Kocamn sevgilisiyle dost oldum

ya boyle adamlar kendilerini 23 luk delikanli mi saniyorlar dertlkeri ne anlamiyorum evlerinde esleri dururken...arkadasim senin esin tum bu sozleri de anlayabilecek biri degil anlattigina gore..ve seni hic haketmiyor..bir an once geregini yap.. Allah sana sabir versin..

kızın bence bir suçu yok tek suçu netten düzgün bir ilişki yaşayabileceğine inanmaktır, tabi teselli et demiyorum ama kızda suç yok, maşallah eşinde de herşey varmış çocuklarda var inş.seni mutlu edecek bir şekilde halledersin.

Olay sadece bu bununla sınırlı olsaydı ona bir şans daha vermeni tavsiye edrdim.Ancak yazından anladığım kadarıyla eşinle ilgili başka sıkıntılarında var.Eğer bu sıkıntılar evliliğini çekilmez hale getirdiyse boşanmak en sağlıklısı.3 çocuktan bunca yaşanmışlıktan sonra kolay bir karar olmasa gerek ama bunları kafaya takıp güvensizce yaşamına devam etmek hem ruh sağlığını bozar hemde vücut sağlığını bu saatten sonra önemli olan çocuklarının geleceği ve senin huzurun bence

herseyden önce çok iyi nıyetli bırısınız bunu demeden gcemıycm Aldatılmanın buyugu kucugu yok ama hereksın kararı kendıneee umarım hakkınızda hayırlısı olur yuvanız dagılmaz inallahhh hep kızları kandırıp gunahlarına gırıyo bu erkeklerrr bekarım aygına kandırıyolarrr

Boşanırsan çocuklarını neden ona vereceklermiş anlamadım.Yaşları kaç Boşanmayı düşünüyorsan öncelikle kumar şiddet ve aldatma gibi olayını ispatlayabilmek için sağlam dellilere ihtiyacın var.şiddet uygularsa karakola git ve mutlaka hastane raporuyla şiddeti teyit ettir.Çevrende bu konuya şahit olabilecek kişileri araştır ve yakınlarınla bu durumu paylaş.ağlam tanıklar davayı kazanmanı sağlar.Bilgisayarda chat yaptığına ilişkin kayıtlara bir şekilde ulaşabilirsin bunun için profesyonel bir bilgisayarcıyla görüş,cep telefonunu karıştır.En sık görüştüğü tel numarası fotoğraflar ve mesajlar buradanda birşeyler bulabilirsin.Bu kayıtlar bile bilgisayara akatrılabiliyor unutma.Örneğin Bir arkadaşım eşinin cebinden sevgilisiyle çektirdiği resimleri bulmuş.güzelce fotoğrafçıya gidip bunları çıkartmış ve aleyhinde delil olarak mahkemeye sunmuştu.Herşeyden önemlisi çocukların ve kendin için hayatta hep dimdik sağlam durmaya çalış işe gir ve ekonomik özgürlüğüne kavuş gerisi bir şekilde gelir HAYAT BıZE SUNULMUŞ BıR ARMAĞAN bu yüzden boşa geçirecek bir saniyemiz bile yok

o kız sana kamera açtıysa eşine kim bilir kameradan neler yapmıstır.bu kızın aklı basında yokmu ne kadar bekar olursa olsun aradakli yas farkına bak yaa kızda suç yok diyenler bence kızdada var suç yasından büyük işlere girmeyeceksin
sizde kıza neden acıyıp teselli ediyosunuzki hiç gerek yok
eşinize gelince önceki yaptığı şeylerde hiç hoş değilmiş bence herşeyi açık açık konusun yoksada kimsenin kimseye ihtiyacı yok

acıma o konustugu kıza ...seni bu durumlara dusturdugu için utansın o kendinden terbiyesiz ..kucucuk kızlar kendinden buyuk adamlarla ne diye konusur halen anlamıs degilim ...arada onca yas farkı var bunlar konusacak ne buluyorlar tuhaf

Son düzenleme:
hepinize çok teşekürler şu an eşimle ayrı yaşıyıruz boşanma davası açtım ama boşanmak istemediğini davayı uzatacağını süylüyor benim için onun hiç bir değeri kalmadı artık çocuklarımla çok mutlu huzurlu yaşıyorum
evde iş yaparak çocuklarıma bakıyorum ailemde yardımcı
herşey yolunda ALLAH bozmasın
tabi bu duruma gelene kadar çokşey yaşadım

