Onu bilmiyoruz hiç sormamış arkadasım ama çok uzun değil sanırım Ünv döneminde başka şehirde 2 yıl kalmış o zaman sevgili olmuşlar arkadaşımın eşi sehirden ayrılınca kız birden ayrılmışkac yillik iliskisi varmis eski askiyla? 7 yildir bir de cocuk olmasina ragmen unutamamis olmasi bi hayli enteresan...
malum kadınNot : malum kadın evli ve çocuğu var
NoktaEesmen gerçek duyguları çıkmış ortaya kafayı bulunca. Tercih arkadaşınızın ya bunu bildiği halde devam edecek evliliğine ne de olsa o kadın da evliymiş artık birşey olma ihtimali yok ya da ben bunu bile bile devam edemem deyip ayrılacak. Kimseyi dinlemesin kalbini dinlesin
İsimsiz söylemek için böyle yazdım yolsa herşeyin farkındayızmalum kadın
konu eski sevgilisini bağlamıyor öncelikle bu konuda net olun. bu konu arkadaşın ve eski sevgilisine hala aşık olduğunu söyleyen kocasıyla ilgili.
bence boşansın.
Onu bilmiyoruz hiç sormamış arkadasım ama çok uzun değil sanırım Ünv döneminde başka şehirde 2 yıl kalmış o zaman sevgili olmuşlar arkadaşımın eşi sehirden ayrılınca kız birden ayrılmış
Bizimde anlayamadığımız bubu erkeklerin bilincalti nasil isliyor anlamiyorum, yillardir hic bi sekilde kontagi yoksa nasil birdenbire 10 sene sonra bunlar cikiyor agzindan..
Çok mutsuz kendini değersiz hissediyor Eşinin kendisini kaybetmekten korkmadığını düşünüyorbence iyi olmus bir daha o kit beyninin kivrimlarinda seytanin dolasmasina uzin vermez ve elindeninin kiymetini bilir insan ulasamayinca kiymete bindiriyor oysa gercekte oyle deli bir sevgi felan yoktur sadece ondan once evlenmesi koymus ve takinti yapmistir bos yere canini sikmasin arkadasiniz hayat boyle insanin dogasi boyle yalniz buraz surundursun anlasin dunyayi
Söyledikten sonra zaten pişmanım konuşmaları çiçekler çikolatalar konuda yazmıştımEvlilikleri nasıl?
Eşine açıklamış mı sarhoşken söylediklerini
ben sarhos olsam neler yumurtlarim neler hukumsuzdur
+1Çok sarhoş diye nitelendirdiğiniz bu şahsiyet düşündüğünüz kadar sarhoş ve bilinçsiz değil. Çakırkeyifken içini dökmüş zira sarhoş insan bu kadar cümleyi ard arda kendisine sıralayamaz, mecali olmaz, yorgun olur. Arkadaşınıza içini dökmüş şimdi de yan çiziyor, zaten amaç da sarhoştum bahanesine sığınıp yüzüne bunları sayabilmekmiş belli ki. Önceden planladıysa şaşırmam. Benim için bu laflar ağızdan çıktıysa üstüne de küfür ettiyse boşanma sebebidir, aksini gururuma yediremem. Herkesin bir haysiyeti var şunu söyleyen adamı eşim diye nitelendiremem. Yallah eski sevgilisinin yolunu gözlemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?