Kocammm :((

Tabi biluyolar onlarda herseyin farkinda okuz inatli oldugununda kindar biridir .evet ben anneme dicem gelin ben ve torunun tekiz o ozurlude olmazsa olmasin anam yesin icsin gezdircem ama ona donusum kotu olck o daha gorur anyayi konyayi

Valla çok acayipsiniz. Babanız adama küfür etmiş, abiniz tokat atmış, siz görümcelerinizi eve almıyorsunuz ama hala adamdan kendi ailenize sonsuz saygı bekliyorsunuz, burda özürlü diyorsunuz. En azından eve gelmesinler sokmam demiyor sizin gibi.
Diliniz de çok kaba. Önceki boşanma mevzuunda da sizin hatanız çok. Ortalığı karıştırıp hiç birşey yapmamış gibi kenara çekilmek istiyorsunuz. Bi silkelenin bence.

Aynisi basina gelmemis ki gelmesin rahat rahat sucla

Eşiniz ve aileniz arasındaki problemi yukarıdaki mesajınızda yazmışsınız. Eski konularınızda bulana kadar çok uğraştım, keşke konunun başına kopyalasaydınız.

Eşiniz haklı. Babanız onun ölmüş annesine bile küfretmiş. Niye? Çünkü eşiniz sizin yalanınızı yakalamış ama aileniz sizi savunmuş, o da sizin yalan söylemenize ve siz suçlu olduğunuz halde anne ve babanızın sizi savunmasına kızıp sizden boşanacağını söylemiş. Bunun üzerine o küfürleri yiyiyor. Babanızı dava etmediğine şükredin.

Anneniz de bu durumda babanızın yanında yer almış sanırım. Eğer aileniz gelip, çok ciddi özür dilemedilerse, eşiniz onlarla aynı evde kalmak istememekte haklı.

Son düzenleme:
Ara anne kocam şehir dışında, iş için gitti. bende yalnız kaldım 2 gün erken gelin hem gezeriz hasret gideririz deyin şüphelenmezler belki o zaman.
Ne cahenneme gidecekse gitsin koanızda.
Eski konularımızı bilmiyorum bu arada ama ne olursa olsun böyle yapın bence

Hiç tinlama.
Mis gibi ağırla misafirini.
Ailen de o hödük adamı görmek istemiyordur emin ol.

Sabırla sana muhtaç olacağı anı bekle canım.

Züleyha hanım,hadi eski konuya bakayım dedim ama her konuda "eski konularımdan bilirsiniz" demişsiniz :)
Bulamadım vallahi :)

Neyse,sebep neyse ne,babasını mı öldürdüler eşinizin,ne bu kin?
Ne saçma...

Konu sahibinin bahsetmediği detayları özet geçeyim:

1) Konu sahibi eşine yalan söylemiş. Eşi çok kızmışken, konu sahibinin ailesi haksız olmasına rağmen kızlarını savunmuşlar. Eşi de daha çok sinirlenmiş ve o sinirle boşanacağını söylemiş. Konu sahibinin babası da adamın ölmüş annesine kadar küfretmiş. Konu sahibinin annesi de eşinin yanında yer almış. Olay bu.

2) Yukarıda bir arkadaş da konu sahibinin eşini abisinin tokatladığını yazmış.

3) Bu arada konu sahibi görümceleriyle görüşmüyor ve evinden içeri girmelerini yasaklamış.

Ben geçmiş konuları okumaya çalıştım benim hatam yüzünden oldu gibi biseyler demissin açık açık yazmamışsın mevzuyu da tam anlamadım.
Ama sen kendin kabul ediyorsun hatalı olduğunu zaten.
Adam kendince bi karar almış o da haklı belki kendince o adamı da bi dinlemek lazım.
Ayrıca annen baban gelemez dememiş ben evde olmam demiş bu bile bir saygıdır aslında.
Ama sen bi yazdigin mesajlara bak surekli çocuğunun babasına kocana beddualar ediyorsun deminden beri ayıp değil mi bu ?
Adamın başına gelecek bela zaten seni de bulur hayat arkadaşın o senin.

Kadının anlatım tarzı bile mahalle kavgasına gelmiş gibi. Adam da evliliğine devam ediyor aşağılanmalara doyamamış.

Heyy yavrum heeyy :)
Bu durumda bir insan hangi yüzle ağlaşarak konu açar.
Hayret ediyorum.
Konu sahibi bence eşinden boşan adama iyilik olur bu durumda :)

taylor nickli arkadaş güzel alıntılar yapmış bakarsanız eski mesajları görebilirsiniz.

Bunları söylemediği için insanlar bilmeden yanlış yorum yapıyor tabii.
Ben bu durumda kocanızın yerinde olsam onlar gelsinler ama ben evde durmam bile demem yani direk almam eve. Bana hakeret edecekler şiddet uygulayacaklar bi de gelip evimde kalacaklar oh ne güzelmiş!

Kadının anlatım tarzı bile mahalle kavgasına gelmiş gibi. Adam da evliliğine devam ediyor aşağılanmalara doyamamış.

Konunun ayrıntılarını da çok zor buldum. Yazsa daha sağlıklı yorum alacak halbuki. Ama tabii ayrıntılar yazıldığında eşi haklı duruma geliyor.

Önceki konularınızı okumadım ama ailenize güzelce izah etseniz? İşte önceden böyle böyle kırgınlık yaşanmıştı, tekrar kötü bir şey yaşandın istemiyor, üstünden biraz daha zaman geçsin istiyor deseniz. Keşke imkan olsa da tüm sorunlar güzel güzel konuşulup halledilse.

Seviye belli dwrken senin de belli insanlara hakaret edemezsin kimse buraya konu acarken hakaret icin degil tavsiye icin acar onu yap yapmiyosan hakaret de etme
Iyi de sabahtan beri senin dilinden hakaret düşmüyor bir kere eşinden özürlü diye bahsederek tüm engellileri aşağılamış hakaret etmiş oluyorsun bu ayıptır.
2.si de evinin rızkını sağlayan lokmasını yediğin adama çocuğunun babasına saçma sapan beddualar ediyorsun sabahtan beri bu da ayıptır.
Sen bi üslubunu düzelt derdini düzgünce anlat sonra insanlardan saygı bekleme hakkın olur.

Amaaan yukarıda adama saydırıyordum bende valla utandım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…