Yok kız ufakmış bilmem neymişş...Madem ufak aklı başka yerlerde olmasın...Heee adamlar iyidir demiyorum. Ama bizim bi komsumuz vardı çok kilolu bir kızı var.Okadar masum okadar şeker okadar iyiki...Neysem arkadas olup bırbır evıne gıdıp gelıyoruz. Hergün hat degısır hergün kontör yüklenir telefonuna..Değirmenın suyu nerdennn??? Tv lerdemı gecmıyor numarası ,ınternetlerdemı? Milletle sanal bilmem ne muhabbetleri.Yaş 20!!! Adamlar kontör yüklüyorlar aşık olanlar bilmem neler...Bu tarz işleri kendine güveni olmayan aciz insanlar yaparlar birtek buna ınanııyorum.Bu kız erkeklere kendı resımlerını yolluyor sözde...Ama kendisi degıl tabıkıde kuzenlerının ve en kötüsü kızlar olaylardan bı haber...En sonunda konustugu adamlardan bırı 45 yaslarında evlı bı adam cıkıyor.. Bunuda karısı arayınca ögrenıyor midemi kaldıran bu sahıs.Sonrada görüşmeye devam edıyor neymıs acıyormus,aglıyormus adamcagız (!) Bizimkide Darüşşafaka ya. Şimdi sorarım size bu cahillikmidir???? Değil 45 yasındakı adam colugunun cocugunun rızkını kontör olarak bu kıza yüklerse bu kızda bunu bıldıgı ıcın adama yüz verırse.Ben bu 20 yasındakı kıza acırmıyım????????acımam arkadaşşş...Arayan bulur derlerrr...Aramayacaksın

eşinizin sizi düşürdüğü durumlara bakarmısınız

yazık yazık.....boşanmakla en doğru kararı vermişsiniz

niye boşanmak istemiyor..otür namussuzlukları yaparken düşünecekti tüm bunları

sen keyfine bak canım

teşekürler insan arkasında böyle güçlü
kadınların desteğini hisedince herşeye daha bir cesaretle başlıyor
eşim şimdide boşanmak istemiyor
anladı tabi beni ve çocuklarını kabetiğini
ama ben ona dönmeyi düşünmüyorum hayatımı çocuklarıma adadım
çocuklarım için güçlüyüm ayaklarım yere daha sağlam basıyor
ailem yanımda RABİM herkese sorunlarını çüzecek güç ve cesaret versin
üzelikle kadınlara inanın yeni bir hayata başlamak çokda zor değilmiş
çocuklarım bile daha mutlu hani herşeye onlar için katlandığımızı süylerizya
sorunlu bir evlilikte çocuk nekadar sağlıklı büyüye bilirki :1hug:

teşekürler insan arkasında böyle güçlü
kadınların desteğini hisedince herşeye daha bir cesaretle başlıyor
eşim şimdide boşanmak istemiyor
anladı tabi beni ve çocuklarını kabetiğini
ama ben ona dönmeyi düşünmüyorum hayatımı çocuklarıma adadım
çocuklarım için güçlüyüm ayaklarım yere daha sağlam basıyor
ailem yanımda RABİM herkese sorunlarını çüzecek güç ve cesaret versin
üzelikle kadınlara inanın yeni bir hayata başlamak çokda zor değilmiş
çocuklarım bile daha mutlu hani herşeye onlar için katlandığımızı süylerizya
sorunlu bir evlilikte çocuk nekadar sağlıklı büyüye bilirki :1hug:

erkekler hep kaybettikleri zamanlar anlar zaten cnm bencededüşünme geri dönmeyi en güzelini yapmışsın ailende arkandaymış ne güzel işte sana büyük bi fırsat kendi hayatını baştan yaratabilirsin kadın isterse herşeyi yapar.

Birçok ekonomik özgürlüğü olan kadın bile senin gösterdiğin cesareti gösteremiyor.
Ayaklarının üstünde durabildiğin ve çocuklarına kol kanat gerdiğin için sen örnek bir insansın. Kutluyorum.vereliniortak
O adamı çok bile çektin kurtulduğuna şükret. Mahkemede de bir gün mecbur kabul edecektir nasılsa.
Dediğin gibi ne sen ne de çocukların huzur görecekti.
Azıcık aşım kavgasız başım diye boşuna dememişler.
Yolun açık olsun canım.
Çocuklarınla beraber sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.

kusura bakma ama kocan çok iğrençmiş 19 yaşında kızla hemde utanmıyormu yaaa....

bırak şu adamı çektiğin hata

çok üzüldüm sizin için...ve şu kızların internete tanımadıkları erkeklerle muhabetide sinir bozucu...allah yardımcın olsun arkadaşım akıl vermek kolay ama bu senin evliliğin tart biç değecekse bir şans daha...yinede sen bilirsin...allah akıl fikir versin iğrençlik almış başını gidiyor...

Allah size kolaylik versin ve can-i gonulden tebrik ediyorum. Kiz bir suclu kocaniz bin suclu. Coluk cocuk sahibi insanlar cocuklari yasindaki insanlara boyle senaryolar yazip kendine cekmeye kalkisinca onlari kiclarinin uzerine oturtmaktan baska care yok. Kiz isin ciddiyetinde degil genclik basinda duman ayaklariyla salaklik dusuncesizlik etti ama esiniz cok ciddi bir hata isledi hem ahlaki hem insanlik disi
insanlik disi diyorum cunku kizi yasinda birinin gunahina girmeye kalkti
disardada adam sifati tasiyordur kesin
ama siz onurlu kadin yapacaginizi yaptiniz umarim hersey sizin icin en guzeli olur.

bu ne terbiyesizlik ya çocuğu yaşındaki kızı kandırmak sizi çocuklarını daha önemlisi kendini

nefret ediyorum bu adamlardan çooook sinirlendim sizlere böyle bişey yaşatmaya hiç ama hiç hakkı yok

Back
X