Kocanın eski askını unutamaması

kac yillik iliskisi varmis eski askiyla? 7 yildir bir de cocuk olmasina ragmen unutamamis olmasi bi hayli enteresan...
Onu bilmiyoruz hiç sormamış arkadasım ama çok uzun değil sanırım Ünv döneminde başka şehirde 2 yıl kalmış o zaman sevgili olmuşlar arkadaşımın eşi sehirden ayrılınca kız birden ayrılmış

Nokta

malum kadın
konu eski sevgilisini bağlamıyor öncelikle bu konuda net olun. bu konu arkadaşın ve eski sevgilisine hala aşık olduğunu söyleyen kocasıyla ilgili.
bence boşansın.
İsimsiz söylemek için böyle yazdım yolsa herşeyin farkındayız

bu erkeklerin bilincalti nasil isliyor anlamiyorum, yillardir hic bi sekilde kontagi yoksa nasil birdenbire 10 sene sonra bunlar cikiyor agzindan..

bence iyi olmus bir daha o kit beyninin kivrimlarinda seytanin dolasmasina uzin vermez ve elindeninin kiymetini bilir insan ulasamayinca kiymete bindiriyor oysa gercekte oyle deli bir sevgi felan yoktur sadece ondan once evlenmesi koymus ve takinti yapmistir bos yere canini sikmasin arkadasiniz hayat boyle insanin dogasi boyle yalniz buraz surundursun anlasin dunyayi

Çok mutsuz kendini değersiz hissediyor Eşinin kendisini kaybetmekten korkmadığını düşünüyor

Ben olsam boşanırım .
Çünkü asla unutmam o anı .
Huzursuz olcagıma o evliliği bitiririm daha iyi.
Aklındaymış ki sahroş olunca şakımış.

Çok afedersin b*kunu cikarana kadar icerim ama esime daha hic eski sevgilimin adini bile soylemem anlatmam hic bisi cunku kafamda yok. Hatta birkeresinde video almis ben kafayi bulunca ona olan askimi anlatmisim iste boyle seviyorum soyle seviyorum diye yani demem o ki dusuncede yoksa dile gelmez canim :)

Evlilikleri nasıl?
Eşine açıklamış mı sarhoşken söylediklerini

Bana soylense burnundan fitil fitil getirirdim.. Yapamazdim Yaa.. Yatarken aklima gelirdi

Adam saplantili, net.
Ask anlayisi sacma. Öl dese ölürmus peh.
Boyleleri de ölmüyor niyeyse. Hatta bakiniz evlenip yuva bile kuruyor.

Kavusamamis adini ask koymus. Arkadasina soyle boyle adama cile cektirsin guzelce. Ozaman onada asik olur ...
Hatta o eskiyi de unutur.

Ayy bayginlik geldi valla. Allah sabir versin. Bir yandan da komedi gibi trajikomedi. Ergenlik cagini atlatamamis beyefendi.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…