etmeyelim diye sevgili gibi plan yapıp vakit geçiriyoruz.
inanın böylesi daha nefes aldırıcı.
hem insan arkadaşlarıyla yalnız görüşmek de istiyor daha rahat oluyor.

evle ilgili konular ve maddi konularda sadece asla birbirimizden habersiz karar almıyoruz.

çok sevindim sizin adınıza inşallah daha da iyi olur
Amin canım.Annemin lafı erkeğin iki tabagı varsa birini kırcaksın😂kimseyi mutlu etmek için uğraşma çok fedakarlık iyi değilmiş ben 2 yıllık evliyim bunu öğrendim.eşim,yuvam ama herkes çaba harcamalı

evet ama birlikte yaptığımız da çok aktivite var. her zaman bu şekilde değil. birlikte de arkadaş gruplarıyla takılıyoruz.
yalnızca birbirmizden beklentimiz yok illa geleceksin gibi. soruyoruz uyarsa birlikte takılıyoruz. veya bu akşam eve kimseyi davet etmeyelim diye sevgili gibi plan yapıp vakit geçiriyoruz.

evle ilgili konular ve maddi konularda sadece asla birbirimizden habersiz karar almıyoruz.
Bizim iliskimiz hep boyleydi. Ve bana aksi sekilde bir iliski yurumez gibi geliyor hep.

Dengeyi kurabiliyorsanız ne mutlu size.

Back
X