- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi Kadereymen1
Onun yaptığını sen ona yap. Bide yatağını ayırma, önce yanına yat uyuyunca tekmeyle yataktan fırlat 
Tek çözümün evi ayırmak

Tek çözümün evi ayırmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tamda oyle dediginiz gibi evi temizle cocukla ugras yemek yap camasir as katla sofra kur kaldir bulasik yika cay koy kocan gelsin otursun oyun oynasin uykusu gelsin yatsin ben burda nerdeyim cogu zman boyle yapiyo iste kendimi ozel degilde ezik hissediyorunyasimdan buyuk derdim var benim akil verenimde yok
Hiç bu konuda konuşmadınız mı? Ya da tepkinizi iyice ortaya koyup kızmadınız mı merak ettim. Eğer buna rağmen devam ediyorsa değişmez. Ne olursa olsun yanına gitmeyin o haksız olduğunda. Buna alışır ve ne yaparsam yapayım bu kadın zaten arkamda diye düşünerek umursamamazlığı bir üst boyuta çıkarır. Üzüldüğünüzü, kızdığınızı belli edin en sert şekilde. Baktınız düzelmiyor, Allah kolaylık versinKocam cok ilgisiz ve bu durum beni cok uzuyorum size icimi dokmek istedim eve gec geliyo kahveye gidiyor geliyo telefon elinde oyun oynuyo zaten birlik oturan birisiyim yanyana zor geliyoruz konusmuyorum mesela sormaz kiziyorum ne oldu demez hani yatagimi ayiriyorum bakiyim ne yapicak gelicek mi yanima gelmiyo ben onun uyumasini bekliyorum uyusunda bir kere opeyim oyle uyuyayimkavga ettigimiz de haksizda olsa ilk yanina giden hep ben oluyorum o hic gelmez tutamiyorum kendimi neden boyle yapiyo anlamiyorum
Kocam cok ilgisiz ve bu durum beni cok uzuyorum size icimi dokmek istedim eve gec geliyo kahveye gidiyor geliyo telefon elinde oyun oynuyo zaten birlik oturan birisiyim yanyana zor geliyoruz konusmuyorum mesela sormaz kiziyorum ne oldu demez hani yatagimi ayiriyorum bakiyim ne yapicak gelicek mi yanima gelmiyo ben onun uyumasini bekliyorum uyusunda bir kere opeyim oyle uyuyayimkavga ettigimiz de haksizda olsa ilk yanina giden hep ben oluyorum o hic gelmez tutamiyorum kendimi neden boyle yapiyo anlamiyorum
Anlamayacak ne var ? Çıkarmışsın adamı tepene ,kendini Christian Grey sanıyor :) ben kaçarım o nasılsa kovalar ,yakalar,birşeyler yapar diyorKocam cok ilgisiz ve bu durum beni cok uzuyorum size icimi dokmek istedim eve gec geliyo kahveye gidiyor geliyo telefon elinde oyun oynuyo zaten birlik oturan birisiyim yanyana zor geliyoruz konusmuyorum mesela sormaz kiziyorum ne oldu demez hani yatagimi ayiriyorum bakiyim ne yapicak gelicek mi yanima gelmiyo ben onun uyumasini bekliyorum uyusunda bir kere opeyim oyle uyuyayimkavga ettigimiz de haksizda olsa ilk yanina giden hep ben oluyorum o hic gelmez tutamiyorum kendimi neden boyle yapiyo anlamiyorum
Kaçan kovalanır.Kocam cok ilgisiz ve bu durum beni cok uzuyorum size icimi dokmek istedim eve gec geliyo kahveye gidiyor geliyo telefon elinde oyun oynuyo zaten birlik oturan birisiyim yanyana zor geliyoruz konusmuyorum mesela sormaz kiziyorum ne oldu demez hani yatagimi ayiriyorum bakiyim ne yapicak gelicek mi yanima gelmiyo ben onun uyumasini bekliyorum uyusunda bir kere opeyim oyle uyuyayimkavga ettigimiz de haksizda olsa ilk yanina giden hep ben oluyorum o hic gelmez tutamiyorum kendimi neden boyle yapiyo anlamiyorum
Evet tamda oyle dediginiz gibi evi temizle cocukla ugras yemek yap camasir as katla sofra kur kaldir bulasik yika cay koy kocan gelsin otursun oyun oynasin uykusu gelsin yatsin ben burda nerdeyim cogu zman boyle yapiyo iste kendimi ozel degilde ezik hissediyorunyasimdan buyuk derdim var benim akil verenimde yok
CAnım yanlış anlamada evli gibi deil kanka gibi takılıyosunuz evde al karşına konuş bu böyle sürmez yani ayrıca öpmek için uyumasını mı bekliyosun saçmala öp direk sen karısısınKocam cok ilgisiz ve bu durum beni cok uzuyorum size icimi dokmek istedim eve gec geliyo kahveye gidiyor geliyo telefon elinde oyun oynuyo zaten birlik oturan birisiyim yanyana zor geliyoruz konusmuyorum mesela sormaz kiziyorum ne oldu demez hani yatagimi ayiriyorum bakiyim ne yapicak gelicek mi yanima gelmiyo ben onun uyumasini bekliyorum uyusunda bir kere opeyim oyle uyuyayimkavga ettigimiz de haksizda olsa ilk yanina giden hep ben oluyorum o hic gelmez tutamiyorum kendimi neden boyle yapiyo anlamiyorum