kocamn göbeğim yardım :(

zehra_17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
12
0
0
İstanbul
2 haftada yakşaık 3/4 kilo aldım gören çok çbuk frkedbilyor bn bundn rahatsız olmya başladım ama kilo almam sdce göbeğime etkili oluyor göbeğim kocaman oldu napıcam ben ?? 50 kiloyum fazla değil ama göbeğim oldukça fazlaaaaa :((

2 haftada yakşaık 3/4 kilo aldım gören çok çbuk frkedbilyor bn bundn rahatsız olmya başladım ama kilo almam sdce göbeğime etkili oluyor göbeğim kocaman oldu napıcam ben ?? 50 kiloyum fazla değil ama göbeğim oldukça fazlaaaaa :((

ben de 'kocamın göbeği yardım' diyosunuz sandım bi an :) 50 kilo fazla değilmiş ki ben de 50 kiloyum :) arada göbek çıkıyor tabi :27: en iyisi mekiktir. öyle 50-100 tane çekmene de gerek yok. ilk başlarda alıştırın kendinizi. yağların yandığını hissedin. dayanamadığınız yerde bırakın. biraz sonra bi daha.. ilk defa mekik çekenler için zor oluyor kendimden biliyorum çünkü :26: şimdi rahatlıkla çekebiliyorum deneyin isterseniz :40::40::40:

aynı sıkıntı bende de var kılo 52 boy 161 ama gobek foraaa yaniiii nolucak bılmıyorumm..mekık ınceltmıyo sadece kas oluyo denedım :(

canım ya bende aynı öleyım kilom yok ama yanlarım ve göbegım bes aylık hamış gıbı duruyoo mekık ceksem et kesıgınden ölüyorumm nolcak bızım halımız bılmıyorum sırkelı lımonlu ılık su ıcmeye baslayacagım senın bı bılgın var mı bu konuda

Back
X