Kocammm :((

Neden bir kiside demiyo adama kizini bosarim demis napsin demiyosunz

Kanunda “kayınpederin yanında boşanacağım denmez” diye bir madde yok. İsteyen eşinden boşanma kararı alabilir ve bunu beyan edebilir. Ama küfür etmek kanunlara aykırı. Kocanızın babanızı dava etmesi gerekiyordu.

Haklıyı haksızı kimi ne kadar sevdiğimize göre veya yaşına göre belirleyemeyiz. Objektif olmak lazım. Adil olmak lazım. Aslında siz de ailenizin hatalı olduğunu, eşinizin haklı olduğunu biliyorsunuz. Sadece uzattı diye kızıyorsunuz.

Çok sevdiğiniz annenizin, Allah korusun, vefat ettiğini düşünün. Tam olarak hayal edin. Eşinizin yalanını yakalamışsınız. Çok kızmışsınız. Kayınpederiniz evde ve eşiniz suçlu olduğu halde onu savunuyor. Siz zaten sinirden deli olmuşken yapıyor bunu. Siz de sinirle “iyi, boşanırım o zaman ben de” diyorsunuz. Bunun üzerine kayınpederiniz size ağza alınmayacak hakaretler ediyor ve canınızdan çok sevdiğiniz vefat etmiş annenize küfrediyor.

Ne yapardınız? Yıllar geçse bile, sizden çok ciddi özür dilemeden, annenize küfreden kayınpederiniz veya ona hak veren biri evinize gelince siz hiçbir şey olmamış gibi o evde durup, annenizin hatırasına saygısızlık eder miydiniz?

Haklisin hanfendi dogru diyosun

Üşenmedim tüm yorumları okudum. Konu sahibine ne kadar anlatırsanız anlatın duymak istediklerinin dışındakilere radyo gibi. Radyoyla iletişim kurulabilir mi? O yüzden boşa ağzınızı yormayın bence. Eleştiriye kapalı bir kere, sırf sen haklısın kelimesini duymak için konu açmış. Üzgünüm konu sahibi yerden göğe kadar haksızsın.
Ve üslubun çok çirkin, boş....

kusura bakmayın ama kafam başka yere takıldı. Eski mesajlarıma bakın yazınca merakımdan açıp okudum. Annem babam öldü yazmışsınız bir yerde. Yanlış mı anladım.
Bence sinizn evliliğinize bakış açınızda bir sorun var. Eşinizi seviyorsanız orta yolu bulmaya çalışın derim. Umarım huzuru bulursunuz ailenizde.

Konu sahibi, be ne perhiz bu ne lahana turşusu??

Eşiniz dibine kadar haklı, siz hala evli olduğunuza şükredin bence ve aileniz özür dilemeden de karşılaştırmayın eşinizle..
Ne insanlar var ya, premses mübarek

Densiz sensin dogru konus burdaki kadinlarin cogu boyle yaaaa tavsiyeyle duzgun yorum yapmayi bilmiyo musunz surekli hakaret bi insan burda derdini paylasmasi demk size bu sekil konusmayi veemiyo !!!
Hem konuyu eksik anlat
Hem kocaya beddualar et
Kocana el adamı de
Sonra ühhüüüüüü ben tavsiye istiyorum diye ağlan yazılanları beğenmeyince
İşte sana tavsiyem, kendine gel, eşin yerden göğe haklı daha fazla üstüne gitme
Ya da boşan adam kurtulsun senden de ailenden de
Te allahım ya nasıl insanlar var hayret!

Aman uğraşmayın konu sahibiyle,o bir premses

Sen onu bırak benim erkek arkadaşım annem için evine gelmeyecekler torunlarını göstermeyeceğim diyor şimdiden seninki en azından gelmelerine saygı duyup gidiyor o da bir şey

ben onun düşüncesine birşeyin önem vermediğim icin hep ailem dediğim icin o ne düşünmüş hissediyor bana ne modundayom

güya fikrimi alacakmış o görümce eşigimden giremez

kız kardeşi bir kere yasak zaten annesi yok ailesi de öyle vıcık degil ama kota koyacağım buluşmalarına gelemezler evime hepsıyle kavga ettim posta koydum

küçük abim bir kere eşimin hatası olmayan mevzudan evi bastı kavga bir kere sarhos ayağına tokat attı biraz patavatsız ablamla da aile içi hwrseyıme yorum yapıp karışıyor diye

ha ben uzak yerdeydim bana sıkıntı yök özledıkce aileme gelirim ama o ailesinin yanında benden taraf mahcup olacak zor durumda kalacak bi güzel
Konuyu iyi anlamak isteyenler için şöyle bir özet birakayım, normalde eski konulara girmem ama konu sahibi eski konuları okuyun deyince okudum. Buyurun siz karar verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…