- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Cok uzuluyorum ama yaHiç tinlama.
Mis gibi ağırla misafirini.
Ailen de o hödük adamı görmek istemiyordur emin ol.
Soylesem de inanmaz ki o da dieumu biliyoEski konuları okumadım yorumum; yerinde olsam annemleri davet ederdim, annemlere de eşimin zaten işi çıktı şehir dışına çıkması gerekti derdim.
İyi de biliyorsa gelince bile bile gelmiş olacak zaten, arasının kötü olduğu birinden hürmet falan beklemesinler o zaman bilmezden gelsinler onlar da.Soylesem de inanmaz ki o da dieumu biliyo
Sabırla sana muhtaç olacağı anı bekle canım.Cok uzuluyorum ama ya
Allaha tek duam bir evet hayirima muhtac kalsin o beni zorda mahcup birakti ya Allah da bana muhtac etsinBöyle sağlıklı evlilik mi yürürmüş peki?
Ağzımıza da s.çtılar afedersin.
Bir parça haklı yanları yoktu.
O b.ku ben yedim kafama edeyim bu aileyi ben seçtim diye yine kendimde
buldum suçu.
Evime gelen insanları da en güzel şekilde konuk ettim.
Neymiş eşin anası babasıdır, yakışan budur diye.
Pislik herifler yaaa.
Nefret ediyorum bu burnu büyüklüklerinden..
Annem zaten sana gelicem falan demedi beni zorda birakmamk icin kavga etmeywyim diye ama ben burnumun dibine gelen anama gelmemi diyim napim bilemedimİyi de biliyorsa gelince bile bile gelmiş olacak zaten, arasının kötü olduğu birinden hürmet falan beklemesinler o zaman bilmezden gelsinler onlar da.
Insallah insallah onunda cani acisinSabırla sana muhtaç olacağı anı bekle canım.
O zaman sen de usulen davet et, gelirlerse eşin ne halt ederse etsin, annenleri rahatça ağırlarsın, gelmezlerse de sen görevini yapmış olursun.Annem zaten sana gelicem falan demedi beni zorda birakmamk icin kavga etmeywyim diye ama ben burnumun dibine gelen anama gelmemi diyim napim bilemedim
Aynen oyle olacak Allahin gunu birgun degil goruscezO zaman sen de usulen davet et, gelirlerse eşin ne halt ederse etsin, annenleri rahatça ağırlarsın, gelmezlerse de sen görevini yapmış olursun.
Bu olay geçtikten sonra da eşine kısas uygula. Sizden kimse gelemiyorsa onlardan kimse de gelemez.
Onlardan kimseyle gorusmuyorum ztn kimse gelmez bana ha yazin abisi gelir o baska o zmn gorusucez . Bosanmalardan donduk cok seyler yasadm bn kardeslerimle falan soeun yok sadece anama babama kizgin olaylardanAğırlayın siz annenizi.
Kocanıza da söyleyin bu vesile ile barışsın daha fazla uzatmasın.
Aksi halde kısas ugulayacağınızı söyleyin,siz de onunkilerle görüşmeyin.
Bu sağlıklı bir düşünce mi?
Elbette hayır.
Ama onun yaptığı daha da yanlış.
Sahi bunca zamandır neden rest çekmediniz?
Eski konunuzu bilmiyorum.
Ama ne olursa olsun bu şekilde evlilik zor.
Yani en azından ben yapamazdım
Bi insanda essek gavur inadi olmasin burda anlatsam cok uzun olacak biz cok badilerler atlattikZüleyha hanım,hadi eski konuya bakayım dedim ama her konuda "eski konularımdan bilirsiniz" demişsiniz :)
Bulamadım vallahi :)
Neyse,sebep neyse ne,babasını mı öldürdüler eşinizin,ne bu kin?
Ne saçma...
Eski konularindan bazilarini biliyorum yorum da yaptim diye hatirliyorum hatta simdi yine baktim emin olmak icin esinin yerinde olsam ben de barismam.Anneniz babaniz elbette gelecekler evinize ama esinize baski yapmayin gerekirse esin evden bir kac gun gitsin.Ailenede yalan soylemene gerek yok durumlari biliyorlardir.Onlardan kimseyle gorusmuyorum ztn kimse gelmez bana ha yazin abisi gelir o baska o zmn gorusucez . Bosanmalardan donduk cok seyler yasadm bn kardeslerimle falan soeun yok sadece anama babama kizgin olaylardan
Ozurlu babasinda kalicakmis butun hazirliklari herseyi alicakmis koyacakmis gitcekmis sindiremiyorum ya muslumansin ya bu ne kin ofke yeter ortak noktan var ben karin . Bu kdr merhametsizlik olmaz gozunun onunde nasil aci cekiyrm goruyo Ama diyorum ya onumuz mubarek aylar Allaha dua ediccm bana oyle bi muhtac olsun ki kivransin bi evet icin o zmn gram merhametli davranmicm . Bunun haricinde iyi bir es gercektn iyi es her zman mutlu edr guller alir evladimiza sorumluluklari tam ilgilidir bize eksik etmez gozumuz kalmaz ama bu gavur inadi beni benden aliyoEski konularindan bazilarini biliyorum yorum da yaptim diye hatirliyorum hatta simdi yine baktim emin olmak icin esinin yerinde olsam ben de barismam.Anneniz babaniz elbette gelecekler evinize ama esinize baski yapmayin gerekirse esin evden bir kac gun gitsin.Ailenede yalan soylemene gerek yok durumlari biliyorlardir.
Eşiniz sizin yalanınızdan ötürü babanıza "kızını boşarım" demiş.Bi insanda essek gavur inadi olmasin burda anlatsam cok uzun olacak biz cok badilerler atlattik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?