Bellide haklısınız ama neden bunları yüzüne söylemek istesin ki
Sizce evli bir kadına yazabilir mi yoksa bakmış mıdır sadeceO zaman sosyal aglardan iletisim kurmus olabilir
Ayyy ben yine hafiyelige soyundum
Arkadasım diyor ki o kadın bizden önce evlenmiş ben ayırmadım ki bilmiyordum bileNiye istemesin? Söylemiş rahatlamış işte. Bilinçdışında belki ayrılmalarının sebebini şimdiki karısı olarak bile görüyor olabilir. "O karşıma çıkmasa ben eski sevgilimin inadına onunla evlenmezdim" gibi mesela. Böyle sorumluluğu kendi üzerinden alıp başkasına yükleyerek kendini rahatlatıyordur. Ben dediğim gibi bilinçsizce söylenen cümleler olduğunu düşünmüyorum. Sarhoş insanlar sarhoşluk bahanesine sığınır, ne yaptıklarını ne söylediklerini gayet bilirler merak etmeyin. Sadece lafları ağızlarından daha kolay çıkaracak cesareti ve rahatlığı verir alkol.
Arkadasım diyor ki o kadın bizden önce evlenmiş ben ayırmadım ki bilmiyordum bile
Zaten arkadaşımda hazmedemem diyor mutsuz olurum her davranışında aramızda o kadın varmış gibi hissederim nedenini ona baglarım diyorArkadaşınızın eşi normalde söylemek isteyip söyleyemediklerini sarhoşum adı altında sıralamış işte.
Demek ki içinde varmış sıralamış. Çok sarhoş olacağını da sanmıyorum kendindedir genede.
Benim eşim eski sevgilisine karşı aşkını bana haykıracak ve ben hiç bir şey olmamış gibi devam edeceğim çok imkansız .
Kadını affetmek için mi yapıyor yaniGerçekten öyle olduğundan değil. Bilinçdışında öyle atfedebilir, sorumluluğu kendi üzerinden alıp başkasına yüklemek daha rahatlatıcıdır her zaman.
Sizce evli bir kadına yazabilir mi yoksa bakmış mıdır sadece
Kadını affetmek için mi yapıyor yani
Kadın birden ayrılmış ne yaptıysa barışmamış bir daha bu kadarını biliyoruzİhtimal dahilinde. Yani nasıl ayrılmışlar, ne olmuş ne bitmiş bunları bilemediğim için net yorum yapamam.
Birimde kafamızı karıştıran bu neden bu kadar zaman sonraValla evli kadinada yazar, evli kadinda yazar bakarda hersey olabilir yani
Yillar sonra durduk yere ilan-i ask etmesi cok manidar
Adam baya baya icindekilerini dökmüş. Eşı için bu en kötü şey olsa gerek. Empati yapıyorum düşünmesi bile korkunç. Aynısı basima gelse boşanır mıydım ? Kesin boşanırdım diyip kuru sıkı sıkar gibi sallamak da istemiyorum. Malesef o ısler oyle kolay olmuyor. Önemli olan esinin ne dusundugu ve ne istediği... Gerçekten esinin gözünde söylemiş olduğu şeylerin pısmanlıgını görüyor ve hissediyorsa, Bir sans daha verebilir evliliğine. Konuyu hiç açmamak üzere kapatsınlar konuyu da...Nasıl olduğunu bizde anlamadık ilk defa böyle birşey söyledi daha önce duymadık ağzından hep arkadaşıma en çok seni sevdim seninle evlendim derdi
Kadın birden ayrılmış ne yaptıysa barışmamış bir daha bu kadarını biliyoruz
Çok haklı olduğunuzu söylüyor oda sizin gibi düşünüyorOlabilir ama önemi var mı yani bunun? Kocası tarafından sevilmiyor ve ağır hakaret edilmiş kendisine bunun yenilir yutulur tarafı yok. Bunu kabullenirse eşi yüzüne söyleyemediği her türlü şeyi içkinin arkasına sığınarak söyler, ertesi gün "Çok sarhoştum affet" döngüsü devam eder. Arkadaşınız kaldırabilirse kaldırsın ben kaldıramazdım. Benim için çok ağır laflar bunlar, onuruma dokunan laflar. Kimsenin başına silah dayayarak evlenmiyoruz, bunu diyecek adamı da kapının önüne koyarım.
Çok haklı olduğunuzu söylüyor oda sizin gibi düşünüyor
Artık evli kalamayacağını hiç unutamayacağını kendisine yapılan büyük haksızlık olduğunu düşünüyor zaten hepimiz gerçek duyguları olduğunda aynı fikirdeyiz sanırımAdam baya baya icindekilerini dökmüş. Eşı için bu en kötü şey olsa gerek. Empati yapıyorum düşünmesi bile korkunç. Aynısı basima gelse boşanır mıydım ? Kesin boşanırdım diyip kuru sıkı sıkar gibi sallamak da istemiyorum. Malesef o ısler oyle kolay olmuyor. Önemli olan esinin ne dusundugu ve ne istediği... Gerçekten esinin gözünde söylemiş olduğu şeylerin pısmanlıgını görüyor ve hissediyorsa, Bir sans daha verebilir evliliğine. Konuyu hiç açmamak üzere kapatsınlar konuyu da...
Bende çok üzüldüm ama boşan diyemedimBoşanma niyeti yoksa dahi bari cidden bir süre eve almasın, tepkisini koysun. Şunu sarhoşluk bahanesine atfedip kabullenmesin yani ben üzüldüm cidden arkadaşınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?