• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocammm :((

Onun yaptığını sen ona yap. Bide yatağını ayırma, önce yanına yat uyuyunca tekmeyle yataktan fırlat :D

Tek çözümün evi ayırmak

Evet tamda oyle dediginiz gibi evi temizle cocukla ugras yemek yap camasir as katla sofra kur kaldir bulasik yika cay koy kocan gelsin otursun oyun oynasin uykusu gelsin yatsin ben burda nerdeyim cogu zman boyle yapiyo iste kendimi ozel degilde ezik hissediyorun :( yasimdan buyuk derdim var benim akil verenimde yok

Evet tamda oyle dediginiz gibi evi temizle cocukla ugras yemek yap camasir as katla sofra kur kaldir bulasik yika cay koy kocan gelsin otursun oyun oynasin uykusu gelsin yatsin ben burda nerdeyim cogu zman boyle yapiyo iste kendimi ozel degilde ezik hissediyorun :KK43: yasimdan buyuk derdim var benim akil verenimde yok

Hepimiz tecrübelerle ve zamanla öğrendik bazı şeyleri. Üzülmeyin siz de öğrenirsiniz. Birgünde bu hale gelmediniz birgünde de düzelemezsiniz doğal olarak. Kendinize zaman tanıyın, ufak ufak adımlarla başlayın. İmkanlarınız doğrultusunda ne yapabilirsiniz onu bir düşünün. Hergün çıkıp yarım saat yürümek en basitinden böyle başlayın. Bazen gereken ilgi ve sevgiyi kendimiz kendimize vermeliyiz.

Kocami boyle gordukce uzuluyorums sasirdim acikcasi zaten kaynanam beni cok bunaltiyo oda isten erken gelse benimle ilgilense evimizde sobali hepimiz bi odada diğer odalar cok soguk allahim sen yardim et bizlere

Kocam cok ilgisiz ve bu durum beni cok uzuyorum size icimi dokmek istedim eve gec geliyo kahveye gidiyor geliyo telefon elinde oyun oynuyo zaten birlik oturan birisiyim yanyana zor geliyoruz konusmuyorum mesela sormaz kiziyorum ne oldu demez hani yatagimi ayiriyorum bakiyim ne yapicak gelicek mi yanima gelmiyo ben onun uyumasini bekliyorum uyusunda bir kere opeyim oyle uyuyayim :KK43: kavga ettigimiz de haksizda olsa ilk yanina giden hep ben oluyorum o hic gelmez tutamiyorum kendimi neden boyle yapiyo anlamiyorum
Hiç bu konuda konuşmadınız mı? Ya da tepkinizi iyice ortaya koyup kızmadınız mı merak ettim. Eğer buna rağmen devam ediyorsa değişmez. Ne olursa olsun yanına gitmeyin o haksız olduğunda. Buna alışır ve ne yaparsam yapayım bu kadın zaten arkamda diye düşünerek umursamamazlığı bir üst boyuta çıkarır. Üzüldüğünüzü, kızdığınızı belli edin en sert şekilde. Baktınız düzelmiyor, Allah kolaylık versin

Neden 18 yaşında evlenip kocanın ailesiyle yaşamayı kabul ettin ki? Bu ne acele kovalayan mı vardı. Bence sana ne desek sen yine bildiğini okuyacaksın.

Kıyamam sana...çok küçük ve tecrübesizsin daha..Evet küçük evlenmişsin neden diye sormaya gerek yok bu saatten sonra çözüm odaklı olunmalı..Muhtemelen eşinde küçük olmalı bu nedenle oda evlilik kurumunun nasıl olması konusunda bilinçli değil..
Öncelikle kendini önemsemelisin, sen bu hayatta bu hayatı yaşamayı haketmiyorsun...Akıllıca davranırsan evliliğini sen yönlendirirsin.
Başta iletişimi koparma unutma erkekler senin ne istediğini hiçbir zaman anlamaz bu nedenle hep açık ol istediğin ne ona anlat..belki de tek sorun iletişimsizliğinizdir..
Eğer yapabiliyorsanız evinizi mutlaka ayırın çünkü eşin muhtemelen ona da güveniyor olabilir..Nasıl evde birileri var yalnız kalmıyor diye düşünüp geç geliyordur..
Yani sorun bu iki konudan kaynaklanıyor olabilir

