- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Tabi biluyolar onlarda herseyin farkinda okuz inatli oldugununda kindar biridir .evet ben anneme dicem gelin ben ve torunun tekiz o ozurlude olmazsa olmasin anam yesin icsin gezdircem ama ona donusum kotu olck o daha gorur anyayi konyayiEşiniz sizin yalanınızdan ötürü babanıza "kızını boşarım" demiş.
Babanız da ağır küfürler etmiş.
Tek anladığım bu.
İki taraf da çok ayıp etmiş bana kalırsa.
Babanız küfür etmemeliymiş ama bir babaya da kızını boşarım diye çemkirilmez.
Bilemedim ben tam olarak..neyse.
İnşallah eşiniz vicdana gelir,karşılıklı özürler dilenir ve barışılır diyeyim.
Siz annenizi ağırlayın yine de.
Eşiniz hakkında da yalana gerek yok,bilmiyorlar mı sanki küslüğünü.
Aynisi basina gelmemis ki gelmesin rahat rahat suclaValla çok acayipsiniz. Babanız adama küfür etmiş, abiniz tokat atmış, siz görümcelerinizi eve almıyorsunuz ama hala adamdan kendi ailenize sonsuz saygı bekliyorsunuz, burda özürlü diyorsunuz. En azından eve gelmesinler sokmam demiyor sizin gibi.
Diliniz de çok kaba. Önceki boşanma mevzuunda da sizin hatanız çok. Ortalığı karıştırıp hiç birşey yapmamış gibi kenara çekilmek istiyorsunuz. Bi silkelenin bence.
Neyse seviye belli. Siz kocanıza saydırmaya devam edin belki destekleyenler çıkar.Aynisi basina gelmemis ki gelmesin rahat rahat sucla
Seviye belli dwrken senin de belli insanlara hakaret edemezsin kimse buraya konu acarken hakaret icin degil tavsiye icin acar onu yap yapmiyosan hakaret de etmeNeyse seviye belli. Siz kocanıza saydırmaya devam edin belki destekleyenler çıkar.
bundan 8 ay önce benim hatamdan dolayı büyük kavga ettık 3 gün sonra annem babam da evdeydı annem onunla konuşuyordu beni savunmak icin ama eşim yalandan nefret eder benimde ciddi bir konuda yalanımı yakaladı arkamdan iş çevirdin deyip cıldırdı en son babamlara kızını boşarım dedi babam da küfür etti baya agir ölmüş anasından girdı artık nerelerden çıktı . ben boşanacağım bu sefer eşim istemedi çok sinirliydim diye falan neyse sonra baba mirası olan evimi babama geri verdim bosanma anında o almasın diye su an miras evde oturuyoruz eşim sığıntı ettın beni dedi zaten lojmana çıkcaz . zamanla eski halimize döndük yarın bayram küslük bitsin yeter gidelim dedi yok zamanı var hale'n dedi giderim ama şimdi degil dedi . hatalı yazdım k bakmayın uzadı hakkınızı helal edin
Hiç tinlama.
Mis gibi ağırla misafirini.
Ailen de o hödük adamı görmek istemiyordur emin ol.
Böyle sağlıklı evlilik mi yürürmüş peki?
Ağzımıza da s.çtılar afedersin.
Bir parça haklı yanları yoktu.
O b.ku ben yedim kafama edeyim bu aileyi ben seçtim diye yine kendimde
buldum suçu.
Evime gelen insanları da en güzel şekilde konuk ettim.
Neymiş eşin anası babasıdır, yakışan budur diye.
Pislik herifler yaaa.
Nefret ediyorum bu burnu büyüklüklerinden..
Sabırla sana muhtaç olacağı anı bekle canım.
O zaman sen de usulen davet et, gelirlerse eşin ne halt ederse etsin, annenleri rahatça ağırlarsın, gelmezlerse de sen görevini yapmış olursun.
Bu olay geçtikten sonra da eşine kısas uygula. Sizden kimse gelemiyorsa onlardan kimse de gelemez.
