Kocanın eski sevgilisi

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
103
Kızlar
Kocanızın akrabaları malum siteden kocanızın eski sevgilisinin resimlerini beğense ( ne yüklerse yüklesin) bunu takar mıydınız? Hala arkadaş oldukları gibi resim beğenmeler falan. Buz gibi soğuyorum ya. Bu kişiler elti, enişte, yeğenler hatta görümce.
Güncelleme:
Bugün kızlar sinirlerim zıpladı yine.
Ya sabır ta selamet.. Her durumda geçmişe hatırlatma gönderiyor bu görümceler.. Takmamaya karar verdiğim Zaman. Üstelik bana değil eşime. Eski kız arkadaşını baya bildiğin hatırlatıyorlar. İnsan değillermiş, başka birşey değil. Sabır diyorum.

Son düzenleme:
Kızlar
Kocanızın akrabaları malum siteden kocanızın eski sevgilisinin resimlerini beğense ( ne yüklerse yüklesin) bunu takar mıydınız? Hala arkadaş oldukları gibi resim beğenmeler falan. Buz gibi soğuyorum ya. Bu kişiler elti, enişte, yeğenler hatta görümce.
amacı ne peki bunların

Eski sevgilisi onların akrabası yada çok sevdikleri yakın arkadaşlarıysa yapcak bişe yok. sende canını sıkıpta önemsediğini belli etme. çünkü ne desen boş kendimden biliyorum :KK51:

Evet hiç ince düşünceli değiller hem de. Saygı duymasan olmuyor ki . İşler çığırından çıkar. Çok zor çok.
Icinden saygi duyma zaten.Onlar nasil hem seninle hicbir sey yok gibi gorusup yapacagindan geri kalmiyorsa sen de icinden nasil insanlar olduklarini bil ve icinden hep mesafeni koru...

Ben de eski sevgilimin kızkardeşiyle uzun zaman görüşmeye devam ettim, ki abisini terkeden bendim... Onunla olan ilişkim kardeşiyle olan ilişkimi etkilemedi etkilememeli... Sizinle evlenmiş sonuçta onunla değil dimi?

Umarım evlendiğiniz kişinin de tüm ailesi eşinizin eskileri ile samimi olurlar. Nasıl bir duygu anlarsınız. Tabi eğer o hassasiyet varsa.

sadece bumu yoksa ne biliyim bi ima falan da varmı
Ya ima da oldu. Yazın gittiğimde en büyük ablası ; eeee Ali bilmem kimi de uçurdun ha dedi. Dengesiz bir kadın zaten çok takmamıştım. Ama sindiremiyorum. Daha doğrusu hiç görmesem sorun yok da gitme Zamanı yakınlaşınca böyle hissediyorum

Back
X