Kocam cok ilgisiz ve bu durum beni cok uzuyorum size icimi dokmek istedim eve gec geliyo kahveye gidiyor geliyo telefon elinde oyun oynuyo zaten birlik oturan birisiyim yanyana zor geliyoruz konusmuyorum mesela sormaz kiziyorum ne oldu demez hani yatagimi ayiriyorum bakiyim ne yapicak gelicek mi yanima gelmiyo ben onun uyumasini bekliyorum uyusunda bir kere opeyim oyle uyuyayim :KK43: kavga ettigimiz de haksizda olsa ilk yanina giden hep ben oluyorum o hic gelmez tutamiyorum kendimi neden boyle yapiyo anlamiyorum

Evli oldugun seyin insan olduguna emin misin? Bana bir kalasla evliymissin gibi geldi de

Saygısı da sevgisi de yok gibi. İnsan sevdiğine böyle davranır mı hiç?

Oturup konuşun sorununuzu, kendine gelsin biraz

Anlamayacak ne var ? Çıkarmışsın adamı tepene ,kendini Christian Grey sanıyor :) ben kaçarım o nasılsa kovalar ,yakalar,birşeyler yapar diyor :KK31:adamın korkusu yok ki ...

Kaçan kovalanır.

Cok üzüldüm. Sizi cok iyi anliyorum bende benzer seyler yasadim. Suan hayatinizin merkezi esiniz ama bu boyle olmamali anladigim kadariyla surekli evdesiniz ve ailesiylesiniz ve hep onun gelmesini bekliyorsunuz onun sevgisini bekliyorsunuz. Ve esinizde bunu biliyor. O yuzden istedigini yapabilecegini dusunuyor nede olsa siz hep ozur diliyorsunuz siz pesinden kosuyorsunuz. Bence kendinize bir ugras bulun hep evde olmayin onu beklemeyin baska seylerlede mutlu olunuyor ve ona bence bukadar ilgi gostermeyin bir sure ve siz haklisaniz ozur dilemeyin kesinlikle.tavrinizi koyun.

Ev hanimimisiniz? Calismiyosunz ve butun gun evdesiniz galiba.

Evet tamda oyle dediginiz gibi evi temizle cocukla ugras yemek yap camasir as katla sofra kur kaldir bulasik yika cay koy kocan gelsin otursun oyun oynasin uykusu gelsin yatsin ben burda nerdeyim cogu zman boyle yapiyo iste kendimi ozel degilde ezik hissediyorun :KK43: yasimdan buyuk derdim var benim akil verenimde yok
:KK43: kiyamam. O kadar normal ki ilgi beklemen. Kavga sebepleriniz ne bilmiyorum ama bu gec gelme mevzuuna çözüm bul açıkça konus çocuğu bahane edebilirsin mesela dayanamaz belki. Ailesi evde diye onlara guvenip gec geliyor. Onlarla da agiz birligi yapabilirsin etkili olur bence.

Ailesiyle otururken neyse de yalnız kaldığınızda nasil yaklasiyor sana? Cinsellikte de mi duragan?

Ne diyeceğimi bilemedim. Senin durumunda öyle çok kadın var ki tatlım. Bu ilgisiz Erkekler ne yaptıklarını sanıyorlar. Ya da yaptıklarını normal görüyorlar. Güzelce konuştun mu tatlm. Dök, içini boşalt, olmaz böyle de... Bırakır giderim de korksun azıcık... ALLAH yardımcın olsun tatlım. Sevgiler...

Uyusunda öpüyüm nedir gercekten uyanik olunca öpmenize bi tepki mi veriyor iteliyormu sizi bi garip adam gerçekten.

CAnım yanlış anlamada evli gibi deil kanka gibi takılıyosunuz evde al karşına konuş bu böyle sürmez yani ayrıca öpmek için uyumasını mı bekliyosun saçmala öp direk sen karısısın

Son düzenleme:
Back
X