Ağırlayın siz annenizi.
Kocanıza da söyleyin bu vesile ile barışsın daha fazla uzatmasın.
Aksi halde kısas ugulayacağınızı söyleyin,siz de onunkilerle görüşmeyin.
Bu sağlıklı bir düşünce mi?
Elbette hayır.
Ama onun yaptığı daha da yanlış.
Sahi bunca zamandır neden rest çekmediniz?
Eski konunuzu bilmiyorum.
Ama ne olursa olsun bu şekilde evlilik zor.
Yani en azından ben yapamazdım
Züleyha hanım,hadi eski konuya bakayım dedim ama her konuda "eski konularımdan bilirsiniz" demişsiniz :)
Bulamadım vallahi :)
Neyse,sebep neyse ne,babasını mı öldürdüler eşinizin,ne bu kin?
Ne saçma...
Kadının anlatım tarzı bile mahalle kavgasına gelmiş gibi. Adam da evliliğine devam ediyor aşağılanmalara doyamamış.Konu sahibinin bahsetmediği detayları özet geçeyim:
1) Konu sahibi eşine yalan söylemiş. Eşi çok kızmışken, konu sahibinin ailesi haksız olmasına rağmen kızlarını savunmuşlar. Eşi de daha çok sinirlenmiş ve o sinirle boşanacağını söylemiş. Konu sahibinin babası da adamın ölmüş annesine kadar küfretmiş. Konu sahibinin annesi de eşinin yanında yer almış. Olay bu.
2) Yukarıda bir arkadaş da konu sahibinin eşini abisinin tokatladığını yazmış.
3) Bu arada konu sahibi görümceleriyle görüşmüyor ve evinden içeri girmelerini yasaklamış.
Konu sahibinin bahsetmediği detayları özet geçeyim:
1) Konu sahibi eşine yalan söylemiş. Eşi çok kızmışken, konu sahibinin ailesi haksız olmasına rağmen kızlarını savunmuşlar. Eşi de daha çok sinirlenmiş ve o sinirle boşanacağını söylemiş. Konu sahibinin babası da adamın ölmüş annesine kadar küfretmiş. Konu sahibinin annesi de eşinin yanında yer almış. Olay bu.
3) Bu arada konu sahibi görümceleriyle görüşmüyor ve evinden içeri girmelerini yasaklamış.
Ben geçmiş konuları okumaya çalıştım benim hatam yüzünden oldu gibi biseyler demissin açık açık yazmamışsın mevzuyu da tam anlamadım.
Ama sen kendin kabul ediyorsun hatalı olduğunu zaten.
Adam kendince bi karar almış o da haklı belki kendince o adamı da bi dinlemek lazım.
Ayrıca annen baban gelemez dememiş ben evde olmam demiş bu bile bir saygıdır aslında.
Ama sen bi yazdigin mesajlara bak surekli çocuğunun babasına kocana beddualar ediyorsun deminden beri ayıp değil mi bu ?
Adamın başına gelecek bela zaten seni de bulur hayat arkadaşın o senin.
Bunları söylemediği için insanlar bilmeden yanlış yorum yapıyor tabii.Konu sahibinin bahsetmediği detayları özet geçeyim:
Kadının anlatım tarzı bile mahalle kavgasına gelmiş gibi. Adam da evliliğine devam ediyor aşağılanmalara doyamamış.
Iyi de sabahtan beri senin dilinden hakaret düşmüyor bir kere eşinden özürlü diye bahsederek tüm engellileri aşağılamış hakaret etmiş oluyorsun bu ayıptır.Seviye belli dwrken senin de belli insanlara hakaret edemezsin kimse buraya konu acarken hakaret icin degil tavsiye icin acar onu yap yapmiyosan hakaret de etme
Amaaan yukarıda adama saydırıyordum bende valla utandım şuanKonu sahibinin bahsetmediği detayları özet geçeyim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?