- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Allah razi olsun biri anladi
Neden bir kiside demiyo adama kizini bosarim demis napsin demiyosunzKonunun tamamını bilmiyor, o yüzden öyle yazmış arkadaş. Konu sahibi gerçekten haksızsınız. Aileniz de haksız. Eşiniz haklı. Ya biz doğruyu söylüyorsak? Öyle bir ihtimal var değil mi? Ya o ihtimal gerçekse?
Adam senin yalanını yakalamış ailen de yalanına rağmen senden yana çıkmış boşarım demeyip başüstünde taşımalıydı sanırım.Neden bir kiside demiyo adama kizini bosarim demis napsin demiyosunz
Sizi nasıl yetiştirdiler de böyle kocanızdan yana olmayı koca köylülük görüyorsunuz?Cok kafana guveniyosan koca koyluluge devam
Neden bir kiside demiyo adama kizini bosarim demis napsin demiyosunz
Haklisin hanfendi dogru diyosunKanunda “kayınpederin yanında boşanacağım denmez” diye bir madde yok. İsteyen eşinden boşanma kararı alabilir ve bunu beyan edebilir. Ama küfür etmek kanunlara aykırı. Kocanızın babanızı dava etmesi gerekiyordu.
Haklıyı haksızı kimi ne kadar sevdiğimize göre veya yaşına göre belirleyemeyiz. Objektif olmak lazım. Adil olmak lazım. Aslında siz de ailenizin hatalı olduğunu, eşinizin haklı olduğunu biliyorsunuz. Sadece uzattı diye kızıyorsunuz.
Çok sevdiğiniz annenizin, Allah korusun, vefat ettiğini düşünün. Tam olarak hayal edin. Eşinizin yalanını yakalamışsınız. Çok kızmışsınız. Kayınpederiniz evde ve eşiniz suçlu olduğu halde onu savunuyor. Siz zaten sinirden deli olmuşken yapıyor bunu. Siz de sinirle “iyi, boşanırım o zaman ben de” diyorsunuz. Bunun üzerine kayınpederiniz size ağza alınmayacak hakaretler ediyor ve canınızdan çok sevdiğiniz vefat etmiş annenize küfrediyor.
Ne yapardınız? Yıllar geçse bile, sizden çok ciddi özür dilemeden, annenize küfreden kayınpederiniz veya ona hak veren biri evinize gelince siz hiçbir şey olmamış gibi o evde durup, annenizin hatırasına saygısızlık eder miydiniz?
Bilmem neneme dedeme sormak lazim dimiSizi nasıl yetiştirdiler de böyle kocanızdan yana olmayı koca köylülük görüyorsunuz?
Canak comlek patlaediSiz ailesine dargin olsaniz ve ayni sekilde onun gibi ailesi gelicek diye evde kalmak istemeseniz acabaaa neler olurdu.
He tabi canım kesin evladın için :))Bulmus o varya bela olarak hayatimda cocugum olmasa coktan bitmisti ama evladim iste. Cunku babasi onu sever ve cok ilgili bu da etken evladimin hakkina girmemek icin taman bana da iyi hostur ama iste kindar
Konu sahibi, be ne perhiz bu ne lahana turşusu??Konu sahibinin bahsetmediği detayları özet geçeyim:
1) Konu sahibi eşine yalan söylemiş. Eşi çok kızmışken, konu sahibinin ailesi haksız olmasına rağmen kızlarını savunmuşlar. Eşi de daha çok sinirlenmiş ve o sinirle boşanacağını söylemiş. Konu sahibinin babası da adamın ölmüş annesine kadar küfretmiş. Konu sahibinin annesi de eşinin yanında yer almış. Olay bu.
2) Yukarıda bir arkadaş da konu sahibinin eşini abisinin tokatladığını yazmış.
3) Bu arada konu sahibi görümceleriyle görüşmüyor ve evinden içeri girmelerini yasaklamış.
Hem konuyu eksik anlatDensiz sensin dogru konus burdaki kadinlarin cogu boyle yaaaa tavsiyeyle duzgun yorum yapmayi bilmiyo musunz surekli hakaret bi insan burda derdini paylasmasi demk size bu sekil konusmayi veemiyo !!!
Aman uğraşmayın konu sahibiyle,o bir premsesAyyyy çoook pardonnn senin eşinin ölmüş anasına küfreden ince nazik nazenin babacığına densiz dedim vah bana vahhh konu sahibi affet ne olurrr
Hey Allahım ya işine gelmeyen yorum oldu mu yok hakaret yok bilmem ne yok yaaa!!!
Rabbena hep banaaa dimi hayat ne güzel!
Sen onu bırak benim erkek arkadaşım annem için evine gelmeyecekler torunlarını göstermeyeceğim diyor şimdiden seninki en azından gelmelerine saygı duyup gidiyor o da bir şeyMerhaba kizlar eski konularima bakarsaniz sorunumu anlarsiniz cunku yazacagim bununla alakali durum. Ben izmirdeyim ailem istanbulda esim ve annm babam kusler eski konularda var sebebi burda dugun var annem ve yengemler geleck e tabi kizi olark bende kalmali ama esim onlara kirgin ve kizgin eve gelsinler kalsinlar ama ben gelmem dedi bende senin olmadigin evde nasil insanlari konuk edyim saygisizlik bu kabul etmiyo gormek istemiyo suan cok kotuyum Allah dan duam insallah birgun o da benim merhametime muhtac kalsin boyle o zmn yapacagimi biliyorum
bundan 8 ay önce benim hatamdan dolayı büyük kavga ettık 3 gün sonra annem babam da evdeydı annem onunla konuşuyordu beni savunmak icin ama eşim yalandan nefret eder benimde ciddi bir konuda yalanımı yakaladı arkamdan iş çevirdin deyip cıldırdı en son babamlara kızını boşarım dedi babam da küfür etti baya agir ölmüş anasından girdı artık nerelerden çıktı . ben boşanacağım bu sefer eşim istemedi çok sinirliydim diye falan neyse sonra baba mirası olan evimi babama geri verdim bosanma anında o almasın diye su an miras evde oturuyoruz eşim sığıntı ettın beni dedi zaten lojmana çıkcaz . zamanla eski halimize döndük yarın bayram küslük bitsin yeter gidelim dedi yok zamanı var hale'n dedi giderim ama şimdi degil dedi . hatalı yazdım k bakmayın uzadı hakkınızı helal edin
ben onun düşüncesine birşeyin önem vermediğim icin hep ailem dediğim icin o ne düşünmüş hissediyor bana ne modundayom
eşim ailemi engellemeye almış hep bundan önce abim ev bastı herkesin içinde sarhosum ayağına tokat attı ablamın kocası iftira attı daha neler neler yani ailem gözünden baya düşmüş uzun hatalarını anlamaları gerek öyle diyor
beni çok severek aldı daha 5 aylık gelindim izmirden işt geldı ben istedim diye babamin verdiği evde oturduk ondan gizli babama geri verdim ayan çok pişman devlet lojmanlarında otursaydım kesk'e diye abim evi basti eşim bana abini çıkar evden sedi ben yök dedim yine yilbasında aynı abim sarhosum diye herkesin içinde tokat attı ki benim eşim babasından bir fiske tokat bırak vurmamıştır bile babası . eşim ablamı geçmiş olsun aradı ona iftira attı hasta oğlumla dalga gecti diye ki ben yanındaydım konuştuğunda hep sineye cektı son hoca yalanım ve babamların gram ihtiyacı olmadığı halde eve el koymaları bardağı taşıran son şey . eşim beni hep ailesine savunan asla laf ettirmez yedirmez hale'n bile aramiz çok çok iyi buna rağmen gelmedi lojman bakıyor bebeğim 1.5 yasında ne bilim of
güya fikrimi alacakmış o görümce eşigimden giremez
kız kardeşi bir kere yasak zaten annesi yok ailesi de öyle vıcık degil ama kota koyacağım buluşmalarına gelemezler evime hepsıyle kavga ettim posta koydum
küçük abim bir kere eşimin hatası olmayan mevzudan evi bastı kavga bir kere sarhos ayağına tokat attı biraz patavatsız ablamla da aile içi hwrseyıme yorum yapıp karışıyor diye
Konuyu iyi anlamak isteyenler için şöyle bir özet birakayım, normalde eski konulara girmem ama konu sahibi eski konuları okuyun deyince okudum. Buyurun siz karar verinha ben uzak yerdeydim bana sıkıntı yök özledıkce aileme gelirim ama o ailesinin yanında benden taraf mahcup olacak zor durumda kalacak bi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?