Kocanın eski askını unutamaması

cok kötü Allah düsmanimin basina vermesin. bide cocuk var ortada yazik. neden evlenmis ozaman ya kadini cocugunu yakti resmen.

Sarhoş olunca beynine o düşünceler gökten inmiyor. Bunlar zaten kocanızın düşündüğü şeylermiş, sarhoş olunca biraz da abartarak söyleyecek cesareti bulmuş. Sizi bilerek üzmeye çalışmış, değersiz hissettirmiş, daha kötüsü takıntılı bir ruh hastası gibi başka bir kadın için sizi hatta çocuğunu gözden çıkarmış. Bunlar yenilir yutulur şeyler değil. Unutamazsınız, gözüne bakınca sizi sevmediğini, saygı duymadığını, çocuğuna bile çok değer vermediğini biliyor olacaksınız. Yarın bir gün o kadının bir sözüyle ailesini yuvasını bırakabilir bu adam. O kadın olmasa bile size küfretmesi ve sevgisizliği bile boşanma sebebi bence. Büyük konuşmayayım, bir süre devam etmeye çalışın ve bunu yutabiliyor musunuz görün isterseniz.

Ben olsam boşanmam. Evli çiftlerin çoğu birbirini bir şekilde sevmiyor zaten. Benim de kadın arkadaşlarımın çok sevdikleri kişi olmayınca başkasıyla evlendi.

Ben bir defasında eski sevgilimi arayıp sen bizi(şuanki sevgilimle) kıskanıyosun demiştim. Oysa ki onu düşündüğüm falan yok öyle düşündüğüm de yok yani
Bilim ne diyor bu konuda sarhoşken söylenenler doğru muymuş?
Ben bilime bakarım

Tek tek alıntılayamıyorum hepinize çok teşekkür ederiz kararı değişmedi yutamayacağını düşünüyor boşanmaya karar verdi

Ben olsam boşanmam. Evli çiftlerin çoğu birbirini bir şekilde sevmiyor zaten. Benim de kadın arkadaşlarımın çok sevdikleri kişi olmayınca başkasıyla evlendi.
Buna katılıyorum ama bir kadının yüzünede seni değil onu seviyorum diye söylenirse kesinlikle boşanma sebebi.

Sarhosluk olmayan dusunceleri aciga cikartmaz. Arkadasin icin uzuldum gercekten esi tam bir odunmus. Yillarca kadini kandirmis yazik.
Sunu da anlamadim kendini terkeden bir kadinin nesine saygi duyuyormus bu adam ya, belki de o kadinin haberi bile yok.

Tabi ki dönmesin. Kesinlikle boşanmalı.

Çok fena bir durum çoook.. Allah kimseye yaşatmasın.

Terk ettiği için kıymetli oluyor işte

Daha neler
Unutamadıysan defol derdim sanırım

Ay Allah korusun çok zor durum. Kocam da bir nişan atmış içip içip gelde ve onu seviyorum seni sevmiyorum dese dünyalar başıma yıkılırdı herhalde. Bilemedim arkadaşınız iyicene düşünüp karar versin zor işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…