- 28 Nisan 2018
- 242
- 117
- 18
- 37
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Denecek laf YÖK Allah kurtarsın adamıKonuyu iyi anlamak isteyenler için şöyle bir özet birakayım, normalde eski konulara girmem ama konu sahibi eski konuları okuyun deyince okudum. Buyurun siz karar verin
Aynen bir de alıntılamadım ama babası istedi diye babadan kendisine miras kalmış ve hala kredi borcu olan evi babasına gizlice devretmiş ,eşine söylememiş, eşi de kredi borcunu ödemeye devam etmiş..adamı kandırıp, yalan söyleyip dolandırmışlar da yani sadece küfür değil..Denecek laf YÖK Allah kurtarsın adamı
Siz galiba konuyu pek okumadınız bu adamın gururu yok mu yahuKonuşlanabilir.
Yanlarında oturmayada bilir ama o evde olmalı ve agirlamali.
Ayıp yahu.
Konuyu iyi anlamak isteyenler için şöyle bir özet birakayım, normalde eski konulara girmem ama konu sahibi eski konuları okuyun deyince okudum. Buyurun siz karar verin
Aynen bir de alıntılamadım ama babası istedi diye babadan kendisine miras kalmış ve hala kredi borcu olan evi babasına gizlice devretmiş ,eşine söylememiş, eşi de kredi borcunu ödemeye devam etmiş..adamı kandırıp, yalan söyleyip dolandırmışlar da yani sadece küfür değil..
Hala hatırım yok mu diyor konu sahibi, bence tüm hatrını eşi kendisini boşamadığı zaman kullandığının farkında